Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 23

• 38 657
  • 716
  •   1
Отговори
# 315
Добро утро на всички!!!
Здравейте!
Как умира Джем?
Получава сърдечна криза. На първа страница с бели букви е резюмето на сериите досега. Маркирай текста и ще разбереш какво се случва, ако желаеш.

Дартанян, няма проблем. Wink

# 316
# 317

за аватар:soya-fen
за подпис:Али Ръза

# 318
радини вълнения  Благодаря,че си ме номинирала.  Не се надявах,че някой ще го направи.   bouquet  Heart Eyes

# 319
  • Burgas
подписа на Ivana_My_Life  също ми харесва

# 320
  • някъде там и аз незнам
радини вълнения  Благодаря,че си ме номинирала.  Не се надявах,че някой ще го направи.   bouquet  Heart Eyes
Моля,моля подписа ти наистина ми харесва,защото и двете са на него.На моменти ми харесва едната ,на момненти другата ,затова  Heart Eyes

# 321
Здравейте и от мен  Hug
Може да се гласува и за двама. Имаме толкова хубави аватари и подписи тук, че е трудно човек да се спре само на един. Не се разводняват гласовете много. Аз ги боря и мога да кажа, че във всяка категория се въртят имената на 9-10 човека. Така, че не се притеснявайте и по двама да предлагате.  Peace

Али Ръза,извинявам се,оправих кутията,можеш да ми пишеш,когато си готов с подписа,много мерси!Относно Шефкет,Cheburashka,много ясно че когато един мъж има пари има и самочувствие,когато ги няма,обвинява себе си и гледа да се оправи сам,ако беше накарал Ферхунде да работи,пак щяхте да кажете-глей къв мухльо,то с вас жените няма оправия)А и кой не търси лесното,всеки ако му предложат готови пари,ще ги вземе,освен ако не е някой мазохист!А и той не е мислил съзнателно да краде,имаше намерение да върне парите и никoй да не разбира!То в комара няма ставаш-не ставаш за такъв,или имаш късмет или нямаш,а когато нямаш все мислиш,че другия път вече ще имаш,това е цялата работа. Rolling Eyes

Не всеки, ако му предложат готови пари ще ги вземе. Някои ще се замислят като им се предлагат готови пари, какво те трябва да дадат в замяна на тези готови пари, защото нали знаеш, че безплатен обяд няма.  Peace
За комара не съм съгласна, че е до късмет. Покера е като всяка друга игра на карти. Иска тактика и стратегия. Добрите карти не са гаранция за печалба. Важно е как ги изиграеш. Може да имаш хубави карти и да не ги изиграеш тактически правилно и да загубиш. Може да имаш слаби карти и като ги изиграеш правилно да спечелиш. Не е само въпрос на късмет. Тази игра си е цяла наука, с тактики, стратегии, защити, атаки. Както в шаха. не мисля, че водещите играчи на покер в света разчитат на късмет. Разчиташ ли само на късмет се проваляш, както стана със Шефкет.  Flutter

# 322
  • Велико Търново
Виждам, че някои са предлагали по двама участника! за една категория.
Защо ми се струва, че е редно да предлагаме по един. newsm78
Все пак така се разпиляват гласове !?!? Thinking
Доколкото разбрах от обясненията на Чебурашка, това все още не е гласуване, а именно предложения, т.е. - номиниране.
Всеки има право да номинира по двама за категория.
Първите пет, събрали най-много номинации, отиват на финално гласуване в блога на Ледената кралица.
Там вече ще може да се гласува само за по един в категория. И естествено, вече няма как да се получи разводняване.

Така че, Дартанян - спокойно можеш да добавиш пак Snejkata в номинациите си Wink

А аз така и не мога да избера кого да номинирам...  newsm78
Така или иначе всички банери са хубави. За което май най-големи аплодисменти "отнасят" Али Ръза и Ледената кралица. Но за да не изпусна някого - нека всички, които са се старали, да се чувстват аплодирани  Wink
И все пак... моите номинации (при които реших да се водя от това да са с кадри от самия филм, щото иначе ми беше много трудно...):
подпис -> Соя-фен и Ледената кралица

Чебурашка, писала си преди мен, но няма да редактирам Wink

# 323
  • Пловдив

Виждам, че някои са предлагали по двама участника! за една категория.
Защо ми се струва, че е редно да предлагаме по един. newsm78
Все пак така се разпиляват гласове !?!? Thinking
С риск да се повторя, но събота и неделя само НОМИНИРАМЕ по двама човека за категория, а от понеделник до петък е СЪЩИНСКОТО ГЛАСУВАНЕ в блога, където за категория ще имате право да посочите само по една възможност  Peace Така че няма да има разводняване на гласове... И спокойно сега Чебурашка (тя брои номинациите) може да смята и двете предложения на Дартанян Hug

# 324
  • до една звездичка
Гласувам и аз. Нали може?

аватар: cookie
подпис: cookie

# 325
٠•● Dega ●•٠ За мен е чест,че точно ти гласува за мен!  bowuu

# 326
  • до една звездичка
٠•● Dega ●•٠ За мен е чест,че точно ти гласува за мен!  bowuu

love001

# 327
Поправка!
подпис - Ivana_My_Life

# 328
Благодаря на всички за вота  Hug

# 329
Ще изчакам до 22 часа, ако иска още някой да се включи и тогава ще обявя резултатите за това кой отива на гласуване.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт