ВЪПРОСИ към хомеопати - 6

• 67 497
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
А задължително ли е ползването на хом.-билкова паста за зъби?

И доколко е вредно "подтискането" на обрив,напр.Означава,че забавя оздрявяването ли или???

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 09:47 от tandonova79

# 496
# 497

И доколко е вредно "подтискането" на обрив,напр.Означава,че забавя оздрявяването ли или???

задължително е да се позва паста без мента
ще антидотира лекарството-ще му спре действието и все едно нищо не сте взели

# 498
А моят хомеопат след около третата година, откакто съм при него ми разреши да си мия зъбите с ментова паста за зъби (само да не я ям  Mr. Green), да ям и пия каквото си поискам, без ментови продукти. Всъщност той ми каза, че при мен вече няма как да се антидотира хом. л-во.
Това възможно ли е?

# 499
А моят хомеопат след около третата година, откакто съм при него ми разреши да си мия зъбите с ментова паста за зъби (само да не я ям  Mr. Green), да ям и пия каквото си поискам, без ментови продукти. Всъщност той ми каза, че при мен вече няма как да се антидотира хом. л-во.
Това възможно ли е?
вЪзможно е , да. И при мен е така с кафето. Но сама казваш, че хомеопатът ти те познава добре. Редно е за толкова години да е разбрал кое те антидотира теб лично, и кое не. Иначе правилото е общо

# 500
  • Пловдив
И аз разбирам за кафето и ментата,но как ще подейства примерно и по-точно с какво Може да Навреди напр. отвара от смрадлика,с която да облекчиш сърбеж при обрив??? ShockedВсе пак е билка не е крем!

# 501
Това за смрадликата. Предполагам не разрешават много-много, защото си е вид билково потискане на симптома и замазва картината.

# 502
  • Пловдив
Това за смрадликата. Предполагам не разрешават много-много, защото си е вид билково потискане на симптома и замазва картината.

OK! Peace

# 503
Това възможно ли е?

Аз не бих постъпила така, защото антидотирането просто е лиспа на ефект или по-нататъшен напредък в лечението. Няма как да знаеш антдотирано ли е или просто не действа повече и не може да се доизлекува нещо. Без значение какво казва хомеопатът аз бих пазила диетата за антидотиране.

# 504
       Може ли да се намери на нашия пазар хомеопатичното лекарство Attend. Знам, че всяко лекарство е строго индвидуално, но в сайта, в който го видях го препоръчват за деца с ХАДВ.
Като   дават много    добри  реаултати  след 30-я  ден ...
Children    
    * School
    * Test Taking
    * Homework/ Projects
    * Classroom Behavior
    * Public Speaking
    * After School Activities
    * Everyday Activities
    * At Home Behavior
    * Daily Social Interactions
    * Separation Anxiety
    * Playtime
    * Building Friendships
    * Sports
    * Family Trips
    * Relationships with other Family Members
    * Behavior in Public Places
    * Phobias
    * New Situations
    * Bedtime
    http://newideas.net/adhd/adhd-diet* Chores
    http://www.vaxa.com/636.cfm

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 19:22 от сладко пате

# 505
Това не е хомеопатично лекарство а боза от хомеопатични лекарства, нарушаваща всички закони на хомеопатията. Ако ти е мило детето не го "лекувай" с такива неща, да не си навлечеш тежки и може би непоправими проблеми.

Може ли да се намери на нашия пазар хомеопатичното лекарство Attend. Знам, че всяко лекарство е строго индвидуално, но в сайта, в който го видях го препоръчват за деца с ХАДВ.
Като   дават много    добри  реаултати  след 30-я  ден ...
Children    
    * School
    * Test Taking
    * Homework/ Projects
    * Classroom Behavior
    * Public Speaking
    * After School Activities
    * Everyday Activities
    * At Home Behavior
    * Daily Social Interactions
    * Separation Anxiety
    * Playtime
    * Building Friendships
    * Sports
    * Family Trips
    * Relationships with other Family Members
    * Behavior in Public Places
    * Phobias
    * New Situations
    * Bedtime
    http://newideas.net/adhd/adhd-diet* Chores
    http://www.vaxa.com/636.cfm

# 506
Сладко пате, върни се само 2-3 странички назад, имаше пак цитат с подобно лекарство, голям цитат, и виж какво сме писали всички.

# 507
  • София - Варна - Бургас
Сладко пате , този списък - имитация, е накаква "малоумна идея" с която се опитват да хванат в мрежите си доверчиви мами. Не им се давай, ние сме с теб!  Peace

# 508
Здравейте, в петата темичка прочетох, че с хомеопатия се лекува биполярно афективно разстройство, МОЛЯ дайте ми координати на подходящия хомеопат в София, БЛАГОДАРЯ Hug

# 509
Мечка Малинарка, обръщам се към теб понеже беше писала, че си се лекувала от гъбички. Би ли ми казала за колко време ги излекува? Аз все още се притеснявам за моята бактериална вагиноза, от 14-ти май пия капките, като сега в неделя ми е последния прием, но все още чувствам дискомфорт...

Общи условия

Активация на акаунт