Берлинчанки се срещат на неделен брънч !

• 6 560
  • 161
  •   1
Отговори
# 120
За срещи и аз съм готова, но при нас за сега положениетео е такова, че нашият тати си е само уикендите у дома и май скоро за женско парти няма да се класирам  Crazy . На МсDonald's и ние не сме много фенове, но за брънч няма проблеми. 
myran, Янес бързо да оздравява!

# 121
Ей, за среща на Мак Доналд или място дето децата на сигурно място да играят съм много навита. Не можахме да се набърборим, но ще си го наваксаме пропуснатото.  Wink
 Вечке, как е твоят сладур - спа ли после два дни непробудно? Simple Smile

# 122
А предложението ми за брънч заведението с детската площадката харесва ли ви?
Някоя неделя може да си направим и там семейната сбирка,защото тази среща не можа да се полее.Само семейство Лястовици и семейство Шехита се отчетоха завчера,пък макар и скромно Sunglasses.

Направих анкета за среща през май.Предполагам,че през уикенда е най-удобно за всички.

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 17:34 от бяла лястовица

# 123
Радвам се, че сте имали хубава среща  Peace
A вируса закачил се за Вечка ни подгони нас преди срещата и още ни мъчи, особено мен, и като резултат липсвахме.
Не се видяхме, но пък все едно сме били там, научих и хубавото и злъчните коментари направени в наше отсъствение, но нейсе......  Thinking
Ще се радвам да се видим на другата стига да не е на 23май, че то е голям празник за нас, баткото ни става на цели 5г  Mr. Green

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 23:06 от estrador78

# 124
Маруся, луд умора нема!!! Дори на връщане не заспа в самолета.  Joy
Аз съм готова с първите снимки  Mr. Green Whistling

# 125
Аз съм готова с първите снимки  Mr. Green Whistling
И кои са първите щастливци  Blush Wink?

# 126
Малена на Вени Б. (също и следващите 2
Тези засега съм качила, утре ще има още някои избрани.
Почнах ги по азбучен ред  Mr. Green

# 127
Някое птиче е пропяло  Mr. Green  Whistling ...няма лошо

Веч, супер са снимките, нямам търпение да видя и останалите!

# 128
Ве4и, страхотно изражение на Малена си уцелила, посмях се от сърце. ей, това бебетата са голяма работа!  Laughing Laughing като си ги подкарала така, правилно ли те разбрам, че Янес ще е последен  Wink  (повечето други деца са все с "М" май...)
и да оздравяваш бързо, че болестите са ужасно досадно нещо!

# 129
Според мен Вечерница пуска снимки по азбучен ред на никовете от форума Whistling.

Промених малко заглавието на темата.Надявам се,че нямате нищо против.

Новичка (Таня) има желание също да дойде на срещата през май.

На мен не ми пречи коя неделя ще е,но гласувах за 30,че да има време да се организираме.

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 22:46 от бяла лястовица

# 130
Някое птиче е пропяло  Mr. Green  Whistling ...няма лошо
Не е само едно птиченце, a двечки  Thinking
Но според една стара приказка не е лошо да си на хората в устата,
пък и като нямат по-добра тема да си говорят,
той кервана си върви  Mr. Green Mr. Green

# 131
Здравейте, снимките са страхотни, наистина

За срещата, zа мен става 16 и 23. За 30 не съм много сигурна, дали ще дойдем.

# 132
Мами,направих анкетата преди Естрадор да пусне своя постинг,че детето й има рожден ден на 23.Просто въведох последните три недели на месеца.Тъй като се съобразих с Мyran и не сложих 9 май,защото писа,че вече е заета,ми се иска да се съобразя и с Естрадор.
Съгласни ли сте да изтрия като опция 23 май и да гласувате само за 16 май или 30 май?   bouquet

# 133
бяла лястовица Благодаря ти  Hug , но няма проблем, явно пазза и Мйран  на други дати не могат, щом са гласували след постинга ми за рожденния ден на сина ми  Thinking

# 134
Мами, на мен ми е невъзможно на 16 май. Маги има рожден ден на 20, умувам още кога да и празнувам рождения ден, не бих изключила и възможността на 23 да е, но още не съм решила...
Гласувам за 30 май.

Общи условия

Активация на акаунт