Незабравима-Unutulmaz тема32

• 32 562
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Петко трябва и тенис да учиш мой човек че изоставаш вече виждаш ли

# 106
  • София
Какво се умълчахте всички?  Thinking
Така е много тягостно!  Sad
Дежаву, светни ни малко сега за интервюто снощи!

Ох ами какво да те светна не знам аз не знам турски гледах го до към   1 и нещо но той продължи дълго беше. Актьорите бяха обичайно подозрените Срахан, Йозлем и другата как се казваше Мелда която играе и още един имаше който не спираше да говори просто но показваха за него повече отколкото за актьорите според мен приличаше хем на спонсор номер 1 хем на карач (щото пя песен от филма която не я бях чувала все още), хем на състезател от формула (щото го даваха как кара такива състезатекни коли) и накрая не можах да му установя статута на този. А намоята Йозлемка тя беше супер много готина и усмихната определени нищо общо с филма грееше и се усмихваше. Подариха и една ракета за тенис с намек явно да играе тенис през свободното си време и аз до там гледах казах нещо и за БГ феновете и то Серхан говори нещо за Булгаристан феноовете но не разбрах какво и така

Да те допълня, ако позволиш. Аз съвсем малко гледах от това предаване, но докато пееше певеца, даваха само Синем понеже беше от неговата страна. Не издържах на гледката и продължих да си гледам серията. Но малко и Йозлем мернах - верно много лъчезарна и усмихната беше, не защото съм пристрастен. А Харун какво толкова да каже за нас, освен че 10-ина тома стихове заедно с критиките сме изписали и на негово име най-новата държава сме кръстили - все дреболии.

Лелеееееееее, той ако знае какво сме изписали за него, направо срам ме хваща!  Embarassed По-добре да не знае човека, че през България ще минава само транзит и то със засилена охрана!

# 107
Пожарът

Животът в дома на Асланлъ,
ставаше с всеки изминал ден
по разнообразен и интересен.
Какви ли не различни съвети,
забележки,грозни подмятания
от всички в къщата се чуваха .
Единствено Саадет мълчеше,
от както Толга престъпи прага,
тя  потискаше в себе си гнева.
До  като не изпадна в криза,
в лицата на  Толга и Еда
болната жена ясно виждаше
неверния си съпруг и Месоде.
Всички вече спяха дълбоко,
тя заключи Еда в спалнята,
а къпещия се Толга в банята.
Беше решена да унищожи
неверния си мъж и жената,
която носеше детето на Фаяз.
Изля много бензин навсякъде
и без страх драсна кибрита.
Лумна невероятен пожар,
на кълба се издигаха пламъци.
Саадет спокойно наблюдаваше,
а  в къщата настъпи паника.
Всички силно крещяха,тичаха,
чакаха силно обезпокоени
да дойде на помощ пожарната
Единствено Харун не устоя
и се хвърли смело в огъня
спаси любимите си същества,
Еда и неродената си дъщеря.
След това,като истински брат
измъкна и Толга от огъня.

# 108
Ето това е този който се чудех какъв е от интервюто

Metin Şentürk canlı yayın Medyatik'te Yüksel Aytuğ'un sorularını yanıtladı

ако някой знае да го преведе

# 109
Здравейте, снощи не можах да гледам епизода и го догледах преди малко. Твърдо съм убедена, че Еда ще се окаже сестрата на Бату /при толкова несъответствия, противоречия и изцепки на сценаристите, все ще намерят как да го обяснят, колкото и да не им повярваме/. Виковете на детето са същите като тези на сестрата на Бату на кораба, може би в състоянието, в което е Еда сега, това излиза в съзнанието й, но тя го бърка с виковете на Ямур.
Това обаче би ли могло да "разбие живота й" и да обърка живота и на всички останали - на Бату със сигурност, на Харун също, на Мелда - да, щом Еда ще се окаже, че не й е сестра, ще се разкрие дълго крита от миналото истина за "семейството на честта", защото идването на Еда в семейство Гюлерови може да се окаже нелицеприятна история и т.н.

# 110
Ами според ме този сериал толкова го заплетоха че по заплетен няма как да бъде щото логиката съвсем ще иде на кино и всички случайности на куп ще са в тоя филм сега би трябвало да разплитат малко по малко

# 111
http://www.kanalturk.com.tr/haber-detay/25182-medyatik-bu-hafta- … mazdi-haberi.aspx

ето тукима и друга информация за интервюто от снощи

# 112

Хиляди благодарности! Ще потърсят някой да го преведе, дано успея. Жалко, че не можах да ги видя снощи, но и това е много... Много благодаря още веднаж!

# 113

Това от снощното интервю ли е?  Ей, че сладки бе!

Във всяка сряда има предаване за епизода, който ще го дават. канят около 200 фена на:

Събитие: UNUTULMAZ 41.BÖLÜM
Начало: Днес, 15 април в 14:00
Край: 21 април 2010 г. в 22:20
Място: ATV

# 114
За Петко,една снимка от личния архив на Юзлем (Еда)

# 115
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
Здравейте!
Като всяка уважаваща себе си поспалана заспах вчера в 22.15 (срам за нашту селу). Та днес ми се отели волецът, докато изчета всичко, изгледам филма и анализирам за себе си случилото се.
Мдам.
Тази серия бих окачествила като "Insufficientia scenarorum decompensata" - декомпенсирана сценарна недостатъчност. Слаба работа. Всичко, което се случи в този час и половина спокойно можеха да го съберат в 15 мин. Ама какво да ги правиш.

Прощавам им само заради серията озъбвания на Еда и физиономиите тип" бити с мокър парцал" на Мелда и на Тюркян. Знам, че Еда вади душата на показ в мъката си, но тия двете будят у мен само садистичното, така че искам Еда още да им похортува #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 116
Здравейте,
сега се включвам и видях, че обсъждате снощното интервю по Kanalturk. Аз го догледах до края ,защото  ме грабна настроението и свежият вид на артистите- особено Серхан Яваш -леле каква усмивка само! В допълнение на Dejavu ще ви кажа ,че им пуснаха накрая скечове за филма подобни на скечовете от "Комиците", които даваха за Перла.Серхан щеше да падне под масата от смях. Явно и в Турция започва да ги избива на хумор от небивалите сценаристки изцепки.

Dejavu, не само ти броеше колко пъти Серхан и Йозлем казаха "ЧОК ЗОР". Аз лично го чух около 15 пъти, но за финал май и дума не обелиха.
Опитах да намеря нещо от снощи , но цялата програма май не е качена.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=113536211999743&saved

# 117
НЕ СЪМ ГЛЕДАЛА СЕРИЯТА НО КАТО ВИ ЧЕТА МИ СТАВА ЯСНО ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС.
ПРОСТИЧКО МОГА ДА КАЖА, ЧЕ  СТЕ СТРАХОТНА!!!!!!!!

# 118
Малко снимки от снощното предаване по Каналтюрк.

[url][http://www.facebook.com/album.php?aid=58034&id=1468350754/url]

# 119
Здравейте отново ...както виждам има доста изнервени съвфорумки .. но това сценаристите .. мръсна малка гад която ще ни изпили нервите до там че и докторката ни няма да може да ни помогне ... ако и тя не е с нас у някоя психиатрия .. сега разбрах защо са глобили серияла .. ами то такива небивалици случвалили са ... аа махаа ... то бива-бива ама тяхното край няма .. ние как искаме Йозлем и Серхна да се сдробрят след като те се виждат на снимачната площтатка и само се карат и ревът и т.н  #Cussing out  #Cussing out . ... то си е възможно но ако не са ревали толкова че да излезнат на кафе и на дискотека ама ако отидат те хората ще се уплашат като ги видят .. тя с подпухнали очи от рев .. той мършав и побелял .. ужас са  #2gunfire #2gunfire #2gunfire тея сценаристи .. щени уморят гълабчетата .. айде спирам ... аз излизам Лека и СПОКОЙНА нощ ви желая   bouquet  bouquet 

Общи условия

Активация на акаунт