Отговори
# 150
и аз все ви чета....ама на пусто лежане....все с тоя телевизор и с това диванче...ми омразна....
ама на нема начин...трябва почивка......че после като доиде Joy Joy Joy #Crazy

# 151
  • Λάρισα
Добре дошли на новите попълнения, лека и безаварийна /бременност/ от мен!  Mr. Green   bouquet

На мен вече нито ми е лошо, нито пък ми се яде. Направо насила ям, иначе с кеф си мисля само за джънк фууд. Най-големият ми проблем обаче е, че не ми се спи.. а преди бях толкова поспалива  newsm78 Нямаше ден да не се излежавам до обяд или пък да не дремна следобед, когато имах възможност и за двете. Сега не ходя на работа, по цял ден съм си вкъщи, обаче не спя изобщо и туй то. Или ако случайно дремна повече, така ме зацепва китарата, че ми се отщява... Та с две думи исках да кажа, че завиждам благородно на тези, които си поспиват  Mr. Green

# 152
Здравейте ноемврийски  мами  Simple Smile Присъединявам се и аз към вас, дано ни са живи и здрави мъниците Simple Smile
Не знам дали не е писано вече по този въпрос някъде, но все пак бихте ли ми казали дали сте решили къде ще раждате?  Praynig

# 153
здравейте мами!
искам да ви питам за ФМ предварително трябва ли да се записваме в Майчин дом? И ако отговора е да може ли да ми кажете някакъв телефон за връзка?

# 154
Охх, сега пък 45 дни да се чака... абе тия доктори не разбраха ли, че някои неща нямат отлагане?  newsm78 Веси, и какво ще рече "така" да си ходиш? Аман с тези направления  Crossing Arms Да се запишем веднъж на ЖК, че да не го мислим.

Добре дошли на новите престрашили се мами  Hug

yuls,  аз ще съм в АГто във Варна, най-вероятно Simple Smile

lammah, ако знаеш как ми се иска сега да легна и веднага да заспя... ама кой знае колко ще се въртя. Дано поне успея да поспя и тази нощ  Praynig

Лека, мека и спокойна от мен на всички   Hug Да сънувате красиви сънища Simple Smile

# 155
Тъй като в последните постове се говори доста за БХС и ФМ , та да питам дали ще е проблем , ако се направят не в един и същи ден , а в поредни ? Защото аз ще правя двете изследвания на различни места и технически няма да ми е възможно да са в един ден . А и да , за БХС трябва ли да е на гладно ?

# 156
  • София
Днес бях на зъболекар и се оказа, че пред мъдрецът ми има дупчица и ми сложи пломбичка. С баткото имах подобна ситуация, но с другия мъдрец, който в последствие го извадиха.  

Mishinatorka, добре се завърнала  Hug.

booboo's mama, имаш палцетата  fingerscrossed.
Относно съня, аз също не мога да спя, защото се будя да пишкам и после се въртя.

tonivil, mimata14, bella girl, Дъгичка, yuls, добре дошли  Hug. Пловдивските мами доста се събрахте.

top4ica1980, много неприятно  Whistling. Сега проучи нещата за следващия лекар.

zuzi_beliata, браво за сърчицето  Peace.

# 157
Тъй като в последните постове се говори доста за БХС и ФМ , та да питам дали ще е проблем , ако се направят не в един и същи ден , а в поредни ? Защото аз ще правя двете изследвания на различни места и технически няма да ми е възможно да са в един ден . А и да , за БХС трябва ли да е на гладно ?
Обикновено ФМ се прави от 11 до 14 г.с. , а БХС към 16-18 г.с. , но не е проблем да се направят и заедно. Няма нужда да си гладна за БХС  Peace

# 158
Миньон като гледам сме с близки термини (моя даже е 15.11, ама все забравям да го поправя на първата страница), ако ще раждаш в правителствена може да се засечем там  Mr. Green Аз миналата седмица се записах на ЖК там, вече и едни изследвания пуснах.

Момичета да ви се оплача, тъкмо се радвах че от 1 седмица не съм повръщала и от три дни се завърна гадното  Sick всяка вечер като хапна и малко след това ми става лошо и викам боата. След това огладнявам, хапвам нещо малко и все едно нищо не е било, странна работа  newsm78
Хайде лека нощ от мен, аз май ще ходя да полягвам  smile3524

# 159
MМka отговора беше, че със старото направление имам право на 3 прегледа и да си карам с тях до средата на другия месец, ама нали гинеколога трябва да ме насочва към изследвания и да ме запише все пак. Аз мислех, че е съвсем друг документ за записването, а не обикновено направление за преглед. Дано док утре ми даде яснота по въпроса и ще споделя.

# 160
  • София
Здравейте,

май е време и аз да се запиша вече тук. Казвам се Люси, термина ми е на 19.11.2010г., това ми е втора бременност.

/трябва да си сложа и лентичка/

Първата ми бременност беше много тежка - много повръщах, в трети месец получих отлепяне на плацентата, най-вероятно заради повръщането, и лежах в МД, после бях постоянно с болки и контракции, но слава Богу, роди се сина ми Мариян.
Сега се надявах да е по-добре положението, но уви, карам още по-тежко, защото постоянно ми се гади, но този път през деня се самоспирам да не повръщам и ми е голям ад на работа. Сутрин и вечер не мога да се спра, обаче, в трамвая и автобуса всички ми миришат отвратително, от тези дето миришат на цигари и манджи до тези, които са се оляли с парфюми... Абе животът ми от месец е гадене, гадене, драйфане...
Нищо не ми помага - нито Деган, нито свещичките...

Толкова с оплакванията. Хубавото е, че бебчето си се развива и си расте и се надявам да е момиче - 2 сантиметра е и чух и видях сърчицето как тупка.

Тия дни ще се опитам да прочета цялата тема назад за да ви опозная и ще се радвам ако устискаме и родим всички живи и здрави бебчета.

Лека нощ сега от мен!

beru6ka, докато писах видях, че си писала и ти - точно така съм и аз, но през цялото време почти... първо повръщам, после успявам да хапна нещичко. А от седмица насам ми се появиха и ужасни киселини от всичко което хапна - нито пържено, нито мазно ям, най-много от плодове ми стават. С първата бременност имах такива кисилини чак през третия триместър, когато ми стана голям корема. Пуууу, как пък една нормална бременност не изкарах и аз Banghead

Съжалявам, че още от първия пост се заоплаквах, обаче така се чувствам - ужасно!
Ще се опитам по-нататък да съм по-ведра!

# 161
Миньон като гледам сме с близки термини (моя даже е 15.11, ама все забравям да го поправя на първата страница), ако ще раждаш в правителствена може да се засечем там  Mr. Green Аз миналата седмица се записах на ЖК там, вече и едни изследвания пуснах.

Хе-хе, супер! Можем да си ходим на прегледи заедно. Grinning Мене честичко ме викат, че се водя рискова... Миналата седмица, като ми вземаха кръв за изследванията, имах чувството, че ще ме източат цялата... наредиха към 7-8 епруветки... Утре сутринта ще гледаме резултатите, дано са добри  Praynig Отделно от честите контроли на това и онова са ми инжекциите и системите... голямо бодене пада с тази бременност. И като цяло ми е доста зле с тази бременност - много отпаднало, с главоболие и гадене Sick Дано поне си е струвало!

Люси, добре дошла! Много ти е сладко синчето. Прилича на моя инженер Mr. Green За киселините на мене ми помага кисело мляко. Още нямам де, но ги чакам по някое време да се появят. Може би като премине гаденето...

# 162
Много се радвам за всички мами тук. И аз днес бях на лекар, в 9-а седмица съм, утре съм на вземане на кръв и урина. На мен постоянно ми се спи, иначе нито повръщам, нито имам други оплаквания. Само отвреме навреме ме сецва кръста и отдолу вдясно ме прерязва понякога. Моля някой, ако може, да ме добави в списъчето, че аз не успях. Първа бременност, термин-22.11.2010, с очакване за мъжленце, но може и госпожица.  girluuПриятно бременеене на всички!!!
Мишинаторка  bouquet И без проблеми занапред!!

# 163
  • Торонто/София
добре дошли на новите мами  Hug Hug
аз утре ще ви пиша как беше при доктора че много късно стана сега и съм  Tired Tired Tired
да ви питам откъде си взимате интересни картинки за аватара?

# 164
Добро утро!

да ви питам откъде си взимате интересни картинки за аватара?

Internet. Ask Google... Peace

Общи условия

Активация на акаунт