Има трета МАЙска мама на красавица голяма.Рая е късметче - на път е друго бебче!

• 22 110
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
  • Под кленовите дървета
Сега виждам, че Дилянка е с термин 25 май, а е родила секцио на 17 април. Сигурно съм пропуснала някъде информация по въпроса, но защо са решили да го извадят бебето повече от 5 седмици по-рано?

И аз това питах - снощи са й изтекли водите, затова се е наложило  секцио. Тя беше писала тази или миналата седмица, че тазът й не се е разширил, затова ще й се наложи секцио.
Мисля, че след като си имаме и мъж в темата, сега ще се започнат новини за бебчета през ден Simple Smile

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 22:20 от jasmin_veni

# 631
Честито момченце на Дилянка!!! Да ви е жив и здрав малкия Борис, много късмет да има и само да ви радва!!!

Бързо възствановяване на мама!!! Hug И скоро да се гушкате удома тримата!!!

Много хубави новини, започва се бебевалежа явно Grinning Hug

# 632
  • Sofia
Силве, благодаря за информацията   bouquet Аз не и звъннах, че сигурно телефонът и вече пуши, а сега има нужда от почивка.
herzog, тя напоследък имаше много контаркции и беше "на легло". Не знам какво точно се е случило и е наложило тази бърза реакция  Rolling Eyes А, тя Вени е написала междувременно  Peace
.◦♥Toche♥◦., утре ще те мисля - ако имаш възможност, дай вест как се развиват при теб нещата   bouquet
Beboranche, не знам каква е причината за настроението ти, но бъди разумна  Hug Не правете с момчетот ти неща, повлияни от емоции или хормони  Peace
Ивон, а на теб ще ти се карам  Naughty Heart Eyes Как може изобщо да изпадаш в такива настроения  ooooh! При теб е доста динамично, но досега се справи, тепърва ли ще се сдухваш  Hug То и следродилна депресия предстои  Mr. Green
Sevdelina, аз заложих на Веледа и миризмата ми понася учудващо  Grinning Много гледах от тази серия маслото за мазане на корема Burst Beeс Mama Bee Belly Butter, но четох, че имало силен аромат на праскова, а аз от предишната си бременност го ненавиждам. Иначе само добри неща съм чела  Peace

# 633
Да са живи и здрави мама и бебчо! Много радостно е, че бебчо диша сам!

Най- сетне момичета да се появи и първият мъж в нашата отчетна тема!

Пожелавам му да порасне голям и умен и да радва мама и татко! Браво на dilqnka!
 Hug

Да се отчета и аз за днес: изпрах си първите бебешки дрешки  Grinning Много беше вълнуващо!
Като ги простирах си мислех: Боже колко са мънички, като за кукла!    

# 634
  • Под кленовите дървета
Да добавя - сега по БТВ новините даваха за опасните продукти - най-много застрашаващи продукти са детски играчки и дрехи. В момента КЗП издирва и се опитва да изтегли от пазара слинг Инфант, който доказано крие риск от задушаване на бебета под 4 месеца.
Затова - гледайте етикетите, от къде е внос дрешката или спалното бельо, защото детските стоки са опасни заради опастности от поглъщане на малки части, на първо място, след това са химически реакции от платовете или боите на играчките.

# 635
аник-Burst Beeс Mama Bee Belly Butter-пише,че е с какаово масло и витамин Е

# 636
Честито на Дилянка-да е жив и здрав Борис!

# 637
  • София
МАЛКОНОВИНИ ЗА НЕЛИ: беб§о вече е на самостоятелно дишане, всички изследвания са му ОК, ще го изпишат в петык от Токуда, а Нели в сряда....утре ще ги чуя пак.

Много добри новини!  Heart Eyes Hug

herzog - Дилянка последните дни имаше доста контракции, пишеше, че лежи и се пази, но бебчо изглежда е решил да тръгва и се е наложило секцио по спешност, не е било планувано.  Peace (Аз, докато си публикувам поста и Жасминчето вече е обяснила)

На мен тапата ми падна 3 седмици (!) преди да родя... дори преносих с паднала тапа.  ooooh!

Бюти, милата ти ... представям си колко търпение ти е било необходимо.  Crazy

Аз за моята тапа при предишното раждане да кажа - както тапата, така и доста болезнени контракции започнах да имам 2 дена преди да родя. Но при мен тапата беше като леко розово течение и не е падала наведнъж ами през цялото време до раждането си имах това розово течение... аз за това не вярвах, че е тя, докато лекарката ми не потвърди.  Crazy Но какви ли не описания и обяснения за тази тапа съм чела.... най-вероятна и сега ще ми бъде трудно да я позная и ще се чудя.  Laughing

aniK - Ани, то слава Богу мина този период, пак ми е розов животът.  Mr. Green Sunglasses Но наистина и следродилната депресия предстои, дано да ни подмине само, че ......  Crazy Ти как си? Аз ви дебна ... теб и Алексче и другите момичета с термин началото на май.  Hug

# 638
Вени, за този слинг сигурно е ставало въпрос http://www.kzp.bg/index.php?mode=viewd&group_id=41&document_id=2213 , че аз новините днес ги пропуснах  Blush

вижте нещо интересно  Laughing http://www.misto-bg.com/green-lullaby/eco-cradle.htm

# 639
  • София
Много се радвам,че малкия сладурко вече диша сам  Heart Eyes Още малко и си се прибират с мама у дома Simple Smile
Днес,докато оправяхбагажа,влизах от време на време да видя дали си нямаме още някое бебче,но нямаме... Simple Smile ама нищо и утре е ден  Mr. Green
А за отношенията ни с бащата...е не издържах и се прибрах.Цялата бременност си изкарах сама.В началото като разбрахме,че съм бременна,исках да си тръгна и да не му провалям живота и следването,се пак е на 18,но не...искал да си седи с жената и детето....ми да беше седял.Сега когато имам най-голяма нужда от подкрепа и разбиране (все пак и на мен ми е за първи път и ме  е страх,не той ще ражда..) та...реши,че му се живее.Нека живее,аз си имам семейство и знам,че поне на тях мога да разчитам винаги и за всичко.

# 640
  • Перник
Беборанче това което казваш наистина звучи тъжно остави го за известно време да помисли ще видиш че ще се осъзнае и ще се съберете отново. Предстои ви толкова хубаво събитие на което трябва да сте си заедно.Всичко ще се оправи всеки от нас е имал такива моменти. Hug Hug Hug

# 641
Беборанче,надявам се татито да размисли и да промени отношението си към теб и държанието и мисленето си след като бебето се роди  Peace Вярно е,че и на теб ти е за първи път и всичко ти е ново и непознато и е трябвало да бъде до теб и да те подкрепя,но айде нека кажем,че не е осъзнавал,нека поне след като се роди бебо да размисли и да му дойде акъла в главата.
Ивонче,за днес едно явно ще си остане новото ни попълнение - малкия Борис,но от утре вече може да започне активния бебе-валеж  Wink Абе дано само са живи и здрави всички бебчета и ние също  Praynig

# 642
Беборанче и от мен големи прегръдки и дръж се... Hug Hug Hug аз също си мисляя че ще размислите и най-вече той ще се осъзнае.
Определено човек трябва да порасне за този момент и да осъзнае доста неща за да бъде един ползотворен родител.Иначе насила нещата не се получават за съжаление.Да хубаво е че ще имаш подкрепа от семейството си нооо дай му шанс...
И все пак вие си знаете най-добре...а и сега най-важното сте ти и бебчо. Hug Hug

# 643
Беборанче тоя е за убиване. В последния момент да реши, че му се живее. Ми то живота не е в кръчмите и дискотеките, а у дома със семейството. Дано му дойде акъла в главата и да се сети, че имаш нужда от подкрепа. Наистина ми стана много мъчно...  newsm45

# 644
Честит мъж на мама Дилянка....Да е жив и здрав и много да я радва  Heart Eyes

Момичета бях питала ама никой не ме отрази, какво имат предвид  под избор на екип,при положение ,че аз съм избрала доктор, при който искам да раждам и ме следи....Той обаче ще пътува от 22 до 26,ако родя тогава да избирам ли екип newsm78
Нещо не ми е ясно много, много? Хелп  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт