Незабравима-Unutulmaz тема32

• 32 606
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
И аз отдавна си го мислех и също ми изглежда най- логично Еда да е сестрата на Бату, но нали в една серия на брега стояха Джамил и Тюркян и тя каза, че тук ти съобщих че съм бременна с Еда. Пак може да езагубила бебето и да са взели да отглеждат Еда като утеха. Макар че не знам ... Те сценаристите влизат в толкова противоиречия че нямям думи. Имам чувството че ние тук по-добре познаваме сценария от тях.

# 91
  • София
Какво се умълчахте всички?  Thinking
Така е много тягостно!  Sad
Дежаву, светни ни малко сега за интервюто снощи!

Ох ами какво да те светна не знам аз не знам турски гледах го до към   1 и нещо но той продължи дълго беше. Актьорите бяха обичайно подозрените Срахан, Йозлем и другата как се казваше Мелда която играе и още един имаше който не спираше да говори просто но показваха за него повече отколкото за актьорите според мен приличаше хем на спонсор номер 1 хем на карач (щото пя песен от филма която не я бях чувала все още), хем на състезател от формула (щото го даваха как кара такива състезатекни коли) и накрая не можах да му установя статута на този. А намоята Йозлемка тя беше супер много готина и усмихната определени нищо общо с филма грееше и се усмихваше. Подариха и една ракета за тенис с намек явно да играе тенис през свободното си време и аз до там гледах казах нещо и за БГ феновете и то Серхан говори нещо за Булгаристан феноовете но не разбрах какво и така

А Серханчо милия така смачкан ли изглеждаше, както в последните серии? Малеееееее и тая гадна жилетчица не я свали, бе!

# 92

Ох ами какво да те светна не знам аз не знам турски гледах го до към   1 и нещо но той продължи дълго беше. Актьорите бяха обичайно подозрените Срахан, Йозлем и другата как се казваше Мелда която играе и още един имаше който не спираше да говори просто но показваха за него повече отколкото за актьорите според мен приличаше хем на спонсор номер 1 хем на карач (щото пя песен от филма която не я бях чувала все още), хем на състезател от формула (щото го даваха как кара такива състезатекни коли) и накрая не можах да му установя статута на този. А намоята Йозлемка тя беше супер много готина и усмихната определени нищо общо с филма грееше и се усмихваше. Подариха и една ракета за тенис с намек явно да играе тенис през свободното си време и аз до там гледах казах нещо и за БГ феновете и то Серхан говори нещо за Булгаристан феноовете но не разбрах какво и така
[/quote]

Не е Кърач
Ето този е Кърач
http://vbox7.com/play:762caf1a

# 93
  • София
И аз отдавна си го мислех и също ми изглежда най- логично Еда да е сестрата на Бату, но нали в една серия на брега стояха Джамил и Тюркян и тя каза, че тук ти съобщих че съм бременна с Еда. Пак може да езагубила бебето и да са взели да отглеждат Еда като утеха. Макар че не знам ... Те сценаристите влизат в толкова противоиречия че нямям думи. Имам чувството че ние тук по-добре познаваме сценария от тях.

Така си е! Верно, че така беше за Еда и ние затова решихме, че ще е Едже, ама дето викаш това да им е кусура на сценаристите. То, ние не само го знаем по-добре тоя сценарии, ами да ни дават да го довършваме, та хем ние да сме хепи, хем те да не се мъчат повече! Ще оставим Петко да преговаря за цената!  hahaha hahaha hahaha

Няма да им вземо скъпо, само и само да се разкарат!

# 94
....

Ами не четеш внимателно - то е подробно описано къде, какво и как, но се води класифицирана информация.

Добре, де! Прочетох! Ей, ама и ти - все да се заядеш! Като някой Бурак си станал, начи!

ЕЕЕ хайде добре дошъл в птбора Буракееее че и аз съм от тоя отбор от вчера  hahaha hahaha

Чакай, че пак не схванах / абе днес явно не съм много в час  ooooh!/ - какъв Бурак пък ти? Нали беше от отбора на Йозлемчето? После се прехвърли на Бату, сега пък Бурак!  newsm78

[/quote]

Е то където Бурак там и Бату. Аз на шега го казах естествено. Ама така или иначе Йозлемката е и негова любимка така че горе долу се връзва

# 95
  • София
....

Ами не четеш внимателно - то е подробно описано къде, какво и как, но се води класифицирана информация.

Добре, де! Прочетох! Ей, ама и ти - все да се заядеш! Като някой Бурак си станал, начи!

ЕЕЕ хайде добре дошъл в птбора Буракееее че и аз съм от тоя отбор от вчера  hahaha hahaha

Чакай, че пак не схванах / абе днес явно не съм много в час  ooooh!/ - какъв Бурак пък ти? Нали беше от отбора на Йозлемчето? После се прехвърли на Бату, сега пък Бурак!  newsm78

Е то където Бурак там и Бату
[/quote]

Ясно, нещо към лошите те тегли!  hahaha hahaha hahaha

# 96
Ох ами какво да те светна не знам аз не знам турски гледах го до към   1 и нещо но той продължи дълго беше. Актьорите бяха обичайно подозрените Срахан, Йозлем и другата как се казваше Мелда която играе и още един имаше който не спираше да говори просто но показваха за него повече отколкото за актьорите според мен приличаше хем на спонсор номер 1 хем на карач (щото пя песен от филма която не я бях чувала все още), хем на състезател от формула (щото го даваха как кара такива състезатекни коли) и накрая не можах да му установя статута на този. А намоята Йозлемка тя беше супер много готина и усмихната определени нищо общо с филма грееше и се усмихваше. Подариха и една ракета за тенис с намек явно да играе тенис през свободното си време и аз до там гледах казах нещо и за БГ феновете и то Серхан говори нещо за Булгаристан феноовете но не разбрах какво и така

А Серханчо милия така смачкан ли изглеждаше, както в последните серии? Малеееееее и тая гадна жилетчица не я свали, бе!
Той беше облечен съвсем неглеже с риза и тениска но се усмихваше осоенно като подариха на Йозлемката ракетата много се смя но на мен Йозлемката много повече ми хареса защото скоро не я бях виждала грейнала от щастие с тия сълзи там

# 97

Е то където Бурак там и Бату

Ясно, нещо към лошите те тегли!  hahaha hahaha hahaha
[/quote]
Е не ме тегли ама без избор останах  Joy

# 98
  • София
...

[/quote]
Той беше облечен съвсем неглеже с риза и тениска но се усмихваше осоенно като подариха на Йозлемката ракетата много се смя но на мен Йозлемката много повече ми хареса защото скоро не я бях виждала грейнала от щастие с тия сълзи там
[/quote]

Сега като почнат едни уроци по тенис....лелееее...чакай, че си го представих чак! А дано, защото много си отиват двамата! Тоя нейния певец хич не ми харесва! Виж Серханчо си е друга работа! Убавец!

# 99
ами трябва някой който има желание да направи кратко резюме какво с аказали и особенно за БГ феновете и да намерим лимковете. Имаше една страница на Йозлемката някъде дето от това същото предаване имаше актьорите които играят Феяз, Тюркян и Певеца Халил курт бяха на гости може там да ги сложат пак но забравих къде беше тая страница

# 100
  • София
Какво се умълчахте всички?  Thinking
Така е много тягостно!  Sad
Дежаву, светни ни малко сега за интервюто снощи!

Да те допълня, ако позволиш. Аз съвсем малко гледах от това предаване, но докато пееше певеца, даваха само Синем понеже беше от неговата страна. Не издържах на гледката и продължих да си гледам серията. Но малко и Йозлем мернах - верно много лъчезарна и усмихната беше, не защото съм пристрастен. А Харун какво толкова да каже за нас, освен че 10-ина тома стихове заедно с критиките сме изписали и на негово име най-новата държава сме кръстили - все дреболии.

# 101
# 102
Да те допълня, ако позволиш. Аз съвсем малко гледах от това предаване, но докато пееше певеца, даваха само Синем понеже беше от неговата страна. Не издържах на гледката и продължих да си гледам серията. Но малко и Йозлем мернах - верно много лъчезарна и усмихната беше, не защото съм пристрастен. А Харун какво толкова да каже за нас, освен че 10-ина тома стихове заедно с критиките сме изписали и на негово име най-новата държава сме кръстили - все дреболии.

hahaha hahaha
Ама той ако това знаеше мале мале сега щеше да е на посещение в клиниката за д ани търси hahaha hahaha

# 103
  • София

Това от снощното интервю ли е?  Ей, че сладки бе!

# 104

Ха ха ей на точно това погледче казва ок нема проблем щом и на тенис трябва ще те науча hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт