Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 23

• 38 718
  • 716
  •   1
Отговори
# 165
Ммм ББ: Лейля и Оуз колко са сладки Heart Eyes

# 166
защо ги раздавате тези прегръдки и букети?
          Ще ти отговоря, за да следя темата.Не пиша редовно ,не защото нямам какво
    да кажа.Но ми е интересно , да чета , да гледам снимки и т. н. Peace   

# 167
Интересно ми е какво ще стане с Джеврие. Ще омекне ли или ще си намери майстора?
Ако стане "добра" няма да ми е фаворитка вече и няма да я обичам толкова много. Simple Smile

# 168
# 169

Това е мнооого напред  Praynig

# 170
  • Варна
Ами аз съм напред с материала  Mr. Green

# 171
  • София
  12 страници вече новата тема, а аз не знам, дремя си във старата тема!Много е хубава, благодаря на положилите толкова труд!

# 172
Тази Джеврие е голям образ Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 173
  • София /Абсурдистан
Гласувах Всичко гореспоменато Peace
Шевкет е смотаняк.

# 174
  • У ДОМА
Браво за темата!Аз за съжаление имам все по- малко време да ви следя!
Ей Хайрието много проста и елементарна женица!А пък и Ферхундето как знае да и пали фитилите!То всичко минало заминало а тя си дъвче едно и също!

# 175
В понеделник йок филм, във вторник - един епизод, сряда - два, четвъртък - два, петък още няма програма.
Три дни, до вторник вечерта четири, има да си гласуваме аватари и подписи, да коментираме и номинираме на воля.  newsm68 Laughing
Обаче аз изгледах 67 епизод, леле-леле-леле! #Crazy ББ Фикрет взима майка си в Адапазаръ за една вечер да се разведри. Джеврието пери локатори да разбере какво става. Същата вечер инспекторите и директора, убедени окончателно в провинението на Шефкет, отиват у Текинови. Шефкет избягва през прозореца. Али Ръза е съкрушен. Неджля и Лейля в шоковата ситуация забравят за сръдните и се мобилизират. Сутринта Али Ръза се скарва с Ферхунде и тя припада. В същото време Фикрет изпраща майка си на автобуса за Истанбул. Малко след това научава по телефона за случилото се с Шефкет и двамата с Тахсин хукват към Истанбул. Али Ръза излиза, Ферхунде отива при Яман. През това време тече и процеса на Оуз, където Оуз се среща за кратко със Джейда и сина си. Той е станал първа дружка с Талял и изпълнява негови поръчки. Хайрие също се прибира и много учудена вижда Фикрет в къщи. Поставят я в течение на събитията и започва плач, охкане и припадъци. В същото време Тахсин е при Нехир. Седеф получава СМС от Шефкет, говори с него, после взима някакъв плик (явно й е поискал пари) и хуква навън. Ферхунде е при Яман и явно пак пробва нейните номерца, защото Яман се ядосва и й говори рязко за шантаж. Ферхунде отново припада и Яман я откарва на лекар, където научава че е бременна. Край на 67и епизод.

# 176
Мерси soya-fen  Hug  bouquet
Както се казва, интересното тепърва предстои.  Whistling
Предложих номинациите именно за времето, когато няма да има филм по няколко дни, както се очертава сега. Иначе като няма за какво да говорим, от скука почваме да се караме за дреболии и глупости.  Mr. Green

# 177
# 178
soya-fen   bouquet Ихаа, адски интересно ще е Crazy Предполагам това вторник и сряда трябва да стане Grinning

# 179
  • София
 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт