Берлинчанки се срещат на неделен брънч !

• 6 566
  • 161
  •   1
Отговори
# 90
Ах, вие гадини такива, комплоти кроите зад гърба ми, а?  Crossing Arms  Joy
Искам списък на децата (не ща имена) - пол и възраст.
За да се ориентирам какво нападение на хуни ме чака.
Моля!

# 91
Прибавих те Hug . Изчаквах да дадеш своя глас за новото предложение  Wink .

# 92
Микаела 3 години и 4 месеца
Магдалена 1 година и 11 месеца
Михаел 3 години и 8 месеца
Ева
Алекс
Доника 4 месеца
Валентин 4 години и 10 месеца
Янес 2 години и 2 месеца

От тези дечица и мами чакаме отговор за новото предложение.
София ?
Елица ?   6 години и 8 месеца
Малена ? 8 месеца
Мариела? 3 години и 6 месеца

Веч, +- 2-3 месеца Mr. Green

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 16:47 от бяла лястовица

# 93
Хамлет закръгля 19 месеца тогаз. Ама той не ми трябва, той е само ремарке. Оставям ви го на вас да го гушкате. Той има картбланш да лети, заради ушобола ходих на контролен днес. Дано огнените богове са на наша страна, а и тези на ветровете, че да мога да дойда.
Мамун, те шефовете искат вече да пускат птичките, ама министъра не дава. Да видим дали няма да клекне пред перспективата от икономически срив.
Благодаря за подробния списък. Алекс и Ева ги знам колко са.

# 94
  • Primum non nocere !
Хм, Мунка не беше вътре, до преди няколко часа, но пак сте мнозинство!
За мен няма значение къде сме, прибави още 2 плюс  1 гласа!
Да ни е честито споразумението! Mr. Green

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 22:03 от Шехи

# 95
Britzer Garten - 25.04.2010 от 10 часа Адрес : Sangerhauser Weg 1 - 12349 Berlin
Нека се чакаме пред този вход •Sangerhauser Weg - U6 Alt-Mariendorf / Bus 179 !
Входовете са 6 и няма да можем да се намерим, ако не уточним входа.

Приятелка           2+2
Бяла лястовица   2+1
Myran                   2+1
Estrador               2+2
Вечерница          1+1
Мамункова           1+2
Шехи                    2+1
Пацца                  2+1      
Маруся                 1+1      

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 16:45 от бяла лястовица

# 96
Имам  няколко въпроса.

1. В колко часа искате да се чакаме пред входа? Да не ви е рано 10 часа?!
2. Ще носим ли занимавки за децата ? (играчки за пясък,топки,одеала за тревата,какво друго?!)
3. Храна ще се носи ли или ще се хапва в едно от заведенията? (предлагат се всякакви неща за хапване)

Шехи предложи да се напишат имената на всяко семейство с ника от форума.Така няма да се бъркат децата,мъжете и жените като им се лепне по един такъв стикер на блузката и ще е по-лесно за снимките.Кой може да напише имената предварително на такава хартия?
Моето дете със сигурност няма да търпи тази лепенка и ще я махне на секудната.Но може вашите деца да са по - послушни  Wink.

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 22:51 от бяла лястовица

# 97
Добре, че питаш за часа.
Ако е слънчево, ще ви замоля да сте точни в 10 ч, защото искам да съм приключила със снимките до 11 часа, тъй като слънцето става високо и ще прави кофти сенки по лицата на децата. Ако е облачно, няма никакъв проблем за часа. Поръчала съм сухо време.

# 98
Паркът отваря точно в 10 часа.Докато купим билетите и изберем къде да се снимаме ще мине поне още час.
Веч,струва ми се,че няма да стане до 11 часа.Още повече,че няма всички да са точни.

Времето го дават да е хубаво Heart Eyes.

# 99
такаааа, да се включа и аз...   
първо - навих Нилс! (ей, тва мойто инат няма надвиване!) така че сме 2 възрастни и 1 терорист.
второ - по същество:
- 10 часа пред входа за нас е ок. ние ставаме най-късно в 7 (за огромно мое съжаление).
- за занимавките май е най-добре всеки да си прецени според детето. аз ще взема топка за Янес, една кофа и една лопата за пясъчника и май стига толкова.
- за яденето пак така. аз винаги имам нещо за похапване, когато съм с дете по пътищата, което не би ни попречило да се храним и в някое от заведенията (едното не изключва другото  Simple Smile).

аз не познавам всички, които ще идват, така че не се навивам с имената. от друга страна тези, които не познавам, са сравнително малко, така че според мен и без табелки ще се разпознаем. не знам Янес дали ще търпи табелката, но Нилс със сигурност не  Laughing Laughing.
ееее, почнахме май най-накрая да дърпаме каруцата в една посока. можело значи!
лека от мен!

# 100
а вие какво ще си обличате?
(нарочно пускам нов пост, да не би случайно въпросът ми да се загуби сред предишните ми писания)

# 101
а вие какво ще си обличате?
Дрехи Blush.

И Нилс е прибавен  Peace.

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 08:37 от бяла лястовица

# 102
Очакваме да се включат само Пацца,нейната приятелка и Венци.

# 103
За сега всичко при мен изглежда розово, т. е. аз и Симона ще дойдем да прекараме един невероятен ден  в този парк. Само, че ще сме ви компания, която няма да се снима. Ние само ще сме за маратона по надприказване и надбягване там.  Laughing
Миналата година по това време ходихме в Марцан в Градините на света, беше като в приказка, предполагам, че и в Бритцер гартен също е много хубаво.
Тогава видяхме, че имаше и седнали по тревните площи хора и по кафетата - пълна свобода и красота беше, та затова мисля да взема и нещо за постилане. А и аз както MYRAN, нося винаги нещо за хапване и пийване, но това не пречи и да седнем на забедение.
Само ме притеснява точното пристигане, защото ми дава времетраене 1,5 часа до там. Но ще ви намерим все някъде позиращи из паркаSimple Smile.

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 12:18 от Marusq_123

# 104
И ние идваме тримата.Забавления и папото за малката си носим винаги,а ние ще се спасяваме както можем  Wink .За стикери с имената не съм много фен, а и все пак се познаваме повечето, къде лично, къде не.

Общи условия

Активация на акаунт