ВЪПРОСИ към хомеопати - 6

• 67 466
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Спокойно! Не се обвинявай. Аз карах скоро коклюш на дърти години.Честно да ти кажа, чувала съм, че до потенция 30 не е фатално. Без претенции да съм права.
Как точно ви изписа прием? Кога и по колко?

# 541
Спокойно! Не се обвинявай. Аз карах скоро коклюш на дърти години.Честно да ти кажа, чувала съм, че до потенция 30 не е фатално. Без претенции да съм права.
Как точно ви изписа прием? Кога и по колко?

потенция 5, до намаляване или стопиране на кашлицата през 15 мин. тя го е пила вече по този начин, примерно преди половин година и се оправи за 1 ден... обаче сега не знам-  ако няма да подейства поради объркването с потенцията, а ще увеличи сиптома кашлица, може би е по-добре да дам някакъв антидот- това ми е питането...

# 542
Не знам какво да ти кажа, честно.
Мъчи ли се много? Понякога има засилване на симптомите, но би трябвало да е много за кратко....Не знам....

Дано се включат другите!

# 543
Не знам какво да ти кажа, честно.
Мъчи ли се много? Понякога има засилване на симптомите, но би трябвало да е много за кратко....Не знам....

Дано се включат другите!

Много гадно и лаещо кашля..., не съм сигурна дали все пак лекарството не доказва действието си, но щом хомеопатът е предписал 5, а не 15 сигурно има причина...направо не знам, а и ако го антидотирам  после със сигурност не мога да го дам с ниската потенция... абе пълен отврат...ох, поне докато пиша тук и ти ми отговаряш ми е по-споко,  а и аз знам че потенции над 200 са опасни...  Hug

# 544
Да бе.... в момента само си чеша езика, яд ме е, че не мога да ти помогна.
Потенция и 5, и 200 може  да е опасна...Това го знам от двама души, които много ценя, единият е хомеопатът ми, а другия е Архангел. Дано скоро се включи някой.
Като кашля поне диша ли нормално, или стига до задух?

# 545
Да бе.... в момента само си чеша езика, яд ме е, че не мога да ти помогна.
Потенция и 5, и 200 може  да е опасна...Това го знам от двама души, които много ценя, единият е хомеопатът ми, а другия е Архангел. Дано скоро се включи някой.
Като кашля поне диша ли нормално, или стига до задух?

диша, не се задушава и ме е страх да кажа ама след 40 мин. постоянна кашлица заспа  Grinning, това за потенциите 5 и 200 съсвсем ме притесни...

# 546
Здравейте,

имам спешно питане, детето ми е с лаеща кашлица и хомеопатът предписа spongia tosta 5 ch, но в аптеката са му дали 15 ch и се усетих след 2 приема. кашлицата се увеличи доста и сега незнам дали с тази потенция няма да увеличи симтомите без да се излекува. Хомеопатът за момента не ми вдига. Моля за помощ...  Praynig Може би да дам шоколад и ментова дъвка и утре пак, обаче знам че не се дава след висока потенция ниска...

Няма значение, че потенцията е 15 а не 5-все едно е. Ако има влошаване от хомеопатичното със сигурност, един от методите е да се дава през 5 минути, докато отмине кризата. Но опитай да се свържеш с хомеопата си. Не го антидотирай.Аз съм пробвала това често даване при лечебна криза и отмина всичко за половин час и имаше чудесен ефект. Не гарантирам нищо, защото изобщо не знам това ли е правилното лекарство, но при правилно подбрано лекарство ако се получи лечебна криза със засилване на симптоми, при често повторение минава много бързо и олеква всичко.

# 547
Здравейте,

имам спешно питане, детето ми е с лаеща кашлица и хомеопатът предписа spongia tosta 5 ch, но в аптеката са му дали 15 ch и се усетих след 2 приема. кашлицата се увеличи доста и сега незнам дали с тази потенция няма да увеличи симтомите без да се излекува. Хомеопатът за момента не ми вдига. Моля за помощ...  Praynig Може би да дам шоколад и ментова дъвка и утре пак, обаче знам че не се дава след висока потенция ниска...

Няма значение, че потенцията е 15 а не 5-все едно е. Ако има влошаване от хомеопатичното със сигурност, един от методите е да се дава през 5 минути, докато отмине кризата. Но опитай да се свържеш с хомеопата си. Не го антидотирай.Аз съм пробвала това често даване при лечебна криза и отмина всичко за половин час и имаше чудесен ефект. Не гарантирам нищо, защото изобщо не знам това ли е правилното лекарство, но при правилно подбрано лекарство ако се получи лечебна криза със засилване на симптоми, при често повторение минава много бързо и олеква всичко.

Оххх, благодаря ви много за отговорите  Hug, да се надявам че това е лекарството, сега спи, ако знаете мъжа ми какво го направих, че не е видял потенцията...
С това лекарство и кокус какти, дрсера и др. често се срещаме, имам предвид, че при детето това е симптом който основно се показва...., даже един път беше много странно, кашляше основно през нощта, като дам кокус примерно два приема /по предписание/ и спираше, ама след три дни пак почваше да кашля и така няколко пъти... накрая отивам пак при хомеопата и той даде една гранула от миазматичното лекарство и мина цялата работа...

# 548
Здравейте,

Ако има влошаване от хомеопатичното със сигурност, един от методите е да се дава през 5 минути, докато отмине кризата. при правилно подбрано лекарство ако се получи лечебна криза със засилване на симптоми, при често повторение минава много бързо и олеква всичко.
това не го разбрах май, може ли да го обясниш като на лаик  Embarassed

# 549

Казвам, че при влошаване на състоянието предизвикано от хомеопатично лекарство, един от методите на действие е да се повтори същото лекарство няколко пъти през кратко време, примерно 5 минути, докато не отшумят симптомите, които са се влошили.

Здравейте,

Ако има влошаване от хомеопатичното със сигурност, един от методите е да се дава през 5 минути, докато отмине кризата. при правилно подбрано лекарство ако се получи лечебна криза със засилване на симптоми, при често повторение минава много бързо и олеква всичко.
това не го разбрах май, може ли да го обясниш като на лаик  Embarassed

# 550
  • Пловдив
То сега детенцето спи и може и да се разминат нещата, но случая ме накара да се замисля...
И ние сме имали прием на Спонгия. Та нали се подобрява от вода... В една такава ситуация, където има предположение, че усилването на симптома е от ХЛ, дали няма да е някакво решение да се прилагат неща, които водят до подобрение, типични за ХЛ. Примерно в случая да се вкара детето в банята  newsm78

# 551
Разбрах  Laughing ами както каза дано да е правилното лекарство...  newsm17

# 552
Добро утро!

karakongul , какво стана с детенцето? Надявам се, че сте по-добре вече! /снощи следих коментарите по случая/

# 553
  • София
Пак питане от мен. Наложи се да ми правят гастроскопия. Тъй като съм алергична към някои лекарства, алерголожката ми изписа за пия ксизал за няколко дни преди това. Аз, обаче, лекувам в момента сенна хрема с хомеопатия и категорично отказах да пия тоя ксизал. На моя отговорност ми направиха гастроскопията без него. Обаче, после видях в документите, че са ми сложили урбазон, а и отделно лидокаин (за него ми казаха предварително), и някакво упойващо.
След гастроскопията са ми назначили разни лекарства, но за тях ще се обадя след няколко дни на хомеопата ми да го питам какво ще ме посъветва.

Та, притеснява ме този урбазон, какви могат да са последствията от него на хомеопатичното лечение?

# 554
Пак питане от мен. Наложи се да ми правят гастроскопия. Тъй като съм алергична към някои лекарства, алерголожката ми изписа за пия ксизал за няколко дни преди това. Аз, обаче, лекувам в момента сенна хрема с хомеопатия и категорично отказах да пия тоя ксизал. На моя отговорност ми направиха гастроскопията без него. Обаче, после видях в документите, че са ми сложили урбазон, а и отделно лидокаин (за него ми казаха предварително), и някакво упойващо.
След гастроскопията са ми назначили разни лекарства, но за тях ще се обадя след няколко дни на хомеопата ми да го питам какво ще ме посъветва.

Та, притеснява ме този урбазон, какви могат да са последствията от него на хомеопатичното лечение?

Късно е вече да е притесняваш. Каквото станало-станало. Може и за добро да е било. Има ваъзможност да антидотира урбазона, а може да мине и без последствия. Пожелавам ти да е последното. Peace

Общи условия

Активация на акаунт