Незабравима-Unutulmaz тема32

• 32 421
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Емел,аз не разбрах добре,колко сезона се предполага,че ще бъде сериала?

Момичето каза, че ще има следващ сезон. Ако сега снимат първи, значи ще има втори.

# 691

Момичето каза, че ще има следващ сезон. Ако сега снимат първи, значи ще има втори.
Явно те го броят по друг начин защото сигурно за тях това е още първи сезон и сигурно то там идва объркването

# 692
  • И тук,и там

Благодаря!Сега снимат втори,значи ще има трети!

# 693
  • София
Не, те снимат първи. Сега се върнах да проверя. По нашата номерация - трети.

# 694
  • София

Ами то голяма разлика няма. Дали на сезони или серии ще ги броим - важното е, че може да има още 50. Става малко като нашите стихове и томове - може един за го водим с 1000 сстиха или пък 6 с по 150. Ти каза ли й, че до 1000 сигурно вече сме ги докарали? Ама по-добре посмали, да не ни помисли за това, което сме си...

# 695
Емел ,съжалявам ако момичето ме е разбрало погрешно.Ставаше въпрос ,че аз не вярвам на някоя информация във файсбук и на хора ,които се представят от тяхно име,както и в някой форуми, а не че на нея не вярвам.  Hug Hug Hug

# 696
  • И тук,и там
Не, те снимат първи. Сега се върнах да проверя. По нашата номерация - трети.
smile3525 smile3525

# 697
ЧРД на  Роси

Честит рожден ден, скъпа Роси
Празнувай и за нищо не се коси
Бъди обичана, здрава и добра
Следвай неотклонно своята съдба

Бъди вкъщи ти милата Карпатия
И никога не изпадай във апатия
А в службата труди се като Гуфи
Но не карай само на готови супи

Накрая и на трите ви желая силно
Любов и много щастие фамилно
Дано се сбъднат вашите мечти
Дано съдбата добро ви отреди

Браво,
разконспирирахте ме. А Петко направо ме накара да се посмея Joy Joy Joy. Страхотен си както винаги. Благодаря на всички. Мен ме нямаше 2 дена - все пак празнувах, но не у дома, така, че ей сега ще Ви дочета. После се включвам. Ще почерпя няма как, рожденичка бях вчера все пак.

# 698
  • София
Ти каза ли й, че до 1000 сигурно вече сме ги докарали? Ама по-добре посмали, да не ни помисли за това, което сме си...
Joy
Казах 100, но обещах да попитам и да кажа със сигурност. По-добре да ги броим на строфи, но си е голяма хамалогия.

# 699
ЧРД на  Роси

Браво,
разконспирирахте ме. А Петко направо ме накара да се посмея Joy Joy Joy. Страхотен си както винаги. Благодаря на всички. Мен ме нямаше 2 дена - все пак празнувах, но не у дома, така, че ей сега ще Ви дочета. После се включвам. Ще почерпя няма как, рожденичка бях вчера все пак.

Видя ли. като си ми приятел в фейса,как разбрах. Още ведъж пожелания за успех и късмет.

# 700
ЧРД на  Роси

Браво,

мммм..че вкусна торта ... пожелавам (пак) ти на патерици да си ни жива и здрава и да ни радваш много  bouquet  bouquet  bouquet

# 701
Поздравче от мен ...пожелавам ни да го дожевеем и това да видим: http://www.youtube.com/watch?v=bNAf8CCeSNI&NR=1

# 702
  • София
Ти каза ли й, че до 1000 сигурно вече сме ги докарали? Ама по-добре посмали, да не ни помисли за това, което сме си...
Joy
Казах 100, но обещах да попитам и да кажа със сигурност. По-добре да ги броим на строфи, но си е голяма хамалогия.

Не на строфи - на стихотворения. Има къси, дълги, с по един или с по10 куплета, но се брой за едно. Та аз това имам предвид - от порядъка на 600-1000 са вече. Нали някои ги подреждах, а само в последния том 6 досега са близо 70.

# 703
Tesekkurler! Kizlar, onlara katildigin icin mutluluk duyduklarini soyluyorlar. Sana ve tum Unutulmaz Turkiye hayranlarina selam soyluyorlar. Yazdigin bir site varsa, onlari bizler hakkinda bilgilendirmeni rica ediyorlar.

Публикува сайта на Серхан Яваш, където можете да изпращате писма, да публикувате постове. Често влизал, занимавал се , отговарял ...
Tabiki unutulmazın tüm sitelerine üyeyim neredeyse,bazılarında yöneticilik yapıyorum, hepsine yazarım. Simple Smile
ben hergün buraya uğrarım sizi sevdim Simple Smile)
eğer sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz,tabi senin aracılığınla.  Grinning

Благодаря ,но никой не отговаря и незнае дали информацията е достоверна .Аз затова й престанах да питам ...Чета някоя преса , Бинзи ,ако прочете някоя статия или интервю. Момичето казва неща ,които и ние знаем.

Да, но за това, че ще са 52 серии и ще има трети сезон не знаехме!
 Напротив ,дори сме го коментирали ! Беше го казаал Бора/Толга/ в някакво интервю!
Беше казал ,че той напуска сериала и ,че сериите ще са поне 52 и вероятен нов сезон през есента!!!

# 704
Ако няма трети сезон ще е супер! Hug Hug
Аз доколкото знам при тях си тече първи сезон!
Това с втория сезон е за нас ,защото прекъснаха  излъчването по Нова!
Евентуално продължение на есен за тях ще е втори сезон , а за нас трети!
Нали правилно съм разбрала???

Общи условия

Активация на акаунт