Кога махнахте решетката от детското креватче?

• 20 372
  • 114
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Може би към 1,8г махнах решетката на леглото на дъщеря ми. От нейното легло никога не е падала. Но пък често спеше с глава на възглавницата и крака на пода Simple Smile

Синът ми използва същото легло. Все още не съм махнала решетката. Много се върти през нощта и ако я махна най-вероятно ще тупне на земята.

# 16
Ще я махна в момента, в който спре да се върти в леглото.
В момента е на 2г.5м и още е с решетка.
Не е падал до сега от леглото, въпреки, че като се събуди я прескача и си идва самичък в хола.
Обаче нашето легло е с колелца и той се е изучил Crazy да се отблъсква от шкафа с ръчички и по този начин си доближава леглото до спалнята.След това се мята върху нея.
Обаче ако въртенето в леглото се отложи във времето може да се закупи подобна преграда:
http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=3730&manufacturer … ;products_id=3730

Решението на Блонди също ми допада.

# 17
На около 4 годинки!  Peace

# 18
  • There I was on a July morning
Дъщеря ми се преметна два пъти през решетката на 1-годишна възраст, поради което се принудих да я махна скоро след това. Впоследствие е падала 1-2 пъти през нощта от креватчето, но не се е травмирала.
Синът ми е на 2.5 години. Имали сме няколко инцидента, в случаите, в които е заспивал с мен на спалнята и после тупва на земята, затова се въздържам от свалянето на преградата на детското креватче.

# 19
Когато навършиха съответно 6 и 5 г. ги преместих в горни легла, където задължително има и преграда. До ден днешен спят с решетка, така да се каже.

# 20
Махнахме ги преди два дена (дъщеричката ни е на 1,8г.), тъй като вече искаше да пресакача решетките.
страшно много се вълнува сега,ч е може да се качва и слиза от леглото си когато си иска.

# 21
Към година и половина махнахме решетката, а детското легло беше прилепено до спалнята от горната и страна. Но на спалнята още от шестият месец и бяхме махнали отдоло раклата за да не се изтърсва синко от високо. Като махнахме решетката се оказа, че спалнята идва по-ниско от детското легло и юнакът насън се изтърколваше върху главите ни Grinning. Тогава върнахме решетката, но само я прилепихме между леглата без да я закачаме, за да стърчи малко над матрака на детското легло и така накрая мирясахме Wink.

# 22
На 1г. и 7м. - беше прескочила и се беше приземила на паркета ShockedСложихме преграда за легло http://family-bg.com/prX_2593.htm, слиза и се качва сама Peace

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 14:54 от andreata

# 23
  • Елин Пелин
И на двете момичета на по една годинка им махнах по няколко пръчки от решетката, за да могат да излизат. Два месеца по-късно вече искаха да прескачат. За да предотвратим инциденти с прескачанията, се принудихме изцяло да махнем решетката. Не са падали.

# 24
  • София
Махнахме я малко преди да стане на 2. Леглото на малчо се трансформира от такова с решетки в нормално легло, но като на всяко легло без решетки може да се слага предпазна бариера. Като тази http://www.mothercare.com/Mothercare-soft-folding-bed-guard/dp/B … 0041&mcb=core
Няма нужда детето да се пребива като прескача решетки или да стои в бебешко легло до 4- 5 годишна възраст. С правилно поставена бариера може да слиза от леглото, когато поиска, но няма начин да падне докато спи.

# 25
  • Sofia
Аз лично не виждам смисъл да се маха, като може да се свали на ниско или да се махнат пръчки. Ние още и това не сме направили, защото като махнахме пръчки те излизат и си играят с часове, накрая заспиват по земята и като ги местя се будят. Единия си прескача високата решетка, не е падал до сега и ходи да "освобождава" брат си.  Mr. Green Но все пак поне на тъмно ги спират решетките да не излизат.

# 26
Моето детско легло е с две прегради една ниска и една висока.
Когато започна да се изправя и навежда от леглото, махнах високата е сложих ниската.
И до сега спи с ниската преграда/на 4 години е/.
Бояна Ламбер, би ли казала от къде в България може да се купи такава преграда?Много ми хареса.

# 27
  • Sofia
В повечето интернет магазини ги има, също в Джъмбо и в Пиги`с хаус.

# 28
  • София
мими.ива Навсякъде ги има. В Mothercare ги има, но за разлика от цените в сайта им там са по 40 лв. Доколкото знам най- евтини са в Комо- 20 лв, а най- скъпите са към 90 лв. За мен това е практичен вариант, защото децата поне до 5 годишни често падат ако спят без преграда.

# 29
  • до една звездичка
Ох, сякаш дръпнах дявола за опашката с тази тема вчера!
Тази нощ хванах дъщеря ми буквално във въздуха, миг преди да се приземи!  ooooh!
Май ще махна напълно решетката. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт