Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 23

• 38 660
  • 716
  •   1
Отговори
# 285
Гласувам за soya-fen

# 286

Ама за аватар или за подпис, че категориите са две.  newsm78

# 287
ОО, за аватар, танцуващото Джеврие Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 288
Гласувам:
аватар  - soya fen
подпис  - Ледената кралица

# 289
Мерси за уточнението.  Peace

Гласувал съм за липсата на подкрепа от семейството и тежкото финансово състояние,защо Шефкет да е тъп и безволев когато иска просто да има повече пари,той ако беше мухльо щеше да го устройва да си кюта там мизерно и толкова,докато той като всеки мъж иска да купи нещо на жена си,за вкъщи,да докаже че е истински мъж,да зарадва близките си,плюс това той има гордост,иска и неговата жена да ходи "натокана"и да ходят по скъпи ресторанти,а и да се отдели от техните,затова и почна с комара,първо от вяра че ще продължи да печели,после с мисълта да си върне изгубеното и накрая вече от безиshодица.Много ми е чудно само защо когато Фехунде беше пребита,и викаха "дъще",а когато и помина,пак стана"госпожо" без никакъв повод?Какво е това,значи Ферхи трябва да ходи все смачкана от бой че да я приемат като част от семейството ли? newsm78

Не знаех, че да си истински мъж значи да раздаваш пари наляво и надясно.  newsm78
Ама човек се учи докато е жив.  Flutter
На много хора не им стигат парите, ама не тръгват да крадат и да играят комар. За мен Шефкет е слабохарактерен и безволев, защото гледа все лекото и мекото. Да изкара много пари по лесния начин. Без да го интересува какви могат да са последствията за него и за семейството му. До един момент беше заради сметките, после почна да се дуе и да се мери с богаташите и това му изяде главата. Crossing Arms

# 290
Мерси за уточнението.  Peace

Гласувал съм за липсата на подкрепа от семейството и тежкото финансово състояние,защо Шефкет да е тъп и безволев когато иска просто да има повече пари,той ако беше мухльо щеше да го устройва да си кюта там мизерно и толкова,докато той като всеки мъж иска да купи нещо на жена си,за вкъщи,да докаже че е истински мъж,да зарадва близките си,плюс това той има гордост,иска и неговата жена да ходи "натокана"и да ходят по скъпи ресторанти,а и да се отдели от техните,затова и почна с комара,първо от вяра че ще продължи да печели,после с мисълта да си върне изгубеното и накрая вече от безиshодица.Много ми е чудно само защо когато Фехунде беше пребита,и викаха "дъще",а когато и помина,пак стана"госпожо" без никакъв повод?Какво е това,значи Ферхи трябва да ходи все смачкана от бой че да я приемат като част от семейството ли? newsm78

Не знаех, че да си истински мъж значи да раздаваш пари наляво и надясно.  newsm78
Ама човек се учи докато е жив.  Flutter
На много хора не им стигат парите, ама не тръгват да крадат и да играят комар. За мен Шефкет е слабохарактерен и безволев, защото гледа все лекото и мекото. Да изкара много пари по лесния начин. Без да го интересува какви могат да са последствията за него и за семейството му. До един момент беше заради сметките, после почна да се дуе и да се мери с богаташите и това му изяде главата. Crossing Arms

Съгласна съм с chebura6ka6chebura6ka,познавам хора,които ходят да просят,но казват,че никога няма да откраднат

# 291
Какво е това,значи Ферхи трябва да ходи все смачкана от бой че да я приемат като част от семейството ли? newsm78
И аз това питам Stop Crossing Arms

# 292
  • до една звездичка
О, поласкана съм!  Blush Не смеех да се надам даже, щото и аз знаех, че...
... Трябва да е свързан с актьорите от Листопад или със самия филм.

Но относно това,
... ако това не е някакво превъплащение на Неджля или Лейля за което не знаем.
съм изненадана, че не сте разбрали досега.  Crossing Arms
Това не е нито Лейля, нито е Неджля, ами си е баш... малкото Айше!
Изненадах ли ви сега, а?!  Wink

...
Шегувам се.  Peace
Аз още отрано си казах, че не проявявам особен интерес към тази класация.  Peace
Което не ми пречи да се радвам най-добросърдечно на ентусиазма ви, да следя резултатите и да аплодирам победителите!   bouquet

# 293
В анкетата гласувах за последната опция (Друго) - Неконтролираната му алчност за още и още го доведе до пълен провал.
Никой не му е опирал пистолет в челото за да залага на комар. И никой не му е виновен, че няма воля и не може да се контролира.

# 294
Аватарът на ٠•● Dega ●•٠  е превъплъщение на Джеврие в предишния й живот - красива и зеленокоса Joy

# 295
Аватарът на ٠•● Dega ●•٠ е превъплъщение на Джеврие в предишния й живот - красива и зеленокоса Joy

А защо не от младостта й... И от мен 1 глас за аватара на •● Dega ●•٠

# 296
Подпис - soya-fen

Мисля, че прекаленно съдите Неджля - не виждам нищо ненормално в това, че отиде да говори с Джем - все пак той я обвини и то несправедливо, много ясно, че ще се защити. Изобщо не е искала да го разделя с годеницата му. Crossing Arms

# 297
Като иска пари за семейството си, да беше се хванал на втора работа и да накара и жена си да работи. Ама той не я пуска. С кражби от банката и с игра на комар тръгна да ги осигурява. Или пък като видя, че не става нито за крадец, нито за комарджия, трябваше да се спре. Ама не - и той барабар Петко с мъжете, пък не вижда, че е гладна шпинга. Тук именно слабата му воля му изигра лоша шега.

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 20:59 от Snejkata

# 298
  • Пловдив
Момичета и момчета, искам само да уточня, че в момента събираме номинации за аватар и подпис, а не гласуваме за тях. Затова всеки може да предложи по двама потребители за категорията "Най-готин аватар, свързан с Листопад" и двама за категорията "Най-готин банер, свързан с Листопад". До утре вечер се събират номинациите, а от понеделник ще е самото гласуване в блога.  Peace

Ето и моите номинации, макар че доста се затрудних, защото всички аватари и подписи около Листопад, са готини и забавни:

- за аватар: soya-fen и Ивона1 (бих я предложила и за подпис, но там съм пристрастна Wink)

- за подпис: Cheburashka и Magosniwa

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 21:19 от Ледената кралица

# 299
  • до най слънчевия бряг
за аватар : sova-fen и Ванилия75
за подпис: Snejkata , Cheburashka

Общи условия

Активация на акаунт