Има трета МАЙска мама на красавица голяма.Рая е късметче - на път е друго бебче!

• 22 112
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
Честито ни ново бебче ,да е живо и здраво ,бързо да се прибере при мама и тати и много да радва родителите си.

# 601
оле малкия Борис се е родил

Честито на Нели, дано бързо да се възстанови и да си гушне в най-скоро време бебенцето
    Hug

# 602
Честито ти бебче Нели   newsm07 .
Да ти е жив и здрав малкия Борис,а на теб бързо възстановяване   bouquet

# 603
Златна, Just Woman, пишете ме и мен в отбора с болките от време на време ниско долу.

Имам предложение за името на новата тема ... нещо от типа на "Роди се ново МАЙско дете, Борис е нашето момче"

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 18:25 от Славчето

# 604
  • Розовата долина
КАКВА ЧУДЕСНА НОВИНА!!!
Честито бебче на мама Нели,да е жив и здрав и много  да ги радва!!!А на мама-бързо възстановяване!!

# 605
Честито бебче, на мама Нели да ви е жив и здрав и много да радва мама и тати. Hug

# 606
  Славче, и аз имам предложение - "Роди се първото ни майско момче, да расте здраво и щастливо дете"

# 607
Дани, жестоко е! Simple Smile пускам го Simple Smile

Анкетата е направена така, че може да сменяте отговора си Simple Smile

# 608
  • Пловдив
Честито на Нели!!! Да й е жив и здрав малкия мъж, бързо да се възстаови мама и скоро да го гушка в прегръдките си

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 609
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА НЕЛИ,ЖЕЛАЯ ИМ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ

# 610
МНОГОО се радвам за Нели и малкия Борис да са живи и здрави и бързичко прибиране им желая...

# 611
ЧЕСТИТО МАЛКО МОМЧЕНЦЕ БОРИС НА МАМА НЕЛИ!И аз днес съм с много контракции, моля се само за още една седмица да издържа, но виждам, че мама Нели е с моя термин и се успокоявам,че бебенцата ни са вече достатъчно силни.Също така и моя корем се е свлякъл и имам чувството,че бебенцето ще излезе всеки момент.

# 612
    ОЛЕЕЕЕ ИМАМЕ СИ НОВО БЕБЧЕ,ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ МЪЖ НА ДИЛЯНКА-А НА НЕЯ БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕИ МНОГО ПОЗИТИВНИ МИСЛИ Hug Hug Hug Hug

Наистина бебевалежа започна момичета...Снощи  и една моя приятелка роди със термин 17 май -секцио момченце 3.050гр 51 см
Обади ми се да ми каже че не боляла спиналната упойка и на 4 час са я дигнали ShockedАйде на всекиму леко раждане и здрави бебчета оттук нататък Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 613
Честито синче на мама Дилянка!
Да е силен и борбен като името си, да радва мама и тати!      newsm32

# 614
 Честито на Дилянка!!! Да е жив и здрав Борис! Много да радва мама и тате, да е здраво и весело дете и да има много късмет в живота! Бързо възстановяване на мама и скоро да си гушка момчето с хубавото име!

Коя е следващата Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт