Риба, млечни и месо- Дюкан това е то - 228

• 47 129
  • 777
  •   1
Отговори
# 75
Бихте ли коментирали следното изказване /от една немска статия/, че
"..туморите, канцерогенните образования и др. в тялото се хранят от белтъчини. За да се избегне появата им в бъдеще препоръчва се минимален прием на белтъчини"

Бих. И няма да съм културен. На авторите на статията им предлагам да си намерят дебело въже и още по-дебел клон - иначе казано "Самоубийството винаги е решение".

Същото препоръчвам и на авторите на това :

http://www.recipemagician.com/polezno/zashto-surovoiadstvo/

Което ми се струва твърде свързано. Някъде надолу из коментарите прочетох, че рак се лекувал със суровоядство. Алилуя! А десетки хиляди учени търсят лекарство с години.

Гр, ядосах се  #Cussing out Close #Cussing out

Редакция : За да не съм тотално голословен - да, има изследвания, че месото и протеиновите храни водят до рак. Същите са били анализирани и водят до хипотезата, че е по-вероятно това да е заради карциногени, образувани при топлинната обработка, отколкото заради самото месо.

# 76
  • София :(
        Добро утро  Hug
     Имам животоспасяваща нужда от кафе... Но нали съм добричка, ще го споделя с вас  Wink

С мосю льо Кантар тази сутрин се обичаме, рече 77.200 или -600 гр То това ще да е от рибката  Peace Днес пак така, но със салтка, дано и утре се обичаме  Wink
     Девойки, разхожда се из фризера един пакет миди, да дадете идея как да ги изям режимно...
     Хей, днес не е ли петък, време за доза "чисти" петъчни протеини   love001
     Хайде да не съм сексистка и някоя адреналинка за мъжкото малцинство да има  smile3503
          Усмихнат, режимен петък ви пожелавам  Hug Hug Hug

# 77
Добро утро!!!
Мименситке, благодаря за протеинчетата....таквиз никога не са излишни!!!
А сега да се похваля  bowuu След протеиновия четвъртък съм -400гр. или 100гр. под калкулатора!!! newsm44 и съм супер щастлива 55.9(таз цифра не съм я виждала повече от 2 год.)!!!
Е това е от мен за сега! Пожелавам ви лек и отслабващ ден!!!

# 78
Добро утро!
По принцип само ви чета, но реших да пиша, за да черпя кураж от вас. Режимна съм от 12.04 и все още тъпия ми мозък на моменти реагира, като хищник при вида на някой сладости. Ама се сдържам де, щом се налях пак, ще си трая.
Днес кантаря е в лек +300гр, за сравнение вчера беше 69,200, но чакам любимия ми период в месеца и ме гони страшен глад, протеинов, но не засища.

# 79
Добро утро и от мен!С голямо удоволствие ви чета,но рядко се включвам.Реших от самото начало на диетата да се меря на 5 дена и днес се включвам защото ми е ден затова.Та резултатите са-днес ми е 11 ден от началото като изкарах 5 дни ударна,през които свалих -3.600 кг, а след още 5 дни ПЗ смъкнах само едно кило или целият ми резултат за 10 дни е -4.600кг.Мислите ли,че това е добър резултат или нещата вървят твърде бавно?Честно казано тази сутрин като се качих на кантара доста се разочаровах,само едно кило,а очаквах доста повече...А не съм слаба,започнах 72.600кг при ръст 1.60.Единственото ,което ме успокоява,че хем се меря на кантара и хем не съм гладна както обикновено става при старите ми диетувания с бързи резултати,но пък твърде изтощаващи организма.Проблема е,че до лятото с тези темпове няма да съм това,което искам.Говоря така защото никога не съм стигала до 72 кг,стана за много кратко време и аз незнам как.Нормалното ми тегло е около 64кг,което обаче също не ме задоволява.
И още нещо да ви питам-вчера прочетах книгата за овесените трици на Дюкан.Аз от самото начало ям по 3 лъжици на ден,а там пише в ударната само една,през втората фаза 2,а след това се минава на три лъжици...Да ги намаля ли,по колко трябва да се ядат?

# 80
Бихте ли коментирали следното изказване /от една немска статия/, че
"..туморите, канцерогенните образования и др. в тялото се хранят от белтъчини. За да се избегне появата им в бъдеще препоръчва се минимален прием на белтъчини"

ще го коментирам ей с това:
http://en.wikipedia.org/wiki/Warburg_hypothesis

накратко: 4овекът е взел нобелова награда с откритието си, 4е раковите клетки се хранят с глюкоза
авторите да ходят да се гръмнат

# 81
Здравейте!
Не пиша често, но ви следя. Изкарах ударния период и съм -3кг. Пазих диетата миналата година и ми беше доста трудно, но сега е добре. Ще я изкарам докрай май( а дано) Simple Smile
Успех на всички!!

# 82
Здравейте диетуващи, днес имам пак лек минус и направо не знам какво става, вече трети ден отчитам минуси, това май е много бързо, но със сигурност ще има корекция по нататък (имам такова усещане)
elinna, резултата ти изобщо не е лош и смъкването на килограми хич не е бавно, ти какво очакваш, за 10 дни да свалиш 10 кг. ли??? Движиш се добре и сега свалянето на килограми ще се забави още малко, така че имай го предвид.
Mma Ramotswe, първо мерси за инфото за рецептите и второ този път няма как да не се съглася с теб, че туморните клетки се хранят с глюкоза (дори има лечение базиращо се на този факт, но не признато от лекарите), но искам да кажа на всички, че не е важно с какаво се хранят, а какво ги причинява, ако нямате тумори (дано никога не ви сполетява този ад) защо се тревожите с какво се хранят. Все едно да нямате куче пък да събирате кокалчетата от пилето дето го изяждате. По-важно е какво причинява туморите, всъщност те са изменение на ДНК и тъй като всеки човек има уникален ДНК, причината за раждане на туморите е строго индивидуална.
Айде спокойно си живейте и се наслаждавайте на свалените килограми. Усмихвайте се повече.

# 83
durik, тук няма място за съгласие или не
факт е, 4е е присъдена нобелова награда за това откритие и 4е то непрекъснато се потвърждава
това не е мое мнение, за да си съгласна или не, а нау4ен факт
 Hug

да сме винаги здрави, усмихнати и позитивни
 Hug

# 84
             Девойки, разхожда се из фризера един пакет миди, да дадете идея как да ги изям режимно...

Мименситеей.....аз миди ям само на салата(за да са режимни де...)....Кипни ги за кратко и после си ги овкуси с черен пипер,сол,малко лимонов сок(или оцет),зелен лук и залей с кисело мляко с малко горчица(сосче)

# 85
Ех момичета, благодаря за поздравите и пожеланията, дано всички се сбъднат, че аз сега като минавам край хубавите "слаби" магазини и си казвам на ум: "гледайтии, завиждайтиии, дрисли мръсниии - на есен от тук ще си купя дрехиии"  Joy Joy Joy (който е гледал Мария от Русе ще разбере) ....
Peace

Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo
О-ооох! С глас и сълзи се смях. Благодаря ти   bouquet Денят ми започва страхотно.
Хубав ден на всички.

# 86
Добро утро!  smile3558 smile3558 smile3558
Вчера имахме малко гости- основната цигания ще е в събота, в механа...Та гостите бяха почерпени режимно,а тортата се получи много добре.. Единственото нережимно нещо беше водката. Аз, като примерна кърмачка/дюканка, само близнах чашата за наздраве. Предупредих мъжа ми, че ако пие следващите дни хич няма да му хареса какво ще му показва кантара.  censored Не само, че днес няма плюс, а е минус 900гр.  Angry

Мименситеей.....аз миди ям само на салата(за да са режимни де...)....Кипни ги за кратко и после си ги овкуси с черен пипер,сол,малко лимонов сок(или оцет),зелен лук и залей с кисело мляко с малко горчица(сосче)
Аз бих добавила към това копър и чесън.

# 87
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро утрооо,

След като вчера си помрънках, днес имам скромно минусче - 100 грама от линийката (но 700 от вчера)  CrazyCrazyНай-сетне!

Мименситка, черната дупка ги е смръкнала тия грамчета  Hug. Но ти бягай далеч от нея! Не ти трябват такива работи! Високо ценя петъчния ти вкус!  Flutter

Mma Ramotswe както винаги на място и обосновано!   bouquet

elinna - много добър резултат! Ако си ни чела, ще знаеш, че е така! Има периоди на по-сериозно сваляне, и периоди на задържане. Така е по-здравословно и трайно! Давай смело и успех  Peace

Дурик, защо те учудва това, че имаш поредица от минуси. От моя предишен опит, обикновено става така. Сваляш няколко дни по 200-300 грама или дори повече. После спираш и започват да играят едни 400-500 грама нагоре надолу, докато след известен период пак няколко минуса.
Преди време бях показала кривата на моето отслабване, която слиза стъпаловидно! Това си е ОК!  Peace
...че аз сега като минавам край хубавите "слаби" магазини и си казвам на ум: "гледайтии, завиждайтиии, дрисли мръсниии - на есен от тук ще си купя дрехиии"  Joy Joy Joy (който е гледал Мария от Русе ще разбере) ....
hahaha hahaha А именно!

pipi66 - браво

elissee - успех  Peace

# 88
Добро утро момичета и момчета благодаря ви за поздравленията.Тая сутрин мъжът ми ми вика"Абе много са ти широки панталоните като съм свикнал да те гледам все с тесни ми изглеждаш странно" hahaha Joy hahaha Joy.Е по хубаво нещо от това да чуеш здраве му кажи.Мименситка защо остави Никито без петъчни протеинчета и той душа носи? Joy Joy.Тук намерих едно прясно обезмаслено сирене без сол дори може ли да се яде не че съм му фен .Пожелавам ви лек и режимен ден отивам да чистя риба ,че вчера моят пак е напълнил кофата.(аман от това чистене) #Crazy #Crazy #Crazy                   Ей как щях да забравя вчера направих режимен сладолед по следният начин:Разбих два белтъка на сняг после добавих желтъците подсладени с 1 чл подсладител +1чл царевично нишесте + 1 чл безкофеиново нес кафе(може и ванилия)и го доразбих още малко след това го сложих във  фризера стана невероятен Дюки сладолет не беше корав като камък направо се топеше в устата.

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 11:29 от korni68

# 89
Здравейте и от мен   bouquet Няколко дни не съм писала ,но бях затрупана с работа #Crazy И днес - о изненада-Кантарев показа това за което мисля няколко дни-теглото ми започва с 6  Hug Може да е 69.800 ма си е 69 не е 70 нали?Момичета защо имам чувството че 5/5 се сваля повече отколкото схемата 4/3 newsm78 Май пак трябва да минавам на 5/5 bowuu

Общи условия

Активация на акаунт