БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-5

• 22 655
  • 789
  •   1
Отговори
# 240
А по принцип от кога се въвежда прясното мляко, защото доколкото разбрах в частните кухни десерта се прави с прясно мляко?

# 241
По принцип прясното мляко го дават след годинката. И аз се чудя как тогава присъства в менюто на детските кухни  Thinking

# 242
мдаа, сега пак погледнах менютата на 3 кухни,  десерта и на трите пише, че се прави с прясно мляко, водят ги от 10-ти месец! Значи моето дете се води захранено, с по една-две изядени лъжички! Въпроса ми по-скоро е дали може да заместя адаптираното мляко с прясно, след годинката?/не,че има гаранция,че ще го пие/

# 243
Въпроса ми по-скоро е дали може да заместя адаптираното мляко с прясно, след годинката?/не,че има гаранция,че ще го пие/
Можеш да заместиш АМ с прясно мляко, стига детето да е навършило годинка.

# 244
Може ли да се въведе глутена преди всички видове месо? Досега съм въвела само пилешко.

# 245
Ми и аз така направих, първо въведох пилешко и заешко, и  след това глутена, а след него пуешкото и все още  не ядем останалите меса! Simple Smile

Sourcherry благодаря!  bouquet

# 246
Не е нужно да са въведени всички видове месо, за да се въведе глутенът. Въведи и пуешко напр. и тогава започвай глутена  Peace

# 247
Добре, щом няма проблем, Благодаря Ви Simple Smile А проблем ли ще е ако изобщо не въведа пуешко и заешко?

# 248
  • Варна
Разбира се, че не е проблем. Аз така и не съм въвеждала агнешко, но и вкъщи такова месо не се консумира.

# 249
Благодаря!!! Hug

# 250
Може ли да се въведе глутена преди всички видове месо? Досега съм въвела само пилешко.
Няма никакъв проблем...
Добре, щом няма проблем, Благодаря Ви Simple Smile А проблем ли ще е ако изобщо не въведа пуешко и заешко?
Можеш да ги пропуснеш,щом така си решила.....,но кква е при4ината да не искаш да ги дадеш?Вие ли не ги ядете?

# 251
Няма никакъв проблем...
Можеш да ги пропуснеш,щом така си решила.....,но кква е при4ината да не искаш да ги дадеш?Вие ли не ги ядете?

Да, ние не ги ядем, ние и телешко и агнешко много не ядем, но на него ще му ги предложа. Аз му готвя пюретата и месото,което му давам е домашно, само пуешко и заешко не мога да му осигуря, затова. Щом не е проблем, ще ги пропуснем засега Simple Smile Мерси, отново!

# 252
Тези дуети са за след 8 месеца обикновено, можеш да ги даваш, не се захранва.
За кашите Лека нощ - на коя фирма са? На българския превод вероятно пише сухо мляко. Но то и самото АМ пак си е сухо мляко.

Кашите са на Ганчев.Знам,че не е хубава марка,но се излъгах да захраня с тази марка и сега малката не иска друга.И като знам какви ги вършат в Ганчев допуснах,че е възможно опоменатото сухо мляко да не е АМ.Обаче от друга страна кашите са за над 4 месеца-едва ли ще дадат на 4 месечно бебе прясно мляко.

# 253
Обаче от друга страна кашите са за над 4 месеца-едва ли ще дадат на 4 месечно бебе прясно мляко.

Ще дадат, ще дадат  Grinning

# 254
И въпреки всичко, дори и млякото в кашите на Ганчев да е е прясно, а не АМ не се изкушавай, да даваш на беба истинско прясно мляко още известно време. Нищо, че след кипване белтъка се пресеича. Запознай я първо с другите млечни.

Общи условия

Активация на акаунт