Христина е без родители, бременна и има нужда от помощ!

• 32 070
  • 250
  •   1
Отговори
# 210
Хубаво, ще действаме!

# 211
 Имам лятна количка,така че това е уредено. Мога да поема кухнята на малката всеки месец,само ми кажете какво трябва да направя.

# 212
  • Пловдив
Имам лятна количка,така че това е уредено. Мога да поема кухнята на малката всеки месец,само ми кажете какво трябва да направя.

Благодаря ти много за количката    bouquet  относно кухнята, за сега няма да има нужда, asya02 осигури пари за една година напред  bouquet, така че  детето няма да гладува!
Благодаря ви момичета, за пореден път помагате на това семейство, другата седмица ще се постарая да отида и да купя купони, ще проверя как стоят нещата и дали мога да заверя за два месеца напред поне!

# 213
  • Пловдив
violenza, когато решиш да отиваш другата седмица пиши ми или звънни предния ден за да приготвя и аз малко храна и разни други неща за тях. Чудесно е, че кухнята е уредена. Благодарности и от мен за asya02.
 ira_d,    bouquet и за теб и за всичко, което правиш макар и от далече. Винаги ми е приятно да те засека из форума.

# 214
  • Пловдив
Днес заедно с Доника/violenza посетихме Христина. Най-важното беше да запишем Пепи на кухня с паричките, които asya02 изпрати. Благодарим отново. Процедурата там е много лесна и няма нищо общо с чакането тук в града.  От утре Пепи вече ще си хапва хубава храна и няма да гладува. Платихме до края на този месец и за м. юни и юли.  След това отново ще платим за няколко месеца напред.
Занесохме чудесна количка от  ira_d.  Благодарим и на нея. Малката Пепи се чувства удобно в нея и вече ще им е по-лесно придвижването.  Доника направи снимки, но като си оправи компютъра ще ги качи да я видите.
Аз бях купила храна за детето - каша, пюрета, бисквитки, кус-кус, макарони, сирене, малко продукти за тях, защото не бях сигурна дали ще може веднага да взема кухня. Ще са им от полза, поне за събота и неделя, когато кухнята почива. Доника носеше банани и Пепи веднага налапа един. Толкова е жизнена и весела, опитва се да ходи и не стои мирна изобщо.
Добро впечатление ни направи, че двора е много добре поддържан, цялото място е засято -пипер, домати, картофи, грах, зеле......  Снимки също ще има.
По-късно ще се включи и Доника, ако нещо съм пропуснала, тя ще допълва.

# 215
  • Пловдив
emimimi е описала вчерашното ни посещение  bouquet

Вчера записахме малката на кухня, благодарение на asya02    bouquet Пепи няма да гладува   и ще има всеки  ден топла храна!

С Еми закарахме и количката, която ira_d подари на малката  bouquet  и веднага я сложихме в нея:

http://www.prikachi.com/images/962/3387962r.jpg

http://www.prikachi.com/images/956/3387956m.jpg

ето го и двора им, засяли са си доста неща:
http://www.prikachi.com/images/963/3387963y.jpg

Благодаря ви момичета, отново помогнахте на Христина и детето да се почувстват по-добре Grinning
Днес ще водят Пепи на изследвания, дано всичко е наред, не ми се мисли ако се наложи някакво лечение, те нямат пари дори за  пътните до Пловдив, дано е здрава малката кукла !
Отново дръпнах едно конско на бащата, че  трябва да си намери постоянна работа и да си храни детето и жената  Tired

# 216
Няма по-голяма награда от това да знаеш,че си помогнал на детенце Grinning
Благодаря ви,Дони, Емими и Ася ,за всичко,което правите! Големи сърца имате!
Пепи е облечена с блузка и сандалки от нас,много приятно ми стана newsm68. Харесва ми това семейство. Може да нямат парички за нищо,но не са мързеливи готованковци. Дворът им е много по-хубав от колкото би бил моят,ако трябваше да сея  hahaha  Ще се разтърся за още неща,които евентуално ще им свършат работа. Сещам се за едно зимно якенце за идващата зима,така че,момичета, когато ходите следващия път,свиркайте!

# 217
Много добре изглежда двора. Много приятно ми стана като видях снимките. Благодаря ви Дони, emimimi.

# 218
  • Пловдив
Здравейте  Peace Майката има ли нужда от дрехи за нея? Видях ,че живеят някъде между Пловдив и Асеновград,а аз съм от Пловдив и доста често пътувам до Асеновград. Имам малко дрешки и мисля ,че ще й станат.  Simple Smile

# 219
много подреден двор Hug браво на тях личи си че се опитват да се измъкнат от трудностите

# 220
  • пловдив
Здравейте  Peace Майката има ли нужда от дрехи за нея? Видях ,че живеят някъде между Пловдив и Асеновград,а аз съм от Пловдив и доста често пътувам до Асеновград. Имам малко дрешки и мисля ,че ще й станат.  Simple Smile
В Асеновград ходят само на гости при роднини и при джипито. Живеят в едно село по пътя Пловдив-Карлово, в къщата на починала баба на момчето.  Можеш да оставиш дрехите на violenza и тя при следващо ходене да ги занесе или да и искаш адрес и да ги пратиш директно  Peace

# 221
  • Пловдив
Добре тогава  Peace violenza моля,свържете се с мен да се разберем  Simple Smile Усмихната вечер Ви желая.

# 222
  • Пловдив
kamice, като ходихме сега Христина спомена, че има нужда от летни панталони, бермуди или нещо такова. Така че ако имаш дрехи,  ще влязат в употреба.
Ако решиш пиши и на мен, аз съм по цял ден вкъщи с малко дете и мога да се ангажирам да ги взема.
 violenza, а какво стана с обувчици за Пепи, провери ли в склада или нямаш време. Аз вкъщи нямам нищо подходящо, имам едни като платненки, но са малко по-големи от това, което мерихме по крачето на Пепи. Може би са есента ще са добре, ще ги заделя при следващо ходене да ги дам.

# 223
Аз дадох летни сандалки и едни на К§К-тези,с ципчето отдолу. Също и едни маратонки. Би трябвало да имат до зимата. Или Пепи е малко по-голяма от колкото беше Миа? От какви други дрешки има нужда? А играчки? Сигурно няма много?

# 224
  • Пловдив
kamice , изпратих ти адреса на лични Hug

emimimi , не съм ходила до склада, нямах време  Tired

Благодаря на   Verdad bouquet, която вчера е изпратила колет с два чифта обувчици, яке и малко дрешки за Пепи!

ira_d , малки са й сандалките, които им занесе зимата, надявам се тези, които сега ще получи от Verdad да й станат, ако не ще търсим!
Нямат нужда от дрехи за сега, каза че си има от тези, които сме занесли играчки също има детето достатъчно пак от майките от форума!
В момента като че ли най-трудно им е да купуват памперси и каши за малката /за събота и неделя, когато няма кухня/ количката и кухнята за детето бяха много важни, но вече ги имат,  така че за сега мисля, че могат да се справят и сами с другите си нужди Peace

Общи условия

Активация на акаунт