Най-подходящата каша за захранване

• 19 343
  • 99
  •   1
Отговори
# 90
  • на Русе
Благодаря за отговорите!   bouquet
Купих бисквитена и с грис, но още не съм давала, защото отказва да яде с лъжица и сме само на мляко засега.

# 91
  • София
Ние започнахме с оризова безмлечна на Милупа, но не се прие добре! После взех овесена с праскова на Хумана и много й хареса! В млякото можеш да слагаш смлените бисквитки на Плазмон - те са безглутенови и много вкусни!  Peace Разтварят се и става по-хранително! Grinning

# 92
В млякото можеш да слагаш смлените бисквитки на Плазмон - те са безглутенови и много вкусни!  Peace Разтварят се и става по-хранително! Grinning
АМ-то е достатъчно хранително. Ако бебето пие млякото си чисто, абсолютно ненужно е да се добавят бисквити.

# 93
  • София
Започнах с безмлечни, в които добавях от неговото АМ.

# 94
Аз купих оризова на Милупа, но още не съм захранила, та не знам как ще я приеме бебка Peace

# 95
Започнахме с Хип- "първа каша за бебето", след това Хумана, Милупа, Фризокрема и Нестле не ни харесаха особено

# 96
Аз захраних с Хумана, сега още давам от нея и от Слънчо.На Ганчев съм давала само веднъж в онези опаковки като десерти.
Сега бебето е по-голямо и няма проблем да давам от Слънчо сутринта, пък за следобеда я меша с бананова Хумана.

# 97
  • Бургас
Първата й каша беше Оризова на Humana. Не я хареса.Хапва си само, ако сложа плодово пюре вътре или пасиран плод.

# 98
Безмлечно оризова кошо на Милупа май беше!

# 99
Аз започнах с безмлечна оризова каша на хип  Peace
И аз  Peace

Общи условия

Активация на акаунт