Има трета МАЙска мама на красавица голяма.Рая е късметче - на път е друго бебче!

• 22 107
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
Да е живо и здраво първото ни малко мъжле. Да радва много тате и мама, а тя бързо да се възстановява!!!
Ха-ха... даже с рима го докарах без да искам  Joy
Много се радвам и нямам търпение да разберем коя ще е следващата нова мама  Hug

# 616
Честито на мама Нели, бързо възтановяване и много да я радва малкия Борис.

# 617
Еееех, още едно бебче  Simple Smile страхотна новина!!!

Честито на Дилянка и нейната рожба Борис - да са живи и зрави!!!

Беборанче, притесних се за теб Sad. Четох и за случките, настроенията и депресивните състояния и при другите мами. Да се стегнем, мили момичета, малко остана до щастливия финал. После ни чакат други предизвикателства, емоции, изпитания... Трябва да събираме сили Peace

Една моя позната все казва - да си майка е диагноза Heart Eyes

Пожелавам ви хубава и спокойна вечер!

# 618
МАЛКОНОВИНИ ЗА НЕЛИ: беб§о вече е на самостоятелно дишане, всички изследвания са му ОК, ще го изпишат в петык от Токуда, а Нели в сряда....утре ще ги чуя пак.

# 619
МАЛКОНОВИНИ ЗА НЕЛИ: беб§о вече е на самостоятелно дишане, всички изследвания са му ОК, ще го изпишат в петык от Токуда, а Нели в сряда....утре ще ги чуя пак.
Супер,само така да се чува.Мн се радвам  Peace

# 620
Само като видях пак колко сте били активни днес и колко странички сте изписали ми светна :
имаме си ново бебче   newsm44 -първото момченце -да е живо и здраво и честито на мама Нели  smile3525

# 621
Честито на Дилянка! Да е жив и здрав Борис, да й носи много радост и гордост, а на нея бързо възстановяване.
Аз само не разбрах секцио ли е родила, сега ще потърся да видя и термина й кога беше.
Според мен вече да не слагаме имената на новите бебета в заглавията на темите, защото тепърва ще има по 5-10 бебета в тема - то няма как Simple Smile но това лично мое мнение.

# 622
Според мен вече да не слагаме имената на новите бебета в заглавията на темите, защото тепърва ще има по 5-10 бебета в тема - то няма как Simple Smile но това лично мое мнение.
newsm10

# 623
Честито бебче на Дилянка!  Grinning Бързо възстановяване й желая!

Злати, бебчето се намества вече в таза, затова така натиска надолу.

И понеже ставаше дума за тапи снощи, да допълня и аз статистиката.
На мен тапата ми падна 3 седмици (!) преди да родя... дори преносих с паднала тапа.  ooooh!

# 624
 newsm44 Честит малък мъж на мама Нели!
Да е жив и здрав, радвам се, че вече са добре и двамата! И наздраве на таткото, че и него го чака тежка вечер  Grinning

# 625
Сега виждам, че Дилянка е с термин 25 май, а е родила секцио на 17 април. Сигурно съм пропуснала някъде информация по въпроса, но защо са решили да го извадят бебето повече от 5 седмици по-рано?

# 626
  • София
Прекрасни новини... Hug Hug Hug
НЕЛИ, МИЛИЧКА ЧЕСТИТО !!!! ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ БЕБКО БОРИС.
НА ТЕБ БЪРЗО ВЪСТАНОВЯВАНЕ, А НА НЕГО МУ ПОЖЕЛАВАМ ВСЕ ТАКА ДА ВИ РАДВА САМО С ХУБАВИ НОВИНИ И СКОРО ДА СЕ ГУШКАТЕ В КЪЩИ.
ЧЕСТИТ НИ ПЪРВИ МЪЖ В ТЕМАТА.
smile3501 smile3501 smile3501

# 627
Да ни е честит и първия мъж. Да е жив и здрав Борис на Нели и много да радва мама и тати.
Радвам се че и с двамата всичко е наред и в петък ще са си заедно в къщи.

bouquet

# 628
..............
На мен тапата ми падна 3 седмици (!) преди да родя... дори преносих с паднала тапа.  ooooh!
Я кажи какво представляваше твоята тапа и колко време ти пада? И друго- някакви по специални мерки от лекар имаше ли?

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 22:09 от mishenka

# 629
Някой ползвал ли е тази козметика за бебе и има ли накакво инфо?!  
http://www.chemistdirect.co.uk/baby-bee_v_4154.html
Ухае много приятно,а и четох в тукашните форуми само положителни отзиви.Зная че по принцип на всяко бебе,различната козметика влияе по различен начин,но днес ходих специялно да и купя нещо и не взех нищо  Rolling Eyes
Тази на веледа ми намирисваше много на граниво и се отказах

Общи условия

Активация на акаунт