Незабравима-Unutulmaz тема32

• 32 387
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Дежа вю и Ейдин, пуснали сте и двете теми за Незбравима - 33 тема. Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Разберете се коя ще ги пуска ,да не става така и да си губите времето и усилията. И двете теми са супер ,но...

АМи да махна ли моята еидин или както кажеш намен ми е все едно моята е готова вече

# 496
За двете теми аз съм виновна защото еидин ми писа че тя ще гледа да я направи но каза че е много заетя и аз реших на своя глава но ще я махна ако трябва няма проблем

# 497
"Аз мисля, че Еда и Харун няма повече да се разделят след всичко, което преживяха.

Но нямам идея с какво тогава ще запълнят тези десет серии."

Добро утро и хубав ден!

Няма да се разделят Еда и Харун!Тя ще си остане в къщата на Харун!При кого да отиде с детето си?Нищо не пречи, нещата да се разплетат и когато те са заедно!Има интриги, с които ще запълнят останалите серии:лъжите на Мелда, Бату-Ниса, Едже-Бату,
Джамил-Тюркян, Феяз и тайните му.

# 498
  • София
ЧРД на  Роси

Честит рожден ден, скъпа Роси
Празнувай и за нищо не се коси
Бъди обичана, здрава и добра
Следвай неотклонно своята съдба

Бъди вкъщи ти милата Карпатия
И никога не изпадай във апатия
А в службата труди се като Гуфи
Но не карай само на готови супи

Накрая и на трите ви желая силно
Любов и много щастие фамилно
Дано се сбъднат вашите мечти
Дано съдбата добро ви отреди

# 499
Добро утро, сладури!
Разбрах, че има рожденничка...
Да е жива и здрава Роси и многоооо сбъднати мечти! Tada newsm59 newsm67
Аз ще загрея преди да изляза на терена, така, че връщам се след малко!

Липсваше ни. лек ден.

# 500
Роси (Гуфи),

Честит рожден ден. Много късмет и успех ти желая. Обичай и бъди обичана. Прави само неща,които те правят щастлива. 

Ама Роси ли има рожден ден днеска? Нещо явно съм пропуснал това. Желая й на трите - Роси, Гуфи и Карпатия да са много щастливи и все така вдъхновени да правят само красиви неща за себе си и за околните. И да не забравят да почерпят - няма да им излезе скъпо - ще си поделят разходите, а и на по 3 подаръка могат да се надяват.

Вчера е имала.

# 501
За двете теми аз съм виновна защото еидин ми писа че тя ще гледа да я направи но каза че е много заетя и аз реших на своя глава но ще я махна ако трябва няма проблем
Не я изтривай,просто напиши следвашия номер.

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 10:55 от bghelp

# 502
Добро утро и от мен въпреки че не много добро де по скоро е добър ден

Та първо честит рожден ден на рожденичките  hahaha hahaha hahaha колкото на брой са толкова по добре сега само липсва тортата и почерпката а от нас големи букети.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Пожелавам ти(ви) много щастие, здраве, успехи и мечтите ти(ви) да станат реалност.

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 11:12 от degavu

# 503
Не я изтривай,просто напичи следвашия номер.
да това ще направя благодаря

# 504
ха ха но вчера за темата се чудех какво да напиша за преводите на 40 епизод и прочие и допълних и г-жа Бороносец естествено но за другите ги писах (и други знайни и незнайни) - това за благодарностите. Ами не ми дойде друго наум

# 505
Хайде бе Кометке хайде бе душко хайде бе сърце(да го кажеми на македонски малко) къде се изгуби значи Представителя на Серхан.

# 506
  • София
Хайде бе Кометке хайде бе душко хайде бе сърце(да го кажеми на македонски малко) къде се изгуби значи Представителя на Серхан.

Мисия

Кометка направи кариера бърза
На службица с ДАНС се обвърза
А първата мисия вече приключи
На Харун всичко успя да проучи

Пакета му мери с шивашки метър
Топките засече със хронометър
За плочките ползва таен пергел
За да докаже на всички, че е петел

Мелда пък подложи тя на детектор
В присъствие на турски инспектор
Но когато реши да говори Мелда
Детекторът от потрес се разрида

Същото беше при Тюркян и Гюляй
Ще плаща Кометка детектора май
Но тя пари си има, нали банка обра
Агент и крадла е в бранша най-добра

Очакваме скоро от агента Кометка
Да напише доклад и даде ни сметка
За своите действия там край Босфора
Украсени със снимки – и ние сме хора

# 507
Абе бат Петко тебе си те представям как спиш и редиш стихове до жената за харун и Еда ама добре че от време на време слагаш и Харун че да не спиш между фикуса и прозореца

# 508
  • София
Абе бат Петко тебе си те представям как спиш и редиш стихове до жената за харун и Еда ама добре че от време на време слагаш и Харун че да не спиш между фикуса и прозореца

Ти мене не ме мисли. Справям се засега.  Фикус нямаме, а до жената от време на време не спя и не само стихове редя. Важното е всички да са доволни.

# 509

тази снимка не сме я пускали maj

Общи условия

Активация на акаунт