Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 23

• 38 283
  • 716
  •   1
Отговори
# 435
Бях ви изпуснала,сега ще наваксам.

# 436
Епизода от петък не го откривам никъде. Някакъв линк може ли да  ми дадете?

http://vbox7.com/collection:831793 -> Първите три клипа са трите части на 117-ти епизод.
Има го също и тук, и тук Wink

Благодаря ти  Hug

# 437
  • София /Абсурдистан
Сега кога ще има нов епизод, че нещо му изпуснах края?  Simple Smile

# 438
Сега кога ще има нов епизод, че нещо му изпуснах края?  Simple Smile
Утре /вторник/, вече днес Mr. Green 1 епизод и нз защо пак ще има ББТ и какво ще дават newsm78, в сряда - 2 епизода, четвъртък - 2 епизода, петък - 1 Peace

# 439
  • София /Абсурдистан
Мерси   bouquet

# 440
  • У ДОМА
Али Ръза искам такава фешън снимка и на Джаврие ... не я игнорирай моля те .. а ако я направиш и като булка смеха ще е гарантиран Simple Smile

На шега на майтап реализирах налудничавата идея на алабала&Ники!!! newsm62 smile3521 newsm62

# 441
На шега на майтап реализирах налудничавата идея на алабала&Ники!!! newsm62 smile3521 newsm62

Ха-ха-ха! Joy А женихът кой е и къде е?  Laughing Laughing Laughing

# 442
  • У ДОМА

Ха-ха-ха! Joy А женихът кой е и къде е?  Laughing Laughing Laughing

Ами незнам кой се е излъгал да я вземе Джеврието за жена!!! Горкия човечец!!!
Помниш ли че Тахсин каза на Фикрет че Джеврие е уморила мъжа си!!! В което хич не се съмнявам!!

# 443
Къде е жениха,питате?
Ами в затвора.
Господин Талял.Той горкия няма кой да го посети в затвора и затова тормози ,,козлето".

# 444
Али Ръза страшен си изненада ме много приятно ... заслужи си закуската тази сутрин приготвена с толкова труд и "любов"

Снимката е уникална ..ама аз нали преди време ви показах снимка на жениха-дявол Simple Smile

# 445
Добро утро на всички фенове на Листопад.Ай де по едно кафенце.

# 446
Благодарим на ранобудниците!Жалко за сериалчето,но компенсацията беше група "Ефект"-бяха уникални!!!
Днес 1 серия-нали???  newsm78

# 447
Ето новото семейство в Листопад

# 448
# 449
Али Ръза искам такава фешън снимка и на Джаврие ... не я игнорирай моля те .. а ако я направиш и като булка смеха ще е гарантиран Simple Smile

Умирааам  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт