Най-подходящата каша за захранване

• 19 344
  • 99
  •   1
Отговори
# 75
  • Стара Загора
Аз съм давала круша,бананова,бисквитена с банан и една плодова ,но вече нямам спомен каква точно и малката много ги харесваше  Peace

# 76
  • Видин
Аз дадох Слънчо за пръв път онзи ден. Детето беше в потрес. Опитах я - ми тя и на мен ми беше прекалено сладка. А имайки предвид, че синчето не яде плодове и харесва по-неутрални неща...

# 77
  • София
За слънчо, напред бях писала...аз дадох след втората годинка чак,но повече друга не пожела да помирише след нея...ядеше всичките  плодови млечни(до 3 годишен само каши закусваше). така че...да, доволна съм.
За подмяната...от кога я даваш? ако са минали 7 дни можеш, като можеш като начало да смесваш от двете, няколко дни, като постепенно замениш цялото сухо количество от старият вкус с новият.(за да не губи количествено.)

# 78
Имам още малко от банановата и се чудя дали да не взема следващия път от тази с праскови.Определено са минали 7 дни, аз и по-рано й давах от кашата/в края на миналия месец/, но не искаше, сега си хапва без проблеми, явно преди не е била готова.

# 79
  • София
ами вземи. Simple Smile но наистина ги смесвай, защото иначе трябва да въвеждаш прасковената по лъжички и ще е малко за детето.
Следи и кога ги отваряш кашите, че си имат срок след отварянето Wink

Поправка имали и други без глутен...

Последна редакция: нд, 23 май 2010, 23:43 от Angel_Dust

# 80
Ето линк към останалите видове безглутенови

http://www.slantcho.com/products.html?type=glutenfreemess

# 81
Първата каша на дъщеря ми беше оризовата на Нестле. Близо месец и половина хапваше от нея, след това започнах с безглутеновите на Слънчо. Особено харесваше една с манго и още няколко плода, не е много сладка. Сега обожава бисквитено-банановата, даваме я за разнообразие следобяд поне веднъж в седмицата.

# 82
  • София
Привет и от нас Simple Smile  Купила съм безмлечна оризова на Милупа - БИО! Бебе на кърма може ли да хапва и млечна каша?  Колебая се дали да я давам вече и по кое време - може би на следобедното хапване?! Вече сме изместили обедното кърмене със зеленчуково или месо-зеленчуково пюре, а след следобедното кърмене давам половин бурканче плодово! Бих ли могла да добавям плодово пюре към кашата (има ли нужда)?! В какви количества се приготвя за едно самостоятелно хранене, разбира се след като я въведа постепенно ... Даринка я кърмя и хич незнам по колко изцоква  Rolling Eyes А и не е ли раничко да й изместя още едно кърмене?! Но чета, че кашите били важни и полезни ...  Peace

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 23:45 от Nadomma

# 83
Аз започнах с Милупа. Много са ароматни и вкусни. Мисля, че оризова.

# 84
  • на Русе
Някой пробвал ли е кашите на MILASAN? Днес видях, че и Ганчев имат каши на прах. Дали стават?

# 85
Някой пробвал ли е кашите на MILASAN? Днес видях, че и Ганчев имат каши на прах. Дали стават?
Милазан са чудесни немски каши Peace.
Купувай, много са хубави.

# 86
Ако не бях захранила с пюре, сигурно щеше да е безмлечната безглутенова оризова каша на Милупа. Първата каша, която дадох, беше елда с ябълка на Хип, на 7 месеца. После предложих и оризовата на Милупа, но не се прие никак добре. Дъщеря ми си предпочиташе плодовите каши с изразен вкус.

# 87
оризова с АМ или кърма !

# 88
Аз съм давала бисквитена каша на Миласан.Другата беше грис. Сина ми ги хареса много.
Колкото до кашите на Ганчев, предполагам, че ще са като пюретата им. Има толкова голям избор на хубави каши, Ганчев нямам намерение да давам.

# 89
  • Стара Загора
На Миласан кашите са страхотни .Малката много ги обича ,особено Страчиатела -та  Peace
На Ганчев съм давала тези в малките кофички,но не ги хареса  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт