Кога махнахте решетката от детското креватче?

• 20 359
  • 114
  •   1
Отговори
# 105
  • Varna
Ние я махнахме когато почна да я прескача .Обаче за да няма падания . купихме плоскост от Практикер(там ти ги режат по размер)със цвета и дължината на кошарата .Дъската е около 5 см. по-висика от дюшечето му,и започва от чекмеджето .Стана много хубаво и удобно.
 И сега още си спи така ,няма да я махаме -не пречи.

# 106
  • Варна
 Решетката я свалихме , когато беше на 1.6г.  , от тогава се научи да я прескача без  проблем. Но идеята на   milkazm    много ми допада и мисля да я взаимстваме.  Защото пък сега пада от леглото като се върти нощем и се налага да дърпаме легълцето му всяка нощ до нашето, за да не пада на пода  И така човека пристига директно в моята половина на спалнята  Simple Smile .

# 107
Синът ми е на 4г. и 3 м. и все още не сме му махнали решетката от креватчето. Когато иска да слиза, се справя без усилия, а сутрин винаги го намирам спящ, залепен за решетката, с провесени ръце и крака през нея. Просто не виждам как бих могла да я махна.

# 108
Синът ми е на 4г. и 3 м. и все още не сме му махнали решетката от креватчето. Когато иска да слиза, се справя без усилия, а сутрин винаги го намирам спящ, залепен за решетката, с провесени ръце и крака през нея. Просто не виждам как бих могла да я махна.
Почти същата ситуация и при нас, само дето моя е на 3г. и половина. Не мисля да я махам в скоро време.

# 109
на 3г6м. е синът ми.Махнали сме двете пръчки от решетката на кошарката-да си излиза и влиза спокойно сам.
Иначе цялата ако я махна....сигурно ще е на земята пет минути ,след като е заспал. Mr. Green

# 110
Дъщеря ми е на 2 и половина, махнахме решетката, защото отказваше да спи в леглото си. Сега заспива там, но се случва и по 4 пъти да пада  Confused Подложили сме няколко одеяла и явно не се удря, защото спи спокойно, но сега ще купим от тези прегради, които са показани в темата. Само се надявам да и хареса  Praynig

# 111
Аз като я махнахме решетката - долепих креватчето му до нашата спалня в началото. Също много ме беше страх да не се пребие в съня си. Ама на третия ден видях как спи спокойно и отдалечих креватчето му. Но това е ако спите в една спалня, както ние. В отделна стая ако е детето - просто опри някаква мебел пред креватчето -  столчета например или подложи нещо на земята. Аз например правех и друго - креватчето ни нали има чекмедже отдолу - пълнех го с юрганчетата му и одеала и го отварях до края - ако падне - да падне право в него.

# 112
  • София
На две годинки някъде зачестиха опитите за прескачане на решетката и съответно махнахме 2-3 преградки, научих го сам да си влиза и да слиза от креватчето. Все още спи на детското креватче и не сме махнали решетката, защото ме е страх да не падне, но предстои купуването на голямо легло и тогава предполагам, че ще подлагам одеала и юргани за начало Simple Smile Много се върти и ме е страх, че ще пада.

# 113
  • Бургас
Дега, здрасти-здрасти  Hug
Преди няколко месеца махнах решетките. Сложих меки неща отдолу, щото бях почти сигурна, че ще си пада...но реших да пробвам, дали след 1-2 падания ще спре да се върти като шуглава...  Whistling Опита продължи точно две спанета - едно нощно, и едно дневно, на третото се предадох и сложих преграда  Peace

# 114
  • София
на 1,5-2 г., слагах възгалвници пред леглото.

Общи условия

Активация на акаунт