Хей, ЛОМ, обади се

• 25 150
  • 139
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Мерси за информацията, значи явно е часта кухнята щом е за тези пари. Аз в момента взимам на моята държавна кухня и цената и е 1.30лв., пак е за 1,2,3! Все пак ако някой има повече информация за точна цена, а и за друга кухня ще се радвам да сподели. Лека вечер от мен, ще следя темата  Grinning.

# 76
Здравей Цвети,аз вчера я записах на кухня.Кухнята е държавна,плаща се седмица за седмица и цената е:за 6 месечни деца цената е 4,50лв. за седмица -1,2,3,  а от 7 месечни на горе е 7лв. за седмица за 1,2,3.От другите майки разбрах че 7-месечното меню е по разнообразно все пак са по-големи и могат да ядат почти всичко.Ние сме на 6-месечно меню,защото още нямаме и 5 месеца.Документи не се изискват,плащаш и си носиш по 3 буркана каквито имаш,не е задължително да са от малките,гледам майките носят от тези за компоти.Храната не е лоша,щом мойта щерка си изяде всичко вчера.Друга кухня май няма в града,еми това е общо взето ако имаш въпроси питай Peace. emsi4ka ние на 18 февруари ще правим 5 месеца,и на нас ни е малко далече-ние живеем до болницата, ама ми е по удобно да взимам,защото имам син на 6 години и като ходя да го взимам от училище минавам и за кухнята.

# 77
  • София
Здравей zaharina03, благодаря ти за отговора да устройва ме идеално, значи ще я запиша там, но ще е чак лятото, като дойдеме  Grinning! Аз също живея близо до болницата, ще се радвам като си дойда да се запознаем, а пък и тъкмо да ходим заедно за храната. Моята лятото ще е на 1.6 предполагам че няма да има проблем да взимаме кухня!

# 78
Да ще се радвам да се запознаем,не ми се вярва да има проблем  Peace

# 79
  • София
Живея на Панайот Хитов, а вие? Над дискотеката  Laughing.

# 80
Ние сме на почти 8 месеца,аз живея в Боруна,но често ходя при наще които живеят над кметицата.Захарина кога ще излизаш пак?Цветелина,ти кога ще си идваш?Много бих се радвал да се запознаем

# 81
  • София
 emsi4ka, мисля Август месец целия, може и по рано, но ще видя, но и преди това ще идвам за по малко дни обаче!

# 82
Ние живеем на Шишман 55 това е отстрани на болницата където е родилното отделение,emsi4ka кажи ти,ако искаш може за утре сутринта да се разберем нещо,кога ти е удобно на тебе? Peace

# 83
Здравейте,случайно намерих темата в бг мама, живея в софия но съм от ЛОМ. От калетата съм.Казвам се Илина, ще се радвам и аз да се запозная  с мами от нашия град, имам син на 5 месеца и половина.Поздрави на всички Simple Smile baby_neutral Wink

# 84
  • София
Здравей  Venko_12 и аз съм от Лом, но живея в София. Имам две маслинки  едното на 7 години, а другото на годинка  Laughing

# 85
Здравейте, и аз съм от Лом имам момченце на годинка и единадесет месеца. Ние също сме на детска кухня. Менюто е разнообразно, в понеделник е безмесно, през останалите дни до петък е месно и в супата и в основното ястие. Моят син я обожава. Цената е около 6-7лв за седмица. Практично и удобно за майките. Peace

# 86
Хайде, да разчупим малко темата! Нека всяка да сподели, опит или мнение за детските градини и ясли в Лом. С какво се сблъсквала, да даде съвет? Коя ДГ или Ясла предпочита?

Аз лично мисля да пусна моя мъник на ясла, от следващия месец. Водих го два дни, за около час за да видя какво ще прави как ще реагира и мога да кажа, че съм доволна. Яслата е тази от където се взима детската кухня. Първоначално бях скептично настроена, от гледна точка на персонала но след това разбрах, че той изцяло е подменен и след срещата на синът ми с децата и жените които работят там останах много доволна. Като да подчертая, че на второто ходене в яслата го оставих сам с децата, бях в съседната стая и от там го наблюдавах през прозорче. Дори не се сети да ме потърси играеше си и туй то.

# 87
  • София
Здравейте момичета включвам се в темата за Лом за да ви попитам за добър педиатър в града. По-напред в темата беше посочен само един лекар д-р Йотова. Моля за координати на педиатър.

# 88
  • София
Здравейте момичета включвам се в темата за Лом за да ви попитам за добър педиатър в града. По-напред в темата беше посочен само един лекар д-р Йотова. Моля за координати на педиатър.
       Здравей, аз по принцип нямам много наблюдения, но винаги като съм на Ломи за цял месец ми се е налагало да търся детски лекар. Много съм доволна от д-р Александрова (мисля че така беше)  Laughing

# 89
  • София
Много благодаря за бързия отговор. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт