Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 23

• 38 689
  • 716
  •   1
Отговори
# 180
Със съжаление забелязвам първите признаци на осапуняването на любимия сериал.
Прекалено дълго траят ревовете и въздишките.После,колкото и да е елементарна Хайрие,сцените на ревност ми изглеждат пресилени:изкуствени и удължени.И как пък точно от Яман тръгна да краде Шефкет,само той ли е клиент в тази банка.За какво Ханде тръгна срещу Неджля да защитава връзката си с Джем,след като толкова лесно,буквално за нищо,си хвърли пръстена.
Дано е било моментно отклонение.

# 181
Прекалено дълго траят ревовете и въздишките.После,колкото и да е елементарна Хайрие,сцените на ревност ми изглеждат пресилени:изкуствени и удължени.И как пък точно от Яман тръгна да краде Шефкет,само той ли е клиент в тази банка.За какво Ханде тръгна срещу Неджля да защитава връзката си с Джем,след като толкова лесно,буквално за нищо,си хвърли пръстена.
Хайде,хайде-за нищо си го била хвърлила Stop Евала и правя-жена с характер!Ще го хвърли я,може ли да живие с мъж,който не я обича?!Едва ли...
Прекалено много защитавате Неждля.

# 182
Да, и на мен това с Ханде ми направи впечатление. Уж отиде за защитава връзката си, пък после си хвърли пръстена ей така. Нещо ми се губи обяснението на това. Някакси прибързано стана.
На тази снимка Дениз Чакър ми прилича на Есил Дюран. Wink

# 183
Хайде,хайде-за нищо си го била хвърлила Stop Евала и правя-жена с характер!Ще го хвърли я,може ли да живие с мъж,който не я обича?!Едва ли...
И как го разбра Ханде?Заради един злобен номер или защото преди е бил сгоден за друга и човек не може да се влюби повече от веднъж?
Ако за всяко нещо си хвърляхме пръстените,в БГ мама нямаше да има потребители  Simple Smile
Единственото обяснение,което аз намирам,е че Ханде е богата,капризна,егоистична жена,да не кажа по-лошо,и иска целият свят да се върти около нея.
А Неджля нито я защитавам,нито я съдя.Тя никога няма да измие клеймото на глупачката,избягала с още по-голям глупак.Ще си живее с него,но тъй като и другите бързо наваксват с негативите,нейната вина ще изглежда все по-малка.

# 184
За Ханде нямам мнение много малко са я давали,че да взема отношение,но не смятам това,че ''Прекалено дълго траят ревовете и въздишките''-нормално сега филмът е на такава вълна да дойде някоя непозната жена в къщата  ми и аз да разбера,че сее интересува от мъжът ми и аз бих постъпила,като Хаирие,а за ''как пък точно от Яман тръгна да краде Шефкет,само той ли е клиент в тази банка''-можеби  си е мислел,че Яман ще го разбере и няма да повдигне обвинение,ако разбере за трансфера НЕ мисля,че сериялат е заприличал на сапунка

# 185
За Ханде нямам мнение много малко са я давали,че да взема отношение,но не смятам това,че ''Прекалено дълго траят ревовете и въздишките''-нормално сега филмът е на такава вълна да дойде някоя непозната жена в къщата  ми и аз да разбера,че сее интересува от мъжът ми и аз бих постъпила,като Хаирие,а за ''как пък точно от Яман тръгна да краде Шефкет,само той ли е клиент в тази банка''-можеби  си е мислел,че Яман ще го разбере и няма да повдигне обвинение,ако разбере за трансфера НЕ мисля,че сериялат е заприличал на сапунка
Ще постъпиш като нея, без да го изслушаш след толкова години брак?! А и става въпрос за жена, която е била в живота му преди 40 години т.е. пет години преди да се ожени за Хайрие. Пресилена и е реакцията, но всеки си има мнение, де.

# 186
  • Пловдив

[/quote] За Ханде нямам мнение много малко са я давали,че да взема отношение,но не смятам това,че ''Прекалено дълго траят ревовете и въздишките''-нормално сега филмът е на такава вълна да дойде някоя непозната жена в къщата  ми и аз да разбера,че сее интересува от мъжът ми и аз бих постъпила,като Хаирие,а за ''как пък точно от Яман тръгна да краде Шефкет,само той ли е клиент в тази банка''-можеби  си е мислел,че Яман ще го разбере и няма да повдигне обвинение,ако разбере за трансфера НЕ мисля,че сериялат е заприличал на сапунка
[/quote]

Тази жена се интересува от Али Раза само във фантазиите на Хайрие !!!!!! Да ревнуваш някого за миналите му връзки, преди още да те е познавал, е излишно хабене на нерви. Те станали по на 100 години, тя взела да го ревнува. Патка!!!!!!

# 187
А добро утро и от мен.
Да почерпя всички по кафенце и още нещо, които още не са се събудили Simple Smile

# 188
Хайде,хайде-за нищо си го била хвърлила Stop Евала и правя-жена с характер!Ще го хвърли я,може ли да живее с мъж,който не я обича?!Едва ли...
И как го разбра Ханде?Заради един злобен номер или защото преди е бил сгоден за друга и човек не може да се влюби повече от веднъж?
Ако за всяко нещо си хвърляхме пръстените,в БГ мама нямаше да има потребители  Simple Smile
Единственото обяснение,което аз намирам,е че Ханде е богата,капризна,егоистична жена,да не кажа по-лошо,и иска целият свят да се върти около нея.
А Неджля нито я защитавам,нито я съдя.Тя никога няма да измие клеймото на глупачката,избягала с още по-голям глупак.Ще си живее с него,но тъй като и другите бързо наваксват с негативите,нейната вина ще изглежда все по-малка.

Ами очевидно Ханде познава добре Джем Wink  Видя блясъка в очите му,за какво по дяволите и е такава връзка?!

алабала&Ники
мерси за закуската  bouquet

# 189
  • до една звездичка
Защо няма да има епизод в понеделник?

# 190
Ще постъпиш като нея, без да го изслушаш след толкова години брак?! А и става въпрос за жена, която е била в живота му преди 40 години т.е. пет години преди да се ожени за Хайрие. Пресилена и е реакцията, но всеки си има мнение, де.
Чякаите малко та тя не го е напуснала отиде при дъщеряси,ако беше останала щеше да стане много по-лошо имаха нужда да си починат един от друг

# 191
  • Пловдив

Заради България търси талант. Ще бъде 2 часа.

# 192
Заради "България търси талант"  bouquet

# 193
вторник се очертава много интересна серия динамична, комична, трагична  ...абе интересна. Да взема да си татуирам образа на Джеврие някъде по мен ли  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 гарантирано ми е изгонването от в къщи тогава ...трябва да се изнасям на палатка Simple Smile

# 194
вторник се очертава много интересна серия динамична, комична, трагична  ...абе интересна. Да взема да си татуирам образа на Джеврие някъде по мен ли  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 гарантирано ми е изгонването от в къщи тогава ...трябва да се изнасям на палатка Simple Smile
Развесели ме  Laughing hahaha  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт