Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 23

• 38 253
  • 716
  •   1
Отговори
# 30
Фикрет е винаги с потресаващи дрехи ooooh!,що така я обличат,не разбирам!Даже на бракуването си беше с костУмче на пенсионирана учителка!Тахсин също ме разбива с пуловерчетата си Laughing

# 31
Та те и двамата са като пенсионирани даскали....  Shocked Така се и държат...  Tired

Аз гласувах с опция 5 ,която води до момента-Яман го каза много ясно във филма     Peace

# 32
Защото той ако можеше да разсъждава и беше прихванал малко повече от ценностите на Али Ръза нямаше да стигне до тук.

Ценностите на Али Реза пет пари не струват за Ферхунде. Тя показа на Шефкет хора, които имат други ценности и живеят охолно и богато с тях. Слабостта на Шефкет му попречи на време да се отърве от нея. Той попадна между два свята и не можа да се справи. Ферхунде като съпруга не го подкрепи по никакъв начин, а направо го пришпори, докато той падна. Не знам как продължава филма, вероятно тя ще тръгне по своя път, но винаги ще бъде сама, защото може да обича и да се грижи единствено за себе си.

Ама като му казваше "СПРИ" той в ушите банани ли имаше.....

Как да спре, като тя му даде такава висока начална скорост, по наклонен терен, че само чудо би го спасило.

# 33
Той падна,но продължи сам да рови.....към дъното  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 34
... До този момент в съзнателния си живот съм разбрала, че всеки сам си е виновен за собствените грешки. Ако не си вземе поука, още по-зле за него.И пак сам си е виновен!!! Naughty
Това е самата света истина!  newsm26 И аз съм се убедила в това! Peace

# 35
Сега за анкетата. Смятам, че слабият и безволев характер на Шефкет го доведоха до провал. И това, съчетано с глупостта му, а и със суетата му и се получава провал на n-та степен. Confused
Той виждаше, че губи, но не можеше да се примири с това и продължаваше да залага. Седнал на масата с хора с големи възможности, за които тези суми нищо не са... Naughty, но и той ще се мери с тях hahahaБарабар Петко с мъжете.
Той като че ли се чувстваше горд от това, че с такива богаташи играе комар. Но че не може да им сипе на малешката(нито по разсъждения, комбинативност, обиграност), не го осъзна, а затъваше всеки път все повече. И то благодарение на слабата си воля, то си е направо безволие, а не толкова на Ферхундето. Тя допринесе по-бързо да се случат нещата, но не е тя главният виновник според мен.  newsm78
Защото той ако можеше да разсъждава и беше прихванал малко повече от ценностите на Али Ръза нямаше да стигне до тук.

За да не повтарям вече казани неща, ще кажа, че съм напълно съгласна с това мнение.  Peace
И с мнението на Dartanian, че всеки сам е отговорен за грешките си.  Peace
Приятели не знам до колко сте забелязали, ама пускаме 2 категории за номинации.
Най-добър аватар свързан с героите от Листопад
Най-добър подпис свързан с героите от Листопад
Така, че огледайте хубаво темичките и тези, които пишат в тях и събота и неделя предлагайте номинации за тези 2 категории. Могат да се предлагат по 2 потребители, като не може да предлагаш себе си. В неделя вечерта броим предложенията и първите 5-6 предложени от най-много хора отиват на гласуване в блога на Ледена кралица.  Peace
Чакаме също така и предложения за нови категории. Отворени сме към всякакви идеи, колкото и шантави да са те, така, че предлагайте не се стеснявайте.  Hug

# 36
А ние,които не сме такива спецове,кой ще ни избира.... Cry Cry Cry

# 37
Ще има и други категории.   Flutter
Ти специално biskit на мен си ми фаворит номер 1 за категорията "Най-голям противник на Ферхунде".  Hug
А такава категория ще има със сигурност по нататък.  Peace

# 38
  • Burgas
ББ искам да видя как Неджля у Джем ще си съберат отново Praynig и как ще стане, може ли да ми дадете серийка от you-tube
Шефкет сам си е виновен за мен, като не може да осигури на жена си охолство, да я пусне да работи,че да има някаква възможност Фери за покупки.

# 39
Все повече и повече се замислям за Яман. Той наистина ли от добрина дава заеми, чекчета, работни места или просто си върна парите с горница чрез подставено лице в последната партия покер. Визирам сумата от 150 000, която Шефкет загуби. Сметката е ясна - за да върне тези пари, нищо друго няма освен къщата. И добрият Яман ще предложи някой свой приятел-предприемач ...  newsm78 Малко на параноя ме избива май. Но не е невъзможно.

А ние,които не сме такива спецове,кой ще ни избира.... Cry Cry Cry
На разположение съм да направя аватар и/или подпис на който желае - пишете на лична.  Али Ръза и Ледена кралица също услужват с удоволствие.

# 40
  • Варна
Между другото като сте събирали героите на едно място на Оуз сте му изрязали краката  Joy
И това му присъствие на снимката е много Sunglasses, а и нали нещо трябваше да оставим в затвора Laughing

ББ: По-назад в темата прочетох, че в новите епизод Оуз и Джейда били женени??? newsm78 Не се ли женеше отново за Лейля, или нещо не съм разбрала?
Оуз и Джейда не са женени ,а бб Лейля и Оуз също не са женени. Оуз предложи брак на Лейля ,но още не са се оженили.

# 41
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Моята любимка кобра ханъм пак се прояви снощи - " Ще ям - остави ми паницата" Ама Фикрет май и хвана цаката ка да се оправя с бабката.  #2gunfire
За анкетата гласувах с "Всичко посочено", защото почти всички отговори са актуални за Шефкет. Само "Праволинейното му възпитание" не можа да ми се впише в определяне на ситуацията, но всичко останало е вярно - поне според мен.
Таз Хайрие как направи от мухата слон - къде намери да търси отговорност на А.Р. след 40 години и след такъв брак - все пак имат 5 деца, той е осигурил на нея и децата им всички - образование, пари, дом... Непонятна ми бе тази нейна ревност. но явно тя си е по- повърхностен човек - след като снощи буташе дъщерите си да се виждат с Джем и с Джан - явно тя не мисли как да ги поучи да се поучат от грешките си,  а май само как да се оттърве от тях.
а за Шефкет нямам думи - крайно безволев човек от всякъде - семейство, работа, порок..... Наистина думи нямам.
Само след снощи се питам дали Фикрет ще отиде в дома на родителите си или след като чу от Ферхунде, че става нещо с родителите й няма да се откаже.

# 42
Епизодите от вчера,дали ги има качени в vbox?

# 43
Аферим бабо, машаллах!
Честита нова тема!

# 44

Общи условия

Активация на акаунт