За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 29

• 39 655
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря , ще пробвам и двете  предложения ! Hug

# 331
 За първи път правя палачинки вместо на тиган в печката. Обаче не стават. От едната страна хващат кора, а другата е сурова. Не зная как да ги обърна и въобще не са вкусни. Моля, дайте инструкции за палачинки на фурна!

# 332
момичета,вчера при Звездев даваха как се прави торта ПЛОДОВА ПИТА на Неделя.някой да е записал рецептата или да ми каже как да я намеря.отворих сайта Бон апети ,но не можах да се ориентирам....

# 333
момичета,вчера при Звездев даваха как се прави торта ПЛОДОВА ПИТА на Неделя.някой да е записал рецептата или да ми каже как да я намеря.отворих сайта Бон апети ,но не можах да се ориентирам....

nano, той има вече друг сайт. Виж дали става въпрос за тая плодова пита.

# 334
За първи път правя палачинки вместо на тиган в печката. Обаче не стават. От едната страна хващат кора, а другата е сурова. Не зная как да ги обърна и въобще не са вкусни. Моля, дайте инструкции за палачинки на фурна!
Винаги ги правя по тази рецепта и винаги са ставали вкусни.

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=2077.0

# 335
Прочетох палачинки и защото вчера правих сефте по тази рецепта :
http://gotvarstvo.georgievi.net/a/pancake
Препоръчвам горещо  Peace
Не са на фурна , но няма как да не станат.
Въобще от този сайт каквото съм правила е било винаги много лесно и вкусно!

# 336
labrex ,точно тази е рецептата.Благодаря   bouquet знам ,че доста момичета питаха за крема как става точно ,но досега никой не знаеше...харесва ми тортата, не знам дали ще е по силите ми,но ще се пробвам някой ден,когато имам повече време...

# 337
Селма, Лабрекс,благодаря за рецептите  bouquet
Направих шоколадовата чийз торта- стана много вкусна!
Следващия път ще изпробвам и другите рецепти.

# 338
Направих шоколадовата чийз торта- стана много вкусна!

Чудесно!Браво!  Hug

# 339
  • Под звездите
Момичета мога ли да изпеча орехи в микровълновата, за колко веме и на каква мощност.

# 340
  • Варна
Момичета имам една чуденка, дали е възможно да се премахне неприятната миризма от козе или овче прясно мляко.Става страхотно сирене и кисело мляко, но този аромат... Crazy

# 341
Пека орехи 3х2 мин.,като в паузата разбърквам.

# 342
Имам един пакет сладолед на прах на др Откер, пробвах да правя сладолед, не ми хареса, какво мога да приготвя с другия пакет!? И два крема без варене имам на някаква бг фирма, пак не ми харесаха, не са като на доктора, с тях пък какво да правя??? ooooh!

# 343
  • Варна
Пека орехи 3х2 мин.,като в паузата разбърквам.

Опитваш и ако не останат, значи са добре опечени.  Mr. Green

# 344
Момичета имам една чуденка, дали е възможно да се премахне неприятната миризма от козе или овче прясно мляко.Става страхотно сирене и кисело мляко, но този аромат... Crazy

няма начин, има ли миризма млякото, остава си  Peace

Общи условия

Активация на акаунт