Любители на кучета-12

• 74 108
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Electra_ по куриер  Peace Обадиха ми се по GSM- а да питат у дома дали има някой за да не идват напразно Grinning

# 601
Moмичета, спешно ми дайте съвет.
Вчера правих панирани крилца. Дара полудя.Без да я видя си открадна едно и го излапа барабар с кокалите.
Аз съм виновна , че не й го отнех докато ядеше, ама тя така сладко и скоростно го унищожи, че аз бях изпаднала в едно майчено умилиение ,ежду гордост и сята радост, че кучето ми е вече голямо момиче и може да гризка кокали...... #Crazy
 Та в резултат на тези крилца, а може да е и от мократа храна на Педигри, защото все пак я изяде- Дарюшата днес се подриска.Акала е от сутринта  до сега поне 6-7 пъти и то меко , а на моменти твърде рядко изпражнение.
Общо взето е свежа, играе, дивее...а,а е по-мила, по нежа като че ли.... Thinking
Та кажете как да я запека...Утре сме на имунизация- втора ....а тя трябева да се бие точно утре.
А ако лиглата е болна, как ще я ваксинират???? Cry

# 602
Ardea дръж я малко на диета. Само гранули. Утре спомени на ветеринаря какво се е случило днес. Според мен няма проблем да се отложи с 2-3 дни ваксината каквато и да е.

Ако е проблема от Педигрито, моля др да споделят ако са давали от храната  Peace и се е случвало така.  Rolling Eyes

# 603
  • Пловдив

Та кажете как да я запека...Утре сме на имунизация- втора ....а тя трябева да се бие точно утре.

Сварете  й ориз, давайте да пие само оризова вода и чак вечерта я хранете само с ориз, най-вероятно е от смяната на гранулите Peace

# 604
От смяната на храната е сигурно.Не вярвам да е от кокалите,ако са я дразнели,щеше да повърне.И ние така бяхме в невидение 1-2 дни като взехме Зарка.Дадоха ни я с малко храна,с която са я хранили.Тя свърши и докато купим започнахме да я храним с подаръка от Педигрии/преди 2 год. имаше пак/.И се раздриска от гранулите с ориз и какво бяха там.

# 605
Момичета да давам ли тази храна на Педигри? Сменям храната на НОра мн рядко, но не ми се е случавало да има дрис. Rolling Eyes

# 606
  • Плевен
На моята Риа нищо и няма от тези гранули ,даже доста ги харесва Simple Smile

# 607
  • София
аз все искам да питам, Витаминка, абе как толова малко пале го отглеждаш с коте?
Ами по принцип тя Рая си живее в нас. Тук няма котка. Обаче при гаджето ми има. И като отидем там, Рая само гони котката и я хапе по опашката, но последния път така я ступа, че вече бяга далеч като я види. Иначе има и 3 малки котета... мани мани.
Не стоят в едно помещение, то е мезонет и котките са долу, Рая е горе  Laughing
Между другото онзи ден ми изкара акъла... надвесила се от стълбите и скача и ми се радва, докато идвам... една стъпка напред и щеше да е на долния етаж... Извиках и и се скарах и тя даде на задна  Laughing

Вчера пък като играхме и я подхвърлях нагоре и тя... повърна  Laughing Нещо много я мъча напоследък, горкичката ми  Laughing

# 608

Вече е водих на ветеринар. Скра ми се за две неща:
1. защо съм й дала пилешки кокали.
2. защо и давам педигри.
Тя каза, че педигри е изключително лоша храна.
Аз вече споделих, че Дара не ги харесва гранулите. хапва, т.е гризе дъвкалата им и с не особена охота изяде мократа им храна.
Доки смята, че Дара се е подрискала от кокалите на пилето, сложи и някаква инжекция, даде й въглен.каза да й давам само качествени гранули на Роял канин-например.Сварих на кокошката ми малко оризова вода за после...И ако се подобри ще и направи ваксината в четвъртък.

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 19:13 от Ardea

# 609

За да яде ориза ти предлагам да го свариш в пилешки бульон. Първите 1-2 дни ориз и мн малко месце може само колкото за аромат, а като се оправи и дай и мецжето да хапне или с опиз или с хляб и ще се оправи

Сварете  й ориз, давайте да пие само оризова вода и чак вечерта я хранете само с ориз, най-вероятно е от смяната на гранулите Peace

# 610
аз все искам да питам, Витаминка, абе как толова малко пале го отглеждаш с коте?
Ами по принцип тя Рая си живее в нас. Тук няма котка. Обаче при гаджето ми има. И като отидем там, Рая само гони котката и я хапе по опашката, но последния път така я ступа, че вече бяга далеч като я види. Иначе има и 3 малки котета... мани мани.
Не стоят в едно помещение, то е мезонет и котките са долу, Рая е горе  Laughing
Между другото онзи ден ми изкара акъла... надвесила се от стълбите и скача и ми се радва, докато идвам... една стъпка напред и щеше да е на долния етаж... Извиках и и се скарах и тя даде на задна  Laughing

Вчера пък като играхме и я подхвърлях нагоре и тя... повърна  Laughing Нещо много я мъча напоследък, горкичката ми  Laughing

Мойта луда кокерка беше на 5- 6м. бяхме в парка и тя подгони един гълъб оба4е гълъбът кацна долу в каналът който е точно в края на парка и лудетината след него скочи от повече от 2-3 метра беше се оплашила ама за 5 мин и мина и нищо и нямаше слава богу

# 611
Elektra, вече съм 100% почитател на твоята кокер-бокер  Crazy

Витаминке, абе рая лае ли?
Дара само мячи...скимти и ръмжи...а днес дори издаде звука МЯУУУ
Това куче от как го познавам дсамо 3-4 пъти да е излаело....

# 612
  • София
Elektra, всеки път падам от смях от патилата на твоята кокерка  Laughing Аз мисля, че няма да имам куража да пусна Рая без каишка  Laughing
Иначе... от време на време лае, особено като играе, пролайва.
А пък като я затворя в банята да пика или ака и тя започва да скимти, после го обръща в мучене, виене, даже на силно мяукане... какво ли не издава за да я пусна. Аз естествено не издържам на тази психоатака и я пускам и тя блажено се изаква в краката ми  Joy

Иначе да се похвалим, вече гоним играчката и я връщаме, ама я даваме само когато поискаме  Laughing Станала е много дива... направо не знам  Laughing

# 613
Elektra, всеки път падам от смях от патилата на твоята кокерка  Laughing Аз мисля, че няма да имам куража да пусна Рая без каишка  Laughing
Иначе... от време на време лае, особено като играе, пролайва.
А пък като я затворя в банята да пика или ака и тя започва да скимти, после го обръща в мучене, виене, даже на силно мяукане... какво ли не издава за да я пусна. Аз естествено не издържам на тази психоатака и я пускам и тя блажено се изаква в краката ми  Joy

Иначе да се похвалим, вече гоним играчката и я връщаме, ама я даваме само когато поискаме  Laughing Станала е много дива... направо не знам  Laughing

Специална играчка-само за вас двете.Не стои постоянно при нея-след краткотрайна игра я прибираш.Хвърляш топката,когато се случи кучето да дойде до теб с топката (търпение му е майката),- с едната ръка хващаш леко играчката,без да я взимаш от устата й,с другата предлагаш лакомство.Пусне ли топката-даваш лакомството и сипеш хвалби.
Ние вече го можем този номер дръж-върни-топката.

# 614
Ето малко снимки и от нас не са много скорошни вече сме по-големи, но все така шавратливи и трудни за снимки Simple Smile

http://www.dropshots.com/vesito#albums/Juddy/2009-09-05/11:50:37

Общи условия

Активация на акаунт