Има трета МАЙска мама на красавица голяма.Рая е късметче - на път е друго бебче!

• 22 111
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
  • София
aniK, миличка аз влизам във вторник в болница.
С Анжелка сме заедно само, където тя на другия ден ще е щастлива мама, а аз ще чакам да решат докторите какво ще ни провят с нашата беба  Laughing.
Ще звънна и на Петя тя нали е в МД и е със секцио за 22-ри. Аз съм на 10-тия етаж, но се надявам да се засечем и да се видим.  Laughing

# 646
Честито на мама Дилянка-Нели! Да е жив и здрав малкия Борис! Да се радва на много късмет и щастие!   bouquet

Момичета стискам ви палци тези дни и чакаме добрите новини и от вас!  Hug Hug Hug

Аз във вторник съм на ЖК, но ще си бъде само мерене, а с този бебевалеж вече се стресирам, че по всяко време бебка може да ни изненада, все пак върви по-едричка, дано изкарам до май месец, че тия контракции взеха да зачестяват  newsm78

# 647
Точе и аз ще раждам н МД ако бебко подрани ще сме заедно  Hug Но аз чакам и Славчето  Heart Eyes

# 648
  • София
Честито на Дилянка Нели! Да е жив и здрав Борис, какво страхотно име!!! Да расте будно и палаво детенце и да им носи безкрайна радост!!!

имам пропуснати 8 страници, утре ще се включа....

Беборанче, с теб сме, миличка  Hug  Hug Hug  

Успех на Анжелка и Точе, ще чакаме добрите новини!

Лека и спокойна нощ!

# 649
На мен тапата ми падна 3 седмици (!) преди да родя... дори преносих с паднала тапа.  ooooh!
Я кажи какво представляваше твоята тапа и колко време ти пада? И друго- някакви по специални мерки от лекар имаше ли?
Доколкото се сещам, на 2 пъти падна, но в рамките на 1 ден.
Не съм звъняла на докито, щото не беше спешна ситуация. Просто си чаках вкъщи да почне родовата дейност. И така ми се изчака чакането... 3 седмици с луди контракции, които идваха и си отиваха.  Crazy

Ивонче, аз наистина бях търпелива, но накрая ми идеше да ги застрелям онези в болницата, дето ми казваха, че ще ме чакат поне 2 седмици след термин. Аз бях писала в предните ми постове, че ги понастъпахме малко с моя мъж и така се съгласиха по-рано да ме приемат за предизвикване. Сега се надявам да не се повтори същият филм.  Praynig

А за деприсийка хич, ама хич и да не си си помисляла!  Naughty  Naughty  Naughty

Аз имам някакви спомени, че дилянка така или иначе секцио щеше да роди, защото й бяха казали, че главичката на бебето е много голяма, т.е 10 см...  Сега се чудя дали лекарите са били прави, надявам се като се разпише, да сподели.

Алекс, айде мила, стига го държа това бебе в корема вече!  Mr. Green

# 650
Момичета бях питала ама никой не ме отрази, какво имат предвид  под избор на екип,при положение ,че аз съм избрала доктор, при който искам да раждам и ме следи....Той обаче ще пътува от 22 до 26,ако родя тогава да избирам ли екип newsm78
Нещо не ми е ясно много, много? Хелп  Praynig
...ами щом си избрала доктор, значи си направила избора на екип-доктора, анестезиолога с който работи и сестра или акушерката. Сега следва и да си заплатиш за избора му в болницата в която ще те изражда Peace Ами ако го няма незнам-говори си с него Hug Ти като си го избрала-той знае ли за това твое решение?
BeBoRanChe съчуствам ти, дано му дойде акъл на тинейджъра, въпреки че наистина е много малък и се съмнявам! Искрено ти желая да се съберете и да си гледате детенцето с много любов и да бъдете щастливи Hug Чудно ми е защо родителите му не му налеят малко съветчета newsm78

# 651
Честито първо мъжле на майското ни форумче и на мама Нели Simple Smile  baby_neutral
Да е много здравичък малкия сладур и ще чакаме снимки!

Бюти, да си призная и аз разгледах снимките на Мишел  Embarassed пусто воаьорство, много ме влече  Wink голяма сладурана е малката!!! И съм впечатлена от "селцето" ви Simple Smile искам и аз на село тогава Simple Smile Много ми хареса и щъркелчето на прозореца, страхотна идея да известиш хората, че семейството си има нов член

Беборанче, съжалявам, че именно в този момент така се е получило! Много тъпо от негова страна, но се надявам, че ще му дойде акъла в главата - все пак децата са най-важното в този свят и мисля, че всеки рано или късно го осъзнава. Стискам палци при него да е скоро!

На всички момичета на прегледи утре стискам палци и чакаме още хубави новини.  baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 652
Да знае Пухкавелка как няма да знае,нали ме следи цяла бременост... Simple Smile
Той ми каза при последния преглед,че трябва да платя избор на екип и на него на ръка,което го знаех разбира се,до тук всичко е ясно... НО  от 22 да 26 няма да го има в Сф,та ако реши бебо точнао тогава да идва се чудя да избирам ли екип или да си отивам в МД и да казвам,че съм на липсващ доктор пациентка  и за раждам при който е там  newsm78 или да избирам екип-ама ако избирам незнам кой за избера.....и ако избера в деня на раждането какво значи това,че ще го викнат по спешност ако не е на работа или  newsm78 ей това се чудя  Laughing

# 653
Честит син на мама Дилянка! Да им е жив и здрав, да расте усмихнат и щастлив! На мама бързо възстановяване.

Беборанче, ще се осъзнае таткото, като се роди бебка ще му дойде акъла в главата. Hug

# 654
  • Под кленовите дървета
Честит мъж на мама Дилянка....Да е жив и здрав и много да я радва  Heart Eyes

Момичета бях питала ама никой не ме отрази, какво имат предвид  под избор на екип,при положение ,че аз съм избрала доктор, при който искам да раждам и ме следи....Той обаче ще пътува от 22 до 26,ако родя тогава да избирам ли екип newsm78
Нещо не ми е ясно много, много? Хелп  Praynig

Мисля, че ако той не е на смяна трябва да те поеме дежурния екип и с тях да се договориш, знам ли newsm78
Беборанче, съжалявам за проблемите с татито. Той наистина е доста малък и сигурно услужлив "приятел" му е наговорил някакви неща, та затова е взел решение, че му се живее. Ако има и малко акъл в главата, ще те моли на колене да се върнете при него. Ако не, ти си писала, че твоето семейство те подкрепя, което е най-важното.
Интересно ми е, къде е неговата майка в този момент? Защо не му разясни, че трябва да е с теб?

# 655
Lady* дано да не родиш точно когато го няма твоя доктор!
Щом си му платила и то на ръка би трябвало да съобрази пътуванията си Peace Ти като знаеш че ще пътува защо не го попита това което те интересува? Той би трябвало да те насочи накак си....нали на него разчиташ все пак...утре му звънни и го питай какво става ако тръгнеш да раждаш, а него го няма...предполагам има телефон и си го вдига?!

# 656
Честит син, Дилянка!Да ви е жив и здрав, а на теб бързо възстановяване  bouquet

Беборанче Hug,много съжалявам ,че така  се е получило при теб. Confused

Аз днес му ударих голяма разходка.Първо бяхме на цаца и бира cheers и след това отидохме да гледаме "Сблъсъкът на титаните".Сега се чувствам като разглобена smile3507.

П.С. Чакам новини от Данли smile3502

# 657
Привет от нас!

Честит малък мъж Борис на Нели!!! Да расте здрав, силен и послушен, а мама бързо да се възстановява  Peace

Да ни е честито и на нас първото ни момченце в темичката  Mr. Green Хайде мамите с термин в началото на май, гласите ли ги бебоците да излизат скоро  Grinning

За епидуралната - тук ни казаха, че като я сложат няма мърдане и задължително катетър  Rolling Eyes А и трябва евентуално легнала да раждаш, което хич не ми харесва. Но да не се заричам, както каза акушерката, че никога не се знае  Peace А другата упойка - петедина се бие в комбинация с лекарство против гадене - всичко е в една инжекция  Peace Помагала доста, не само в началото на раждането, та затова клоня към нея. А ис предното раждане ми беше доста лошо и повръщах от самите контракции, затова ще е добре ако ми сложат нещо против гадене  Peace

Аз за пудрата това не го знаех и с Кари ползвахме, понеже свекървата я къпеше и тя така си беше свикнала жената. Но всеки път ми се изправяха косите като се вдигнеше прах от тази пудра покрай бебето  Rolling Eyes

Десекс, много интересна тази люлка  Peace Ама ми изглежда малко странно, все едно от картон е направена  Rolling Eyes

Беборанче, мила, каквото и да решите, по-добре е детето да има спокойно родители, отколкото такива, които постоянно се карат, но живеят заедно  Peace Мисля, че си постъпила добре да оставиш таткото на саме да обмисли ситуацията. Но пък и наистина хормоните могат да ни изиграят лоша шега. Кари като се роди, моят мъжо беше постоянно на работа ( сутрин от 10ч. чак до 10 вечерта, с почивка от 2 часа следобеда ) и понякога като решаваше да пийне по бира с колегите аз тотално откачах. Тогава живеехме с техните и аз сама с бебе у тях, без него ми беше кошмарно  Rolling Eyes Тогава Кари като стана на 2 месеца си отидох в България за цялото лято и да знаеш колко добре ни дойде това. Залипсвахме си, после той дойде да ни прибере и се преместихме да живеем самостоятелно  Peace Така че не знаеш какво ще излезе от тази ситуация  Wink Ние сме с теб, да знаеш  Hug

Бюти, все забравям да ти кажа, че принцесата ти е голяма сладурана  Heart Eyes Браво на вашия тати - добре се справя с къпането  Peace

# 658
Lady* дано да не родиш точно когато го няма твоя доктор!
Щом си му платила и то на ръка би трябвало да съобрази пътуванията си Peace Ти като знаеш че ще пътува защо не го попита това което те интересува? Той би трябвало да те насочи накак си....нали на него разчиташ все пак...утре му звънни и го питай какво става ако тръгнеш да раждаш, а него го няма...предполагам има телефон и си го вдига?!

Неее Пухкавелка  не съм му платила още,ти пък  Crazy  той е на семинар не е лично пътуване,в сряда пак ще го видя преди да тръгне,ще го питам дирекно,незнам защо се шашкам като см в кабинета и ми се изпаряват въпросите newsm78  НО ще говоря с него за това  Hug аз искам да разбера от вас по-скоро как става избора на екип ако нямаш уговорка с конкретен лекар,мерси за отговорите  bouquet  А бебко дано не реши баш между 22 и 26 да излиза  Embarassed,че ще ме вкара в допълнително притеснение  Praynig

# 659
Беборанче важното мила е ,че съвсем скоро ще имаш най-голямата причина да гледаш само напред и това е твоето детенце ,а съм сигурна че си заобиколена от много приятели и семейството ти които те обичат и те подкрепят безусловно ,за това ще бъдеш една щастлива мама Hug
Май тази вечер съня няма да дойде при мен ,нали съм сама  до утре ,
Лека вечер успех с прегледите на всички утре.

Общи условия

Активация на акаунт