Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какво обсъжда форумът за смяна на заглавието на новата тема?
Какви са мненията относно промяната на заглавието на новата тема?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какво обсъжда форумът за смяна на заглавието на новата тема?
-
Какви са мненията относно промяната на заглавието на новата тема?
Мненията са разнообразни. Някои участници подкрепят промяната на заглавието, като изразяват предпочитания за позитивно и подкрепящо изражение. Други участници се противопоставят на промяната, изразявайки съжаление, че темата може да бъде прекратена или че предложените заглавия не отразяват точно състоянието на участниците.
-
Какви лични преживявания се споделят във форума?
-
Какво може да причини болки в костите след продължително седене?
Даже писах на Проф. Кременски, който ми отговори, че възрастта вече не се смята за предпоставка за извършването на амниоцентези и че всеки си преценява собствения риск. Докторите ми се струва все по-рядко се изказват уверено за правенето на разни изследвания. Прави ми впечатление, че често казват - вие преценете. Което понякога ме дразни, защото аз ако бях лекар нямаше да ходя да ги питам. Но това е друга тема. 

И за да се гордееш още повече с мен - не само съм се съхранила, ами и се дразня на тези българи тук, които са приели предлаганите им грижи за нормални и даже твърдят "Щом тук в толкова голяма западна държава правят, значи е правилно. Другото са превземки, нищо ни/ми/ти няма".
Здравейте момичета. Днес бях на преглед при моят лекар и официално ще си имаме