ВЪПРОСИ към хомеопати - 6

• 67 571
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
tandonova79, сещам се за нещо, с което ни мажеха като деца като ни нахапят комари - една лъжица сода за хляб с малко вода да стане на кшичка и с това върху пъпките.
Иначе има разни репеленти, които са на растителна основа и мисля, че не е проблем да се ползват, освен ако не миришат прекалено силно и неприятно за подложения на интервенцията  Peace

Ами... колкото и да е безотговорно, се водя по състоянието на детето  Rolling Eyes Реално за първи път вдига повече от 39,6. Но... е имало случаи при 39 да е грохнала, едвам да си държи главата изправена, да я унася в сън... А сега беше поотпаднала, седи си на диванчето гледа си ТВ...  Според моята логика организма се съпротивлява на болестта и за момента силите му стигат. В момента си играе, пее... само отвреме на време казва, че я боли коремче, но това не и спира заниманията. НО пък този израз боли коремчето... го казва за всевъзможни дискомфорти.
В интерес на истината по телефона хом-ката не успя да прецени какво и е състоянието, може ли да се очаква развитие на нещата, или ще се справии сама.... Но ако отидем при нея, едва ли ще има вариант да се справи сама. Като си е загубила времето да сваля картината на това състояние, все ще даде нещо. Пък аз съм повече ЗА организма да се бори сам.
Ох, не знам...  Rolling Eyes дано някой от хомеопатите тук да изразят някакво мнение - принципно, знам, че няма да се ангажират да конкретизират за частния ни случай.... Ще има да се трия сол на главата ако не съм преценила правилно ситуацията...  Embarassed

Много вероятно е да е Грипа с "афинитет" към стомашно/чревния тракт, мисля че беше щам "Уискънсин" - болка в стомаха, повръщане, разстройство или и двете. Характерен е че предизвиква висока Т. което е много добре! 

Щом е жизнена, значи Жизнената и сила, вдигайки и поддържайки тази висока Т. чудесно си върши работата!

Не я сваляйте ако е до 39.5 и до три денонощия  Peace

Май ще се окаже нещо такова, защото снощи като легна се закашля от разни лепкави секрети и повърна, като това пък я облекчи - хем на коремчето му стана по-леко, хем изчисти залепналите секрети от гърлото. Вечерта държеше ТТ 38, пез да я затормозява особено, и през нощта я свали. Сега пак е шен, с апетит, с настроение.... Да видим по обяд дали пак ще започне да вдига тт. Тенденцията ми изглежда да е към подобряване. Дано да не греша, че така като действам на своя глава... много нерви потрошавам от притеснение да не сгреша

# 391
Точно неприятната миризма на био продуктите против ухапване ме спират да взема такъв тази година.. не се търпеше просто..
Тандонова Ники е чувствителен към ухапвания от комар, но нищо не мажех докато приемаше лекарството.. по  принцип амоняк слагам на мои ухапвания да не ме сърби... навлжнен тампон за около 10на сек не повече че може да се получи изгаряне..

# 392
  • Пловдив
Точно неприятната миризма на био продуктите против ухапване ме спират да взема такъв тази година.. не се търпеше просто..
Тандонова Ники е чувствителен към ухапвания от комар, но нищо не мажех докато приемаше лекарството.. по  принцип амоняк слагам на мои ухапвания да не ме сърби... навлжнен тампон за около 10на сек не повече че може да се получи изгаряне..

Да,и на нас ни излизат понякога едни обриви дето така и не сме разбрали точно от какво може да са...Но моя юнак обича да си разчесва и става страшно!Та си мисля,че само с ракия или спирт не е опасно???А за лятото ще питам хомеопата дали мога да ги ползвам другите мазила.

# 393
  • София - Варна - Бургас
benitta , сега е важно датето да "пази стая" за да не се стигне до вторична бактериална инфекция.

# 394
Милите малки хлапета.... Tired........аман вече!!!

Хора, трябва ми инфо за лекарството срещу рак на Христо Проданов, инфо защо го отричат и въобще всичко полезно. Аз ще ровя и в нета, но все пак ако някой знае нещо.... Praynig

# 395
  • София - Варна - Бургас
Фармацевтичната промишленост е завардила и козите пътеки от всякаква конкуренция!

За какво става въпрос?  Никакво антираково лекарство, било то и билково, не може да се допусне на пазара на ЕС, преди да е минало 10 (десет) години клинични изпитания?!!!

Нито дори като хранителна добавка! - те пък нямат право да казват че лекуват...

Тогава какво ни остава?
   Някакви луди "лекуват" рака с ..... дестилирана вода и... самовнушение... LOL! Laughing сетете се кои?

# 396
Не говоря за ЕС, аз Ивропата не я признавам....Комуникирам с известни хора в Индия, които подпомагат антиракови организации, при това детски

# 397
  • София - Варна - Бургас
За останалата част от света отговаря Комунистическият Коминтерн... пардон, СЗО, под мъдрото ръководство на  Щатите! Mr. Green

# 398
Ти пък ме уби.... Tired

Ще видим smile3508

# 399
Здравейте, предварително си извинявам сигурно този въпрос го има вече, но темите са страшно много.Въпросът ми е:Има ли хомеопатичен продукт за лечение на гъбички по ноктите?От три години се боря с тях.Ходих на дерматолог стотици пъти.Ползвах лак, мехлеми, екзодерил, накрая пих 6 опаковки миконафин/дано не бъркам точното наименование/ и нещата се оправиха.Сега обаче виждам, че отново на палеца нокътя се променя.Моля помогнете, защото знам че тези препарати са токсични и най-вероятно няма да мога да пия повече от тях.Затова искам да действам бързо, докато все още останалите нокти не са пострадали.
Благодаря предварително.

# 400
Също се извинявам ако е разчепкан вече подобен на моя въпрос, но наистина с двумесечно бебе няма време много за четене. Може ли някой да ми помогне със съвет как да лекувам невроза с натрапчива мисъл, ето линк ако някой се интересува, тук съм описала подробности. http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=36522 Също така имам проблем със съня. От години спя по 7 часа нощем на два пъти. Събуждам се и не заспивам 1,2 часа. Сега с бебчето спя по 5,6 часа на три пъти, заради храненето, но много пъти се будя преди нея и после трудно заспивам, иначе детенцето папка и веднага заспива. При възникване на някакъв проблем, спя около 3 часа общо на денонощие и съм като парцал.
За неврозата, засилена в деня след раждането, д-р Михайлов ми предписа Сепия 2х5 и чай от маточина и жълт кантарион по 1 литър на ден. Подобри се положението, но остана на ниво, че се търпи, но не изчезва. Пия и Дормиплант (извлек от корен на Валериан и маточина) 2х2 и сега спрях Сепиа и започнах Седатив 3х2 т. Ако някой може да ми помогне, ще съм много благодарна. Посещението на хомеопат за пръв път е 2 часа и ми е трудно, като кърмя, но ако някой може да ми препоръча специалист в София, който би ми помогнал, ще се опитам да отида.

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 18:16 от Mama Da

# 401
Намери добър класически хомеопат и ще се оправиш.При мен малко по-различен беше проблема ,но пак психически и от първия прием на гранулката ,се чувствах без проблеми.Желая ти успех и не отлагай интервю при добър класически хомеопат

# 402
Привет отново! Искам да попитам за пърхута и дали е възможно хомеопатично да се въздейства.

След неправилно третиране, сега вече почти нищо от разните противопърхутни шампоани не спасява....
Моят хомеопат каза да не използвам такива, защото много ясно, че само подтискат...А да го оставя сам да се изчисти. Е, верно може да отнеме година-две...
Ама да си ходя с пърхут толкова време....не знам...ПОМОЩ

Друго, той е против деодорантите, които са 24ч, т.е. не позволяват потенете... търсих, ами че те всички са 24, че вече и 48ч. Мнение?

И казвам му аз - какво, да си ходя миришеща на пот и с пърхут по главата..много секси Mr. Green

# 403
Nizza, върни се няколко странички назад, писахме за дезодорантите. Момичетата дадоха много добри съвети, плюс марка, в която няма....(кво беше не запомних) newsm78 Embarassed.

# 404
Nizza, върни се няколко странички назад, писахме за дезодорантите. Момичетата дадоха много добри съвети, плюс марка, в която няма....(кво беше не запомних) newsm78 Embarassed.

off topic: много комично клипче си си закачила Laughing

Общи условия

Активация на акаунт