Незабравима-Unutulmaz тема32

• 32 370
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
В този фрагмент за 41 еп. не дават аблата да ходи при Бату

# 481
Наистина превода е :
Мелда : Все пак му е племенница ! Сега се е побъркал да търси Ямур.
Тюркян обяснява как е родила Еда.

Така е.   bouquet  bouquet  bouquet

# 482
На мен пък ми направи нещо друго впечатление. С поведението си Еда сякаш обвинява не само майка си за случилото се, но и Мелда. Когато влезна при нея в стаята не и пое ръката, а след това и двете ги изгони. Чувството и за вина към Мелда изведнъж се изпари. Сякаш тя се досеща, че Мелда ирае игрички. Как мислите?

Да.И на мен ми направи това впечетление,защото ,като излизаха от болницата каза на Мелда : " Никъде няма да ходя с теб !"
Мисля ,че на Еда и писна да се жертва за аблата,сега е много ефектирана,но като се намери Ямурчето,тя пак ще влезе в ролята на добрата самарянка и ще избяга от Харун!
Ако не съм права,ще бъде чудесно ,защото това означава ,че финала наближава!!
Но си мисля ,че ни чакат поне още 10 серии "сълзи" и "сополи" от Еда, и отчаяние и ревност от Харун!!

# 483
В този фрагмент за 41 еп. не дават аблата да ходи при Бату
Аз мисля ,че аблата изобщо не подозира Бату,тя знае ,че той е верен приятел на Харун.Ако някой го подозира ,това би трябвало да е Харун!
Ако по някакъв начин Ниса ,спомене пред Харун ,че е чула детски плач в телефона на Бату ,Харун ще се сети веднага ! Но дали ниса ще го направи незнам!!!

# 484
направих презентация за Незабравима но не знам как да а представа във форума.. ако я иска някой да ми даде скупе и ще му я пратя  Hug Hug Embarassed

# 485
Дежа вю и Ейдин, пуснали сте и двете теми за Незбравима - 33 тема. Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Разберете се коя ще ги пуска ,да не става така и да си губите времето и усилията. И двете теми са супер ,но...

# 486
Дежа вю и Ейдин, пуснали сте и двете теми за Незбравима - 33 тема. Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Разберете се коя ще ги пуска ,да не става така и да си губите времето и усилията. И двете теми са супер ,но...

да и аз ги видях ... когато дойдат н алиния дано да раберат в коя ще пишем и какво ще става  hahaha Joy Joy hahaha hahaha

# 487
  • София
Мисля ,че на Еда и писна да се жертва за аблата,сега е много ефектирана,но като се намери Ямурчето,тя пак ще влезе в ролята на добрата самарянка и ще избяга от Харун!
Ако не съм права,ще бъде чудесно ,защото това означава ,че финала наближава!!
Но си мисля ,че ни чакат поне още 10 серии "сълзи" и "сополи" от Еда, и отчаяние и ревност от Харун!!
[/quote]

Добро утро на всички.

Да, за съжаление Еда сега е бясна и много отчаяна и не цепи басма на никого. Парадоксалното е, че тя сега обвинява за отвличането на Ямур точно хората, които нямат нищо общо с това - майка си, сестра си, дори Харун. Но покрай това им казва истини за останалите им грехове. Затова Тюркян и Мелда нищо не смеят да й кажат - защото са гузни. Но когато се намери Ямур, Еда сигурно ще реши пак да приеме предишния си образ на жертва. Все пак нищо няма да е същото - казаните от нея тежки и верни думи остават и това не може да се промени. Тоест и аз си мисля, че ще има едно финално отдръпване на Еда от Харун, докато се изяснят всички тайни и повече хора бъдат посветени в тях. И после следва хепиенда. Та, долу-горе към десетина серии. Въпросът е колко дълъг ще е този хепиенд - 5 минути накрая или поне 1-2 серии, както на нас ни се иска.

# 488
  • София
BGANIO *ПЕТКО* ТИ ГО НАПИШИ ПОСЛЕ ЩЕ ГО ОБСЪДИМ, ВИЖ КОЛКО ДОБРИ КРИТИЦИ И ФЕИ,СЦЕНАРИСТИ И ПУБЛИЦИСТИ, РОМАНТИЦИ И МЕЧТАТЕЛИ, ДОРИ АКТЬОРИ, РЕЖИСЬОРИ, ПРОДУЦЕНТИ И ПОЕТИ, ТЕХНИЦИ, ТРЯБВА И ФРИЗЬОРИ ОПЕРАТОРИ,НОВАТОРИ, ФОТОГРАФИ, ГРИМЬОРИ, МОНТАЖИСТИ И ... СИ ИМАМЕ НА ДОБРА ВОЛЯ МОЖЕМ ВСИЧКО ДА НАПРАВИМ,НЕЗАВИСИМО КАКЪВ ВАРИАНТ -ПАРОДИЯ, КОМЕДИЯ, ДРАМА, ТРАГИКОМЕДИЯ И Т.Н САМО ДА РЕШИМ И ВСИЧО ЩЕ СЪТВОРИМ.

Много ти благодаря за доверието, но едва ли е лъжица за моята уста. Както се казва, всяка жаба да си знае гьола респективно Мола. А "матриал" за пародия - бол. Ами само начина им на обличане и липса на събличане малко ли е ? По този повод драснах няколко стихчета.

Дрескод

След дългата зима дойде пролетта
Но все така добре е укрита плътта
Под палта, манта, якета, наметки
От най-различни десени и плетки

Ямур през чорапогащи роди се даже
Само СЕМ филма пак да не накаже
Мелда се носи със еротично боди
Но кандидат май няма да я оплоди

Джемил е със евтина ризка каре
Нали във гаража си мърляв се вре
Тюркян носи дрешки втора ръка
Шлиферът жълт й седи като торба

Харун го облякоха в тъмна жилетка
Публиката е в ужас от тази гледка
Баща му със друга вишнева седи
Докато слуша Мелда какво му реди

Май ще видим под душа Харун и Еда
Добре наметнати със зимни палта
Бату е от всички тях най-елегантен
Нали пред Ниса се прави на галантен

Добре че синия анцуг захвърли Еда
В който криеше свойта кръшна снага
Но после докара се с друг миши цвят
Обличат я сякаш на зрителите на инат

# 489
Добро утро и хубав неделен ден !

Аз мисля, че Еда и Харун няма повече да се разделят след всичко, което преживяха.

Но нямам идея с какво тогава ще запълнят тези десет серии.

Само да попитам - Харун и Феяз като се срещат при гробовете, Феяз разбира ли, че внучето му е откраднато ?
Май не. Затова е в такова неведение като го напада Джамил.

# 490
Роси (Гуфи),

Честит рожден ден. Много късмет и успех ти желая. Обичай и бъди обичана. Прави само неща,които те правят щастлива. 

# 491
BGANIO *ПЕТКО* ТИ ГО НАПИШИ ПОСЛЕ ЩЕ ГО ОБСЪДИМ, ВИЖ КОЛКО ДОБРИ КРИТИЦИ И ФЕИ,СЦЕНАРИСТИ И ПУБЛИЦИСТИ, РОМАНТИЦИ И МЕЧТАТЕЛИ, ДОРИ АКТЬОРИ, РЕЖИСЬОРИ, ПРОДУЦЕНТИ И ПОЕТИ, ТЕХНИЦИ, ТРЯБВА И ФРИЗЬОРИ ОПЕРАТОРИ,НОВАТОРИ, ФОТОГРАФИ, ГРИМЬОРИ, МОНТАЖИСТИ И ... СИ ИМАМЕ НА ДОБРА ВОЛЯ МОЖЕМ ВСИЧКО ДА НАПРАВИМ,НЕЗАВИСИМО КАКЪВ ВАРИАНТ -ПАРОДИЯ, КОМЕДИЯ, ДРАМА, ТРАГИКОМЕДИЯ И Т.Н САМО ДА РЕШИМ И ВСИЧО ЩЕ СЪТВОРИМ.

Много ти благодаря за доверието, но едва ли е лъжица за моята уста. Както се казва, всяка жаба да си знае гьола респективно Мола. А "матриал" за пародия - бол. Ами само начина им на обличане и липса на събличане малко ли е ? По този повод драснах няколко стихчета.

Дрескод

След дългата зима дойде пролетта
Но все така добре е укрита плътта
Под палта, манта, якета, наметки
От най-различни десени и плетки

Ямур през чорапогащи роди се даже
Само СЕМ филма пак да не накаже
Мелда се носи със еротично боди
Но кандидат май няма да я оплоди

Джемил е със евтина ризка каре
Нали във гаража си мърляв се вре
Тюркян носи дрешки втора ръка
Шлиферът жълт й седи като торба

Харун го облякоха в тъмна жилетка
Публиката е в ужас от тази гледка
Баща му със друга вишнева седи
Докато слуша Мелда какво му реди

Май ще видим под душа Харун и Еда
Добре наметнати със зимни палта
Бату е от всички тях най-елегантен
Нали пред Ниса се прави на галантен

Добре че синия анцуг захвърли Еда
В който криеше свойта кръшна снага
Но после докара се с друг миши цвят
Обличат я сякаш на зрителите на инат

Петко неуморим си. Браво.

# 492
  • София
Не знам дали ще са още 10 сериите и какво точно ще се случи - засега се оказвам лош пророк. Но пък сега намерих време (а и като всеки уважаващ себе си автор не обичам да се връщам към "рожбите" си) да видя нашите невероятни като съдържание и оформление стихосбирки.

Не знам дали филм ще направим или няколко - едва ли. Но ако някой професионалист се захване, от нашите творения могат да се направят серия от поетични (сатирични или лирични)  спектакли. Материал има и за двата вида. Навремето Недялко Йорданов с Павел Поппандов и Хайгашот Агасян правеха нещо такова за поезията на Трендафил Акациев в театър "Възраждане". И на мен лично много ми харесваше. Та материал има и то добър според мен. А дали и какво би излязло накрая е друг въпрос - на пари, на мерак, на доста усилия и много професионализъм.

# 493
  • София
Роси (Гуфи),

Честит рожден ден. Много късмет и успех ти желая. Обичай и бъди обичана. Прави само неща,които те правят щастлива. 

Ама Роси ли има рожден ден днеска? Нещо явно съм пропуснал това. Желая й на трите - Роси, Гуфи и Карпатия да са много щастливи и все така вдъхновени да правят само красиви неща за себе си и за околните. И да не забравят да почерпят - няма да им излезе скъпо - ще си поделят разходите, а и на по 3 подаръка могат да се надяват.

# 494
Добро утро, сладури!
Разбрах, че има рожденничка...
Да е жива и здрава Роси и многоооо сбъднати мечти! Tada newsm59 newsm67
Аз ще загрея преди да изляза на терена, така, че връщам се след малко!

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 10:16 от kometka76

Общи условия

Активация на акаунт