Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 65-та тема

• 107 279
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
Venetta  . пеп-4o  много ви благодаря 

# 436
  • ВАРНА
Много мързеливо.Задушавам лапад с пресен лук и чесън.Добавям после ориза,заливам с вода и в края прибавям натрошено сирене.Който иска си застройва с кисело мляко.

# 437
  • Русе
Много мързеливо.Задушавам лапад с пресен лук и чесън.Добавям после ориза,заливам с вода и в края прибавям натрошено сирене.Който иска си застройва с кисело мляко.
   Благодаря. Много ми допадна. Ще я направя.

# 438
иланг-иланг,ризото и патладжаните са  newsm10

# 439
Обещаните жабешки бутчета

И с любопитко Laughing

# 440
nano,медовика ти е страхотен,време е вече и аз да го направя!
И картофките ти са много апетитни,ще споделиш ли как точно ги приготвяш?

Днес само едни питки Паркър.Полинка,права беше,много вкусно тесто,имат вкус на кроасанчета! Peace

може ли линк към рецептата? Praynig

# 441
Здравейте, мили момичета!  Hug
Ходихме тия дни на екскурзия – хотел, басейн с топла вода, ресторант, хората пият и ядат, а една луда жена обикаля, разпитва и търси връзка с интернет, за да може да види какво са сготвили “колежките”  hahaha   Оказа се повреден компютъра и докато си дойда...  хайде сега някой да се опита да коментира 13 страници по 15 поста, във всеки по нещо интересно, вкусно или красиво, или и трите!
Видях  едни разкошни торти и един ягодов чийзкейк и красиво украсени ястия, пици, питките на Пепика и не само нейните, пълнени палачинки с кайма и палачинки със сладко,и скари, и пълнени домати, спаначени кюфтенца... как бих могла да изброя всички и всичко!
СТРАХОТНИ СТЕ ВСИЧКИ ДО ЕДНА!    bouquet  Hug   bouquet

Селма, betina33, labrex, Smiley*, Кремче Ванилия, PURE ELIXIR, didibu, благодаря ви за хубавите думи!  Hug
didolinaa, жив и здрав да е съпругът ти, много да те обича и подкрепя! Тортата си е екстра, ако има още, пращай и на мен!
labrex, страхотни са сладоледите, много оригинални! 
mari_eta, сладкиш "Жираф" ме накара да се усмихвам дъъълго. Връщах се няколко пъти да го гледам! Разкошен е! Записвам веднага рецептата и ще ходя утре за извара! Благодаря ти за рецептата и приятната емоция покрай нея!   

Кашарел, пак съм направила вечеря баш за твоя режим:

Кремвирши с кашкавал и салатка (тоя път неснимана):

И едни розички от бутер тесто (Оформих ги като розичките на Лабрекс ( Hug), но са от бутер тесто)

Лека нощ и сега няма да ви изпускам от очи!

# 442
   Леля Ог, чудно!Баш режимно си е!Да не сме на един режим с тебе Mr. Green Ама тия бутерки ме наслюнчиха Crazy

# 443
Леля Ог, много красиви/а съм сигурна и вкусни/ розички  Peace
иланг-иланг, много бих искала да ти опитам от патладжаните  Crazy
megans, питката и сиренките са върховни/чудя се как да покажа моята питка след като видях твоята  ooooh!/
Anuck, за тортата нямам думи,само едни междуметия ми останаха  Crazy
Днес направих кифлички с изварено тесто /на кой ли бяха newsm78/ и станаха превъзходни  Crazy

# 444
  • сред люляците
Цели осем непрочетени страници... newsm78
Пускам яденето и се връщам да чета.
Коприва с бекон

# 445
  • Варна/Лондон
suni4ka, за яйцата под капак да питам дали ще станат без мазнина в тигана?

# 446
  • Русе/София
Мира сори,че съм забавила отговора,но както СЪНИЧКА ти е отговорила,така ги правя и аз.В тигана на загрято олио изсипвам яйцата,ръся с подправките и затварям с плътен капак.Ставят винаги така,както е показано на снимката, и ужасно бързо.Така не се налага да ги обръщаш,сами се забулват.

# 447
  • Русе/София
Джеронимо,да отговоря аз.Стават ,но в тефлонов задължително.

# 448
  • Варна/Лондон
3xi, Благодаря!   bouquet
Тъкмо се чудех какво да си сготвя за вечеря  и да е Дюки... Laughing

# 449
Днес направих кифлички с изварено тесто /на кой ли бяха newsm78/ и станаха превъзходни  Crazy [/b]
  Да не са тезиRolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт