Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 7

• 61 077
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
здравейте момичета,до вчера бях много щастлива ,застото теста беше + и вече 10 дена ми закъснява  Simple Smile, но отидох вчера на лекар в Шейново ,за да установат бремеността и се побърках ,какво ми казаха...има леко сакче 7,5мм ,но липсвало жълтото петно което захранвало за да се образува ембриома  Cry и щяло да ми дойде ,но ако не ми дойде ще ходя на 4d,
има ли вероятност това сакче да се развие

# 151
Здравейте, на последния ехографски преглед лекарката ми каза, че водите ми са леко намалели. В 32 г.с. съм, според нея било нормелно в тези седмици да започнат да намаляват, но аз доста се изплаших.До сега не съм чела нещо по въпроса, действително ли е нормално?

# 152
здравейте момичета,до вчера бях много щастлива ,застото теста беше + и вече 10 дена ми закъснява  Simple Smile, но отидох вчера на лекар в Шейново ,за да установат бремеността и се побърках ,какво ми казаха...има леко сакче 7,5мм ,но липсвало жълтото петно което захранвало за да се образува ембриома  Cry и щяло да ми дойде ,но ако не ми дойде ще ходя на 4d,
има ли вероятност това сакче да се развие

Здравей, жълтото тяло е това, което храни ембриончето до края на третия месец, когато тази фукция поема плацентата. Ако няма жълто тяло незнам дали е възмижно да се развие нормална бременност! Другия вариант е просто да не са го видели  newsm78

# 153
силно се надявам да съм забременяла по късно  Praynig и да се оправят нещата  Praynig а във вторник ще ми взимат кръв ,дано вс.е ок  Praynig

# 154
силно се надявам да съм забременяла по късно  Praynig и да се оправят нещата  Praynig а във вторник ще ми взимат кръв ,дано вс.е ок  Praynig

Дано, стискам палци  Hug Успех!

# 155
Здравейте момичета ,бременна съм от скоро .В началото на втоиря месец съм ,но ми предстои пътуване със самолет ,което не мога да отменя .Записала съм си час при лекар за селдващата седмица ,но ако няко от вас е ляетя в началото моля да ми сподели .Рових се из нета и четах различни мнения повечето положителни ,но така или иначе притесненията ми не изчезват.
Благодаря ви предварително!

# 156
Май в по- големите се забранява пътуване  newsm78 Макар че, ако те водят рискова не е препоръчително Wink Консултирай се с лекар все пак, никой не може да ти каже по- точно от специалист!

# 157
Дано  Praynig Надявам се,вси4ко да е наред...Защо не отидеш и на друг генеколог да те прегледа?

# 158
Здравейте момичета ,бременна съм от скоро .В началото на втоиря месец съм ,но ми предстои пътуване със самолет ,което не мога да отменя .Записала съм си час при лекар за селдващата седмица ,но ако няко от вас е ляетя в началото моля да ми сподели .Рових се из нета и четах различни мнения повечето положителни ,но така или иначе притесненията ми не изчезват.
Благодаря ви предварително!
Аз съм летяла във 2-рия месец..нямаше проблеми Peace

# 159
Благодаря ви   bouquet,дано всичко да е наред! baby_neutral

# 160
Здравейте, на последния ехографски преглед лекарката ми каза, че водите ми са леко намалели. В 32 г.с. съм, според нея било нормелно в тези седмици да започнат да намаляват, но аз доста се изплаших.До сега не съм чела нещо по въпроса, действително ли е нормално?

Мила,не искам да те плаша,може и наистина да е нормално,но следете ги тези води.Ама непременно сериозно да ги следите,защото и на мен бяха започнали да ми намаляват 10-тина дни преди термина и 2 дена след термина ме вкараха секцио защото малката беше останала почти на сухо, думите на лекарката ми бяха-''водите са под 2 сантиметра''. Просто следете количеството на водите.

# 161
на мен ми изписаха Но шпа и Магнерот,3по1 още от петия месец заради контракции.Аз малко забавих започването на Ношпато,защото се притеснявах че пия такова лекарство,но ги почнах.Знаете ли дали може да се спира,например две седмици да ги пия,две седмици почивка.И сега и Малтофер ми изписаха за хемоглобина.Някой пие ли и трите лекарства едновремено?

# 162
здравейте! Незнам , дали нещата , които ще ви попитам са за тази тема, но ме извинете. Значи, въпросът е, че миналата седмица ми се стори , че приятелят ми направи "белята" , но не съм сигурна дали е така и на следващия ден пих Ескапел. Но същата вечер след като изпих хапчето той каза, че със сигурност е свършил в мен,без да се усети в началото , но после му станало ясно....както и да е..и вчера и днес ми зацапва нещо..а пък е невъзможно,   защото към 20 миналия месец ми свърши.А нещо тези мецеци все закъснява , а сега дори две седмици едва има. Но  си мисля, че е от хапчето,но все пак има ли вероятност втория път като е свършил да е станало нещо.Някой , ако му се е случвало.Да си правя ли тест след като ми свърши? После да го повторя ли? Simple Smile newsm78

# 163
  • София
Възможно е от хапчето да имате промени в цикъла. Нищо не ви пречи да направите и тест. Посъветвайте се с гинеколог.

# 164
Здравейте! И аз имам едно въпросче...
 Бременна съм, във втори месец. Изписани са ми някакви витамини (в момента не ми е подръка опаковката, едни розови, големи са), които трябва да пия 10 дни. Също така и Ношпа за болки. Първоначално не пих Ношпа-то, но вече го пия и него. Но пак ме наболява. Трябва ли да се притеснявам? Иначе си пия фолиевата киселина, старая се да ям много сирене и мляко (не обичам много месо).
Следващият ми преглед е на 10 май. Тогава ще питам и гинеколожката.

Общи условия

Активация на акаунт