Христина е без родители, бременна и има нужда от помощ!

• 32 070
  • 250
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Доника, имам дюшек, мисля че размера е за такава кошара. Пак ще го премеря. Дюшека е от дунапрен, облечен е, т.е. има си калъф. Ползвала съм го за Йо за същото такова легло. Ще ти го изпратя по същия начин  Peace
Ще ти пиша на лични да се разберем  Hug
Madam Stasita мисля, че ще им е от полза такава машинка   bouquet
daskal77 кошарата е с размер 120/60 и твоя май ще е голям Hug
ira_d  ще чакаме   bouquet

Все забравям да пиша, че младите имат голямо желание за DVD,  ако някой има старо и излишно такова, ще ги зарадва много!

# 136
Тези машинки с таблетките .. Не знам дали са подходящи за бебе. Аз лично започвам да се задушавам, ако има такова нещо включено в стаята.  Thinking Ама може аз да съм нещо алергична към тези неща, знам ли  newsm78

# 137
  • София
Тези машинки с таблетките .. Не знам дали са подходящи за бебе. Аз лично започвам да се задушавам, ако има такова нещо включено в стаята.  Thinking Ама може аз да съм нещо алергична към тези неща, знам ли  newsm78

Аз затова питам ако искат.Аз лично съм слагала цялото лято,детето се роди през май и нямаше как.Лошо ми е ставало от таблетките на Байгон(зелените),от Райд не съм ги и усетила.Знам,че има на Чико някаква машинка с/у комари на принципа на някакви вибрации била.Ама майките ,като си водят на консултация децата и мъжът ми е казвал,че са си понахапани от комарите.
Така,че ако искат ще им пратя,защото съм срещала  много противоречиви мнения за машинките с/у комари.

# 138
  • пловдив
Момичета има предложение за ремонт на жилище в района на Пловдив
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=504857.0
violenza мислиш ли че при Христина е удачно да се направи  newsm78 вярно че бебенцето е там и е малко сложно но ...знам ли

# 139
  • Пловдив
Момичета има предложение за ремонт на жилище в района на Пловдив
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=504857.0
violenza мислиш ли че при Христина е удачно да се направи  newsm78 вярно че бебенцето е там и е малко сложно но ...знам ли

Благодаря ти Ани Hug, вчера заведох момчета и другата седмица ще стартира ремонта Grinning
Занесох им матрачето от ФЕЙщица  bouquet  и  лекарствата от Madam Stasita   bouquet

# 140
Как са Христина и семейството й?

# 141
  • Пловдив
Как са Христина и семейството й?

Горе долу са добре, малката Пепи била много послушна, спяла по цяла вечер, момчето все още не си е намерило постоянна работа, припечелва по 5-10лв и така я карат !
Добре, че за сега Христина има кърма и все още от памперсите, които вие й изпратихте момичета    bouquet

# 142
 От какво имат нужда в момента?

# 143
  • Пловдив
От какво имат нужда в момента?

Мисля, че на храна и памперси най-ще се зарадват Peace

# 144
Violenza, една мама от Пловдив иска да дари уолкър, активна гимнастика и дребни играчки... ето темата:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=233674.480

Ако смятнаш че ще са от полза на Христина свържи се с нея.

bouquet

# 145
Ако имат нужда мога да дам още дрешки 0-3м. и по-големи -бодита, гащички, ританки и др.

# 146
Аз дадох страшно много дрехи -  със сигурност в момента нямат нужда от никакви.

# 147
Ок. Радвам се тогава.  Hug

# 148
  • Пловдив
Violenza, една мама от Пловдив иска да дари уолкър, активна гимнастика и дребни играчки... ето темата:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=233674.480

Ако смятнаш че ще са от полза на Христина свържи се с нея.

bouquet

Кики  Hug обадих се на Танчето   bouquet и днес взех уолкър,  активна гимнастика и дрешки от нея, видяхме се с Христина, Гошо и бебето и им предадох нещата Peace

Купих им за 24лв прах, омекотител, мокри кърпи, шампоан и др  
Бебето е добре, но при тях нещата не са се променили към по-добро, нямат хладилник и леглото на бебето също се е счупило, покрива протекъл, памперсите за Пепи скоро ще свършат и трябва да си купуват!
Ehriz ми изпрати 150лв за семейството, за което много му благодаря    Hug още не мога да преценя кое е най-спешното за купуване  Rolling Eyes

# 149
С кого да се свържа, за да дам памперси? Да съберем пари за хладилник? Без него е абсурдно!

Общи условия

Активация на акаунт