Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 65-та тема

• 107 671
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
  • София
   Благодаря Вивиан,записах и преписах старателно.Надявам се да я пробвам скоро. Hug

# 241
Вкусно,цветно и красиво в петъчния ден.
Вивиан честито за синчето и безгрижно детство. newsm07
Марабу любима салатка
Пуре добра и вкусна идея
Смилеу чудесно
Цецето сандвичите ти са изящество
Неличка всичко вкусно при теб
Пепчо класика
Петя стилно
Кремче-като кремче
Есу прекрасно
Вени пак удар в десятката
Нет,Краси,Трих,Вивиан,Нордина,Виара,Тайна сътворили сте кулинарни шедьоври
За всички вас  newsm51
От мен пуешка супичка,пуешко със спанак и ориз/с кисело мляко и зелен чесън за някои/и бисквитена тортичка с ягодово сладко-отлежава.

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 13:45 от megans

# 242
  • София
ох че апетитни тези тиквички  Crazy
Щеше да е хубаво да направя и сос за заливане, но понеже между тиквичките слагам остатъка от издълбаното и плънката, няма как да отделя за сос. Ама може да се направи отделно!

# 243
Вивиан,баницата-бюрек е разкошна,съзерцавах я отблизо няколко минути newsm09,а и си копирах рецептата.Може ли да уточниш обаче колко точно от кубчето прясна мая е "колкото кибритена кутийка". Hug

# 244
Страхоттни сте,както винаги.
Днес имам Курбан.Преди 3 години преживях най-кошмарните си 7 месеца в болница Cry и е цяло чудо,че съм жива.Искам да Ви почерпя виртуално за мое здраве.
П.П.Снимките са от нета,ако някой си познае някоя от тях да не се сърди.

Снимки от моето агне утре,понеже аз нямам толкава голяма фурна и ще го правят на пещ в един ресторант.
Исках да кача обядът-мариновани и панирани жабешки бутчета,но нещо кабела се прецака. #Crazy
Ще опитам по-късно.
Лек ден,а аз отивам да се правя на  hahahaхубава.

# 245
Здравейте кулинарни вълшебници  Hug
Отдавна не съм се включвала при вас, че или времето не стига, или забравям да си снимам творенията  Rolling Eyes Само тайничко се възхищавам на красотите, които показвате   bouquet

Ето нещо и от мен – крем карамел. Правих го в голяма йенска тенджера, че досега все нещо не ми се получава и реших да не си играя с малки купички този път. Като го разрязах, обаче, съжалих, че не съм си поиграла...  Crazy Втори път толкова гладък крем карамел няма да успея да направя  Confused

И едни квадратни бисквитки с овесени ядки. Само не ми е ясно защо си играх половин час да оформям кръгли бисквитки, като накрая те добиха квадратна форма  Crossing Arms Както и да е де, важното е, че на вкус са просто страхотни

Ами това е засега. Сложила съм един чийзкейк в хладилника да стяга, ако се получи нещо, ще показвам после  Rolling Eyes ако не забравя да снимам... Mr. Green

# 246
  • София
Neli4ka,да си жива и здрава!Важното е,че всичко е минало и ти си добре Peace Благодаря за почерпката! Heart Eyes
fio,кремчето е перфрктно! Shocked Гледала ли си вчера Иван Звездев?Той направи крем карамел и каза какво не трябва да се прави,и ще става винаги Wink

# 247
  • ГОре на черешата...
Тоттално съм ви изтарвала, едва ли ще успея да ви изчета, но си знам, че тук както винеги е невъобразимо вкусно Crazy!

Мернах само един крем-карамел като за готварска книга / Фио -   bouquet/ и Неличка никога повече да не изживява подобен кошмар Hug.

От мен - кашкавалени солети:

# 248
Здравейте,направо огладнях нищо че тъкмо хапнах newsm78
Цецето,страхотен сандвич,Вивиан баницата изглежда стррррррррашно вкусна и аз се нареждам за рецептата,Неличка при теб всичко е супер а това филенце го бях забравила и ти ме подсети,Пеп-чо тези картофки са убийствени ще се правят в най-скоро време,Aredhel ,цецето ме подпали с тези сандвичи и ти направо ме довърши.Хей ,момичета с 3 кг съм нагоре имайте милост идва лято baby_neutral  bouquet
От мен пак златния хляб на Лабрекс/който ни стана любим/и нещо традиционно зелен фасул със свинско
-златен хляб
-свинско с зелен боб
Мале докато пишех и цъфнаха едни страхотни солети,Мариета не така давай рецептата че ги обожавам.
Неличка ,да си жива и здрава и никакви такива преживявания вече само радост и късмет за напред.

# 249
Тайна, PURE ELIXIR, ще ви хареса баничката  Peace
Маята е 1/2 кубче мая, или около 20гр.  Peace

Неличка, да си жива и здрава и само хубави неща да ти предстоят   bouquet

Фио, много хубав крем карамел.

Дитсан, ето рецептата за баница-бюрек:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=379396.new

# 250
Aуууу как съм успяла да пропусна най-най-важното предаване на Звездев  Cry
Кафе със сметана, може ли да поразкажеш това-онова  Praynig Ще търся сега да го гледам.
Както вече съм споменавала, не си падам особено по сладкото, но крем карамееееееел, това е друга категория мммммммм  Crazy Blush

Мариета, Вивиан, благодаря ви много  Hug

Неличка, дано всички неприятности са вече зад гърба ти, само хубави моменти занапред ти желая  Hug  bouquet

# 251
  • Стара Загора
Neli4ka,да си жива и здрава!Важното е,че всичко е минало и ти си добре Peace Благодаря за почерпката! Heart Eyes
fio,кремчето е перфрктно! Shocked Гледала ли си вчера Иван Звездев?Той направи крем карамел и каза какво не трябва да се прави,и ще става винаги Wink
И какво не трябва да се прави че моя почти винаги е на шупли   Embarassed

# 252
Хайде и аз да се отчета с един шоколадов сладкиш,който си харесах от блога на Селма.Селма,чуден стана  bouquet  bouquet  bouquet

Неличка,това да са били последните 7 м страдание в живота ти.От тук на татък само хубави мигове и много здраве  bouquet

# 253
  • София
Ох,търсих предаването,но не го откривам Thinking
Ами,какво каза....Той сипа млякото после яйцата и захарта,после ванилията.Разби с миксер на ниска степен.Каза,че ако се разбива дълго време и на висока степен ще стане смес с балончета и ще стане на шупли! Wink За печенето си е както си е LaughingНа 150-160 градуса около 1 час и нещо Wink,на водна баня...
Аз веднага си видях грешката Blush Mr. GreenРазбивам първо яйцата със захарта и после слагам млякото,и винаги имам балончета ooooh!Вече ще знам Flutter

# 254
Сладкишът с майонеза на Сладка Хапка - стана чуден!

Общи условия

Активация на акаунт