Кога махнахте решетката от детското креватче?

• 20 364
  • 114
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Всичко си зависи от детето. Моето примерно може да я прескочи, но е научена като се събуди да ме извика и никога да не слиза сама.
Освен това спи в чувалче, което я ограничава доста.

# 46
Рая все още спи в бебешката кошара. Не може да влиза сама вътре, но може да излиза. Ако в стаята няма човек, не излиза, стои си в леглото, макар че с едно движение е навън. Имаме преграда за голямо легло, но не бързаме да сменяме кошарата, тъй като се чувства много уютно в нея и много си я обича.

# 47
  • София
След годинка и половина, когато се научи да се качва крака върху решетката махнахме 2 от пръчките и го научихме да излиза... Така хем си излизаше когато иска, хем не е падал докато спи... само една нощ успя за малко да се изхлузи от дупката докато спи, но по скоро му падна единият крак навън и се стресна...

# 48
  • На морето!
Когато започна да я прескача- около 2 годинки. Кошарата беше висока и стана опасно. Взехме му голямо легло и спи на него. Достатъчно е широко, за да има място да се върти, обръща и т.н.

# 49
  • Sofia
Беше някаъде около 2.5-3 годишна.

# 50
Още на 1г3м спеше на детско легло, но плътно прикрепено към спалнята ни. Дори сега ще пада, ако преграда. Няколко пъти е падал докато спи от спалнята ни Laughing

# 51
  • Mediterraneo
След навършването на 2 години май, когато започнахме с опитите за махането на нощния памперс- беше по- удобно да става и ляга, когато пишкаше през нощта. Преди това решетката се слагаше само нощем, понеже през деня я предизвикваше да върши пакости  Laughing

# 52
Махнах решетката и доближих кошарата до нашето легло на около годината на Натали.Тя и тогава се научи да слиза и да се качва самам на леглото и не съм имала никакви притеснения от падане.

# 53
На 2г 9мес (когато тръгна на градина) и инциденти сме нямали! Simple Smile Всъщност спим в различни стаи и не съм сигурна дали не е падала  Laughing но поне никога не съм я намирала на земята  Laughing

# 54
На около година и половина,след като прескочи решетката.Една вечер,както си гледахме с баща му филм в хола,и той влезе....ние така Shocked.Първоначално падаше,но му постилах одеалце на земята да пада на меко Laughing.После го премествах.А той дори не се будеше като падне,продължаваше да си спи.Постепенно явно свикна с новите параметри на легълцето си,и спря да спи на земята Mr. Green.

# 55
  • София
Още не съм (на баткото), но може би е време, в градината спи на тамошно креватче и едва ли ще пада и без решетка вкъщи.
Държа я, защото ми се струва по - удобно, от гл.т. на изпадане на завивки и плюшен арсенал, който е задължителният елемент в леглото... Simple Smile

# 56
  • София
Онази вечер реших да пробвам и да махна решетката. Синът ми не успя да падне. Но пък вечерта отново сложихме решетката.
Той постоянно слизаше от леглото, мрънкаше и не даваше на сестра си да заспи. Тя се поизнерви.
Сложихме решетката и малкия заспа на 5та минута, а може и по-рано.

# 57
още не сме ги махнали (и на двамата)... големият пада без решетка... махнали сме му три от пръчките на решетката, за да може да влиза/излиза... скоро успя да се изсули, спейки, даже през тази дупчица...

# 58
Ами Майчето мисля че беше на 2 годинки, Алекс от 1 месец, т.е. откакто стана на година и 11 месеца го преместихме в нормално легло, само дето това легълце е по-малко и по-ниско, за малки деца  Thinking

# 59
Имаме прегради на мястото на решетката.
Нещо подобно на това, което показа Бояна Ламбер, само че от ИКЕА.
Синът ми е на 4години, свалих решетката преди година, но го намирах заспал на колене пред легълцето и главичка върху него.
С преградата решихме тотално проблема, сега може да слиза и се качва (на високото ниво е креватчето).

Общи условия

Активация на акаунт