Берлинчанки се срещат на неделен брънч !

• 6 564
  • 161
  •   1
Отговори
# 135
Ако все пак решите за тази брънч среща,моля някой да ме информира кога и къде.Не искам да излиза така,че съм ви командвала и съм избирала датите и местата.Винаги ще има недоволни.Виждам,че никоя дата не се избра и си мисля да не се бутам повече между шамарите с моите предложения.

И сега да напиша нещо лично,което не е за форумска сбира,а просто спонтанно виждане за по кафе.
Тъй като градината на дъщеря ми ще е затворена цяла седмица (от 10-14 май) си търся компания за тогава.Мислим да отидем до детското кафене,което е до нас и в което ни беше преди година форумската среща.Ако има все пак някой желаещ да се видим,нека  ми пише на лични.Предпочитам да отидем там още в десет часа,защото тогава кафенето е празно и ще е много спокойно.За мамите,които не са били там да кажа,че се предлагат сладкиши,сладолед,топли вафли и тостери.За бебетата до годинка е безплатно.Над три години е 2.50 на дете.
Предполагам,че мамите с бебета ще сте по-свободни,защото ще сте си вкъщи и ще можете преди обяд.

Отивам сега да спя  Tired.

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 13:31 от бяла лястовица

# 136
  • Primum non nocere !
И защо са ми изтрили поста?
Що за номера?

Мога да дойда само на 30.05. Ако срещата се състои на тази дата нямам претенции за място и време. Изпращам на 25 Шехов и Шехинята за България и мога да се отдам на сладки приказки, да пия коктейли или бира и да надзиравам хлапета.  Mr. Green
Ще се отпусна на сладки приказки с новата мама Естрадор и ще я светна за ваксините и кърлежовите преносими заболявания и тяхното лечение! Laughing

# 137
Веч, аз що не мога да гледам снимки? Приватна страница, казва ми Фликр Wink

Естрадор, не ме интересува кой какво е коментирал по форумното ти присъствие, но каквото и да е казал, предполагам, че и на теб ти го рекне ала кумската. Тъй че, тази нотка с птиченцата можеш да я оставиш за "на живо". Peace
Пък сега и ако кажеш имената на птиченцата, съвсем ще укрепне доверието между народите. Laughing

Май ми е натоварен този месец май. Ще видим. Ама ако се срещнете без мен, да знаете, че и аз си имам птиченца, макар и да не ми дреме на черупката, щото съм от инкубатор. Фнимателската! Joy

# 138
Шехи Не се чуди за поста, не е по твоя вина  Laughing
Ако е на 30'ти ще обсъдим всички видове акаридки, но бодливата част я пропускам, там съм непреклонна   Crossing Arms

Мамункова Не мога, сега кажа ли имената на птиченцата и ще се заформи всичко на ново, но в по-див ритъм и пак ще ни я затрият 10'та страничка  Mr. Green Mr. Green
Иначе принципно си права, пука ми на черупката, но случая имаше и едно голямо, но та затова, пo-добре ако ще е да е на живо  Thinking

# 139
мамункова е пи4  Sunglasses.
на мен пилетата са ми много ясни.
добрите новини от днес са, 4е Янес оздравяяяяяяяя!!!! от утре е на кита, а аз отново ставам бял 4овек  Mr. Green.

# 140
Maмункова, по желание на г-н таткото скатах снимките. Човекът си е прав да го гони параноята.
Днес приключих със  снимките на Шехи, тя да каже дали мога да пусна малко проба за наслада.

# 141
Всичко ми е се изясни.
И за снимките, и за секирата. Изводът - трябва да се внимава с интернет-пространството и неговите 4 стени, щото има кръстче горе в ъгъла. Mr. Green

# 142
  • Primum non nocere !
 Hug

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 23:24 от Шехи

# 143
myran  браво на детето, че е оздравяло!Ха,честито! Grinning

Последна редакция: чт, 29 апр 2010, 02:03 от pazza

# 144
  • Primum non nocere !
Каса бира от Приятелка, плато с кебапчета от Естрадор, аз нямам рожденик, но също ще имам повод за черпене. Каква да е моята глоба?

Вечи, аз нямам притеснения с интернет , нямам и параноя ,но щом е тръгнало така, пращай на лични.

# 145
С разрешението на Шехи - Kleine Kostprobe.
Който видял, видял, довечера им удрям ключа.

# 146
  • Primum non nocere !
жалко, аz не мога да ги видя! Sad

# 147
Чудесни са, пълни с настроение!

# 148
  • Primum non nocere !
Да, разкошни снимки! Коментара ме накара да се смея с глас!
Точно като глухарче! Grinning
Вечи, моля те, тази на поляната, тримата, да я направиш и в  черно и бяло

# 149
Шехи, спокойно, ще има поне по 2 варианта на кадрите.
Ето малко от Миран.
Утре ги скривам.

Общи условия

Активация на акаунт