ВЪПРОСИ към хомеопати - 6

• 67 567
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Лека и полезна книга за мен е "Хомеопатичните очерци за детските типове" Кетрин Култър. Достъпна е и поднесена добре, аз научих много неща от нея  Simple Smile
За съжаление никъде не намерих тази книга, в Пингвините е нямат, на пл. Славейков също, а в някои книжарници не са и чували за нея. Чакам други предложения, за книга която по-лесно мога да намеря, или място на което продават тази.

pp От днес почваме Метилпреднизолон 7СН, 7 дни... Rolling Eyes, да видим....

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 16:11 от mamaden

# 406
Хомеопата ми назначи лечение за бактериалната вагиноза, трябва да пия капките 3 поредни седмици по един път седмично. Забравих да питам обаче кога да очаквам излекуване и след колко време ще е подходящо да отида на контролна микробилогия, за да видя дали наистина всичко е ок.

# 407
Мисля, че е най-добре да се изчака менструацията и 3-4 дни след това може да се направи изследването, за да бъде реално.

# 408
здравейте Simple Smile,
моят въпрос е може ли с хомеопатия да бъдат лекувани кожни проблеми и по точно пигментни петна?  /причината за които не е на хормонална основа/
мерси в аванс
 Hug

# 409
Лека и полезна книга за мен е "Хомеопатичните очерци за детските типове" Кетрин Култър. Достъпна е и поднесена добре, аз научих много неща от нея  Simple Smile
За съжаление никъде не намерих тази книга, в Пингвините е нямат, на пл. Славейков също, а в някои книжарници не са и чували за нея. Чакам други предложения, за книга която по-лесно мога да намеря, или място на което продават тази.

Може да поръчаш оттук http://homeohelp.eu/knigi-na-balgarski-ezik-homeopatiya.html.

# 410
Как се "чистят" ваксини при дете? С конституцията или не?  bouquet

# 411
  • София - Варна - Бургас
Здравейте, предварително си извинявам сигурно този въпрос го има вече, но темите са страшно много.Въпросът ми е:Има ли хомеопатичен продукт за лечение на гъбички по ноктите?От три години се боря с тях.Ходих на дерматолог стотици пъти.Ползвах лак, мехлеми, екзодерил, накрая пих 6 опаковки миконафин/дано не бъркам точното наименование/ и нещата се оправиха.Сега обаче виждам, че отново на палеца нокътя се променя.Моля помогнете, защото знам че тези препарати са токсични и най-вероятно няма да мога да пия повече от тях.Затова искам да действам бързо, докато все още останалите нокти не са пострадали.
Благодаря предварително.

Щом веднъж си добра почва за развитието на гъбички, никакви антибиотици не могат да излекуват проблема.
 Те само ще потискат временно развитието им, след което гъбичките пак ще избуят.
  С помоща на хомеопатията може да се превърнеш в негостоприемна към гъбични и бактериални патогени и по този начин окончателно ще се оттървеш от тях.
 Peace

# 412
  • София - Варна - Бургас
Също се извинявам ако е разчепкан вече подобен на моя въпрос, но наистина с двумесечно бебе няма време много за четене. Може ли някой да ми помогне със съвет как да лекувам невроза с натрапчива мисъл, ето линк ако някой се интересува, тук съм описала подробности. http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=36522 Също така имам проблем със съня. От години спя по 7 часа нощем на два пъти. Събуждам се и не заспивам 1,2 часа. Сега с бебчето спя по 5,6 часа на три пъти, заради храненето, но много пъти се будя преди нея и после трудно заспивам, иначе детенцето папка и веднага заспива. При възникване на някакъв проблем, спя около 3 часа общо на денонощие и съм като парцал.
За неврозата, засилена в деня след раждането, д-р Михайлов ми предписа Сепия 2х5 и чай от маточина и жълт кантарион по 1 литър на ден. Подобри се положението, но остана на ниво, че се търпи, но не изчезва. Пия и Дормиплант (извлек от корен на Валериан и маточина) 2х2 и сега спрях Сепиа и започнах Седатив 3х2 т. Ако някой може да ми помогне, ще съм много благодарна. Посещението на хомеопат за пръв път е 2 часа и ми е трудно, като кърмя, но ако някой може да ми препоръча специалист в София, който би ми помогнал, ще се опитам да отида.

Причините за безсънието при Вас са много по-дълбоки, отколкото една Сепия може да постигне и се нуждаето от друго хо л-во.

# 413

Ние чистим с Туя. Надявам се искрено и силно че е ефикасно. Еднократно 3 гранули, 30 СН един час след ваксината.

# 414

Ние чистим с Туя. Надявам се искрено и силно че е ефикасно. Еднократно 3 гранули, 30 СН един час след ваксината.

Не, простете, не зададох правилно въпроса. Имам предвид стари поставени ваксини. Аз отдавна не слагам.

# 415
  • Пловдив
Искам да ви питам...при първи симптоми на  настинка-напр. запушен нос,кихане давате ли Осцилококцинум???Или той е от забранените комбинирани ХЛ?

# 416
Мисля, че е най-добре да се изчака менструацията и 3-4 дни след това може да се направи изследването, за да бъде реално.
Да, в първите 4-5 чисти дни след менструацията.

# 417
Цитат
Хомеопата ми назначи лечение за бактериалната вагиноза, трябва да пия капките 3 поредни седмици по един път седмично. Забравих да питам обаче кога да очаквам излекуване и след колко време ще е подходящо да отида на контролна микробилогия, за да видя дали наистина всичко е ок.
Да, в първите 4-5 чисти дни след менструацията.

Благодаря за отговорите, жалко, че пишещите тук хомеопати не казаха нищо по въпроса. И пак ме притеснява прословутото лечение и на партньора... гинеколожката казва, че трябва  и той да се лекува, в интернет чета статии, че при БВ това не е необходимо, хомеопата ми не иска да се ангажира с мнение, съвсем се обърках. Хубаво аз ще си пия капките, ще се излекувам (дано, защото за пръв път лекуваме нещо наистина реално и ми е малко притеснено дали ще се получи) и ако при него си има бактерии, хоп пак при мен ще дойдат...а той и не иска да пие лекарства, защото няма оплаквания, но нали мъжете били преносители, дори и когато не боледуват

# 418
Аз съм чела и друго. Понякога, когато съпрузите не са водели полов живот по-дълго време, по различни причини, при подновяване на контактите може да се получи гъбична инфекция. Нещата се нормализират сами. (обаче само в този случай, де)

# 419
devin.. хомеопатът ти отговори, но ти не го разбра.. хом лечение ще те направи невъзприемчива към бактерии.. с две думи няма да имат благоптиятна среда да се развиват при теб.. което ще рече, че няма от какво да се пазиш.. дори да имаш контакт с преносител, ти няма да се заразяваш, защото няма да могат да се развиват при теб.. най вероятно това се случва и с партньорът ти.. понеже е в добро здраве той е невъзприемчив към бактериите и не се развиват при него въпреки, че е контактен с тях чрез теб.. той не се нуждае от лечение, защото се чувства добре..
при лечение на такива пробеми има голяма успеваемост с хомеопатия.. може след време да се появи отново проблема за кратко, но пак с хомеопатия ще се изчисти още по бързо и така лека полека здравето ти ще бъде възстановено.. не се тревожи няма от какво да се притесняваш.. избрала си правилния път и ще се зарадваш скоро на резултати..

Общи условия

Активация на акаунт