Незабравима-Unutulmaz тема32

• 32 574
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • София
[[/quote]За разлика от тебе, аз мога да се похваля ,че 90% от предположенията ми бяха верни!
[/quote]

Радвам се за теб, но как да го разбирам - че искаш моите си 10% при теб да отидат? Така ще ти се получат пълни 100%

# 76
Ехо, гледам от балкона на президентството на Унутулмазия , слушам поданиците в ХХАРУН какво си говорят и изведнъж се сещам, че мога да ви направя едно ново

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Скъпи съфорумци, предлагам
на Харун и Еда да се обадим.
Пред вас главата си залагам,
че така късмет ще извадим.

Вместо да кълнем сценаристите
по-добре да се срещнем с артистите.
С тях докато пием и ядем
каквото искаме ще разберем. 1dating

Ако не друго Серхан и Йозлем
ще бъдат за душите ни мехлем
Най-добре целите ще ни намажат,
като сценарият ни разкажат.

Така мъките ни ще спрат
и мислите ще се подредят.
Вече ще знаем в сряда какво ни чака,
а филма колкото иска да се протака.

# 77
  • София
А в епизода от снощи имаше толкова недомислици, че това ме ядоса повече, отколкото ми въздейства филма

Абе тоя Харун - Батман да беше нямаше да издържи толкова - от отвличането му тоя човек не е спал, не е ял и не се е преобличал. Това са поне има-няма три дни!
В семейството на Феяз цари пълно спокойствие - изведнъж всички спряха да се притесняват за Еда, въпреки че не знаят, че тя е родила и е в болница. никой не пита къде е Харун и не се тревожи за него - майка му спокойно си гледа градинката, а че е младоженец, че го няма, че снаха им се разхожда напред-назад на никой не му пука.
Толгенцето си тръгва - никой не го пита за жена му, дето е изчезнала.
Еда нарита майка си и сестра си / браво на нея, най-после/ и открито отиде в къщата на бащата на детето си, а Мелда даже не реагира... даже нещо повече - така си говореше с майка си, сякаш и двете знаят за кого става дума, а уж Мелда криеше, че знае за Еда и Харун.

и куп други такива..

тия моите любимци сценаристите съвсем ни взеха за абдали - имам чувството, че ги сглобяват тия епизоди за 10 минути и не влагат грам последователност или мисъл!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 78
Абсолютно! Как се разбра кое то4но бебе е Ямур, за да я отвлекат!

# 79
  • София

А, да! И това също! И Тарък се появява винаги след събитията! Защо не беше в болницата, когато отвличаха бебето? Нали Харун беше заплашен, ама йок - всички гавази на семейството бяха изчезнали! Абе, луда работа! Извинете ме, но днес не съм в особено добро настроение - не преставам да се чудя на себе си, какво толкова му гледам на тоя измислен филм, ама а де! После ми минава и пак гледам!  hahaha hahaha hahaha

# 80
  • София

А, да! И това също! И Тарък се появява винаги след събитията! Защо не беше в болницата, когато отвличаха бебето? Нали Харун беше заплашен, ама йок - всички гавази на семейството бяха изчезнали! Абе, луда работа! Извинете ме, но днес не съм в особено добро настроение - не преставам да се чудя на себе си, какво толкова му гледам на тоя измислен филм, ама а де! После ми минава и пак гледам!  hahaha hahaha hahaha

Е, ти сега под вола теле търсиш и под Мелда - бебе.

# 81
  • София

Супер си - как само си спазваш инструкцията! Ама и аз днес съм примерна - последователно се придържам към темата, като Харун към Еда!
Абе, къде изчезна Кометка?

# 82
Прощавам на сценаристите вси4ки издънки, заради 1, 2, 17, 18, 32 еп./Нова/ и 37 епизод /АТВ/.

# 83
  • София

Супер си - как само си спазваш инструкцията! Ама и аз днес съм примерна - последователно се придържам към темата, като Харун към Еда!
Абе, къде изчезна Кометка?

Ами не четеш внимателно - то е подробно описано къде, какво и как, но се води класифицирана информация.

# 84
  • София
....

Ами не четеш внимателно - то е подробно описано къде, какво и как, но се води класифицирана информация.
[/quote]

Добре, де! Прочетох! Ей, ама и ти - все да се заядеш! Като някой Бурак си станал, начи!

# 85
  • София
Какво се умълчахте всички?  Thinking
Така е много тягостно!  Sad
Дежаву, светни ни малко сега за интервюто снощи!

# 86
ехх мале ама тия наистина са се оляли тоя път верно че сериата е много тежка направо не ми се гледа

# 87
....

Добре, де! Прочетох! Ей, ама и ти - все да се заядеш! Като някой Бурак си станал, начи!
[/quote]

ЕЕЕ хайде добре дошъл в отбора Буракееее че и аз съм от тоя отбор от вчера  hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 15:46 от degavu

# 88
Какво се умълчахте всички?  Thinking
Така е много тягостно!  Sad
Дежаву, светни ни малко сега за интервюто снощи!

Ох ами какво да те светна не знам аз не знам турски гледах го до към   1 и нещо но той продължи дълго беше. Актьорите бяха обичайно подозрените Срахан, Йозлем и другата как се казваше Мелда която играе и още един имаше който не спираше да говори просто но показваха за него повече отколкото за актьорите според мен приличаше хем на спонсор номер 1 хем на карач (щото пя песен от филма която не я бях чувала все още), хем на състезател от формула (щото го даваха как кара такива състезатекни коли) и накрая не можах да му установя статута на този. А намоята Йозлемка тя беше супер много готина и усмихната определени нищо общо с филма грееше и се усмихваше. Подариха и една ракета за тенис с намек явно да играе тенис през свободното си време и аз до там гледах казах нещо и за БГ феновете и то Серхан говори нещо за Булгаристан феноовете но не разбрах какво и така

# 89
  • София
....

ЕЕЕ хайде добре дошъл в птбора Буракееее че и аз съм от тоя отбор от вчера  hahaha hahaha
[/quote]

Чакай, че пак не схванах / абе днес явно не съм много в час  ooooh!/ - какъв Бурак пък ти? Нали беше от отбора на Йозлемчето? После се прехвърли на Бату, сега пък Бурак!  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт