Берлинчанки се срещат на неделен брънч !

• 6 562
  • 161
  •   1
Отговори
# 105
Щом отварят в 10, тогава ще трябва някой от вас да играе ролята на държач на рефлектора, с който ще прави сянка на децата.

# 106
Britzer Garten - 25.04.2010 от 10 часа Адрес : Sangerhauser Weg 1 - 12349 Berlin
Нека се чакаме пред този вход •Sangerhauser Weg - U6 Alt-Mariendorf / Bus 179 !
Входовете са 6 и няма да можем да се намерим, ако не уточним входа.

Приятелка           2+2  
Бяла лястовица   2+1    
Myran                   2+1    
Estrador               2+2    
Вечерница          1+1    
Мамункова           1+2  
Шехи                    2+1  
Пацца                  2+1          
Маруся                 1+1    
Вени_Б                 1+2  

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 13:50 от бяла лястовица

# 107
Веси, може и нас да ни пишеш. И ние ще дойдем. Аз с двете деца.

Не че има значение вече, но и аз съм за Britzer Garten. За Friedrichshain Park въобще не съм гласувала, това сигурно е грешка.
Преди гласувах за Familiencafe, защото Klax Max ми хареса, а то е Familiencafe.

Аз ще взема нещо за пиене и хапване на децата. Така правя винаги при дълги пътувания.

# 108
Britzer Garten - 25.04.2010 от 10 часа Адрес : Sangerhauser Weg 1 - 12349 Berlin
Нека се чакаме пред този вход •Sangerhauser Weg - U6 Alt-Mariendorf / Bus 179 !

Приятелка           2+2  
Бяла лястовица   2+1    
Myran                   2+1    
Estrador               2+2    
Вечерница          1+1    
Мамункова           1+2  
Шехи                    2+1  
Пацца                  2+1        
Маруся                 1+1     
Вени_Б                 1+2  

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 11:38 от бяла лястовица

# 109
Лястовичке, моля те махни нашите имена от списъка, нека във форума пишем с псевдонимите, че не се знае кой още ни чете тук. Peace

# 110
Току що изтрих имената.Дано да сте ги прочели и запомнили Laughing.

# 111
Включвам се да пожелая лек полет на Вечерница и Елиас.До утре!  Hug
А с вас мами ще се видим в неделя. Hug Много се радвам,че и времето ще бъде с нас.Дават го към  20 градуса. Peace

# 112
Преди малко погледнах на сайта на Еър Берлин - полет има, така че Берлин пайсееееее ! Mr. Green

# 113
Мацки, страхотна среща! Много се радвам, че дойдох и се запознах с всички вас! Ушите ми още бучат от самолета, но знам, че ще се върна пак в Берлин, защото си забравих един куп дреболии у Мамункови.
Мятам снимките на компа, запрятам ръкави и се почва.
Страхотни модели сте всички. Вечерта у Приятелка прегледахме набързо снимките, пълен разкош!
Много съм ви благодарна за съдействието по гледането на Хамлет.

# 114
Радвам се, че сте пристигнали живи и здрави у дома! Чакаме те отново тук, но този път за малко по-дълго, че от снимки не ни остана време за бърборене  Wink. А Хамлет е още по-очарователен на живо и много бърз  Laughing

# 115
и ние се радваме, че се запознахме с теб. а за повторно идване в Берлин- мноо ясно! тъкмо да ми видиш синковеца в бойно настроение и без сополи (хи хи)  Laughing Laughing.

# 116
  • Primum non nocere !
И на мен ми беше много приятно! Не усетих кога мина това време! Всич ки в къщи сме изгорели в лицето и червени като раци. Grinning
Дами, нека следващият да се видим на McDonalds
Хем децата ще има къде да играят,без голям надзор. При малката сандвичите са хит.... и ние да се видим на спокойствие. Може и някъде другаде, просто това ми хрумна.
Вечи, в очакване и тръпнене сме!

# 117
И ние сме в групата на зверски изгорелите.Такива болки цяла нощ и цял ден днес,че направо едва си намираме място.
Иначе Вечка е пич и е повече от прекрасно,че ни уважи и дойде от толкова далеч.
А Елиас е най-послушното момченце,което някога съм виждала.И аз си заплювам такова Peace. Пу  Grinning !
Веч,тази пролет ми фотна тумбака,а на лято дай Боже да ми снимаш и малкия мъж Heart Eyes.

Аз пък предлагам следващата среща да е само по женски,че да можем да се видим като хората.Как ви се струва?!

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 23:02 от бяла лястовица

# 118
аз ще имам време за срещи чак след 8-9 май, до тогава ме чака голям зор и нямам никакво свободно време (освен това Янес пак е вкъщи болен и се побърквам вече). но без деца е добра идея, аз имам крещяща нужда от няколко часа поне на ден без дете... оплаках ви се, сега остава да ви пожелая хубав ден!  Grinning  bouquet
ние ли сме единствените без изгаряне от слънцето? другия път да се мажете със слънцезащитен крем, ей!

# 119
Много хубава среща се получи, времето беше като по поръчка, мястото - страхотно, снимките - супер. Всички сте излезли много добре - човек ще си помисли, че всеки ден позирате за модели.  Wink Вечернице, след такъв маратон аз бих спала поне 1 ден непробудно. Благодаря ти за гостуването и за това, че улови толкова хубави моменти.   bouquet

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 10:39 от Приятелка

Общи условия

Активация на акаунт