За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 29

  • 39 500
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
  • Мнения: 982
 Мама Цоцоланка , аз бих ти предложила маслено-лимоновите бисквитки на Танита:
http://tanitaang.blogspot.com/2009/12/blog-post_19.html
Много са вкусни. Laughing

# 451
  • Мнения: 6 501
Веднъж питах, но никой не ми отговори Rolling Eyes Някой има ли представа как се прави крем-тортата в "Хепи"?

# 452
  • Мнения: 11 607
Лабрекс, gretacvetina , благодарско!!!!!! Моля, не ми предлагайте повече рецепти,че ще се зарибя опасно, а не искам.......Ето то и сега се чудя между предложените......И най-накрая ще са и едните, и другите........Та...ще се раздава и на комшиите като гледам........Благодаря!  bouquet

# 453
  • Мнения: 9 453
Пеп-чо, злато, кажи как правиш бонбони пияна вишна! ако знаеш как са ми се прияли, пък тука нещо няма, питам вс епо разни специлизирани шоколадови магазини, и ме отрязват че с алкохол нищо не продавали Tired

виж в подписа ми, има ги, ако не намериш утре ще дам точния линк  Peace

# 454
  • Мнения: 616
Пеп-чо, злато, кажи как правиш бонбони пияна вишна! ако знаеш как са ми се прияли, пък тука нещо няма, питам вс епо разни специлизирани шоколадови магазини, и ме отрязват че с алкохол нищо не продавали Tired

виж в подписа ми, има ги, ако не намериш утре ще дам точния линк  Peace
намерих ги мерси! и още що чудесии...ще имам идеи за месеци наред  Laughing  bouquet  bouquet  bouquet

# 455
  • Мнения: 11 607
ще имам идеи за месеци наред  Laughing  bouquet  bouquet  bouquet

Месеци - не, години направо......Аз въобще не искам да влизам в блога на Стоева,че от там няма да изляза...По-добре да ме осинови......

# 456
  • Мнения: 616
хахах, искам и аз да ме осинови тогава Heart Eyes

# 457
  • Мнения: 9 453
ще имам идеи за месеци наред  Laughing  bouquet  bouquet  bouquet

Месеци - не, години направо......Аз въобще не искам да влизам в блога на Стоева,че от там няма да изляза...По-добре да ме осинови......

даа  Thinking Thinking Thinking видяхме ние на курабиената снимка кой гледа Ревльо и кой какво готви у вас   Laughing Laughing Да не си сЪ оплакала  вече  hahaha

# 458
  • Мнения: 24
Здравейте   bouquet
Мен в тая тема с кокосовите орехи ще ме запомните  Laughing Blush Да ви питам мога ли да използвам сока от кокосовия орех за сиропиране на сладкиш?  newsm78 Някой ако го е правил моля да сподели  Praynig

# 459
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
  • Мнения: 5 456
 До дежурните в корпуса за бързо реагиране!

  Довечера ще ползвам грил тигана и искам да пекна малко тиквички. Какво да ги правя преди и след печене. Какви "мурафети" прилагате  Joy Joy Joy, че и аз след вас  hahaha hahaha hahaha

# 460
  • Мнения: 5 001
До дежурните в корпуса за бързо реагиране!

  Довечера ще ползвам грил тигана и искам да пекна малко тиквички. Какво да ги правя преди и след печене. Какви "мурафети" прилагате  Joy Joy Joy, че и аз след вас  hahaha hahaha hahaha
Нищо особено...Режа ,посолявам и мятам на тигана(леко омазнен).Готовите тиквички слагам в тенджера и похлупвам.Така се задушават идеално.
После заливам с кисело млкяо копър и чесън...

# 461
  • София-Младост
  • Мнения: 24 066
До дежурните в корпуса за бързо реагиране!

  Довечера ще ползвам грил тигана и искам да пекна малко тиквички. Какво да ги правя преди и след печене. Какви "мурафети" прилагате  Joy Joy Joy, че и аз след вас  hahaha hahaha hahaha
Нищо особено...Режа ,посолявам и мятам на тигана(леко омазнен).Готовите тиквички слагам в тенджера и похлупвам.Така се задушават идеално.
После заливам с кисело млкяо копър и чесън...
По същия начин пека, но после другият вариант е копър+чесън+зехтин+оцет... с една дума мариноваш ги и сервираш охладени...като салатка.

# 462
  • Мнения: 6 501
Аз тиквичките ги държа няколко часа в соев сос и олио, стават превъзходни.

# 463
  • Мнения: 57
Здравейте момичета, моля ви за идеи за приготвяне на свински дроб. Имаше една рецепта, в която се киснеше в прясно мляко и после се пържи, но не мога да я намеря. Въпроса ми е как да направя пържения дроб по-крехък, а не за ястие със сос. Благодаря ви предварително Hug

# 464
  • Пазарджик/Лондон
  • Мнения: 2 570
Аз тиквичките ги държа няколко часа в соев сос и олио, стават превъзходни.

Това преди или след като ги изпечеш ?

Общи условия

Активация на акаунт