БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-5

• 22 582
  • 789
  •   1
Отговори
# 345
Онзи ден взех на малката пюре на Гербер с шунка.Проблем ли е да й го дам?Захранена е с всички меса(без агнешко).

# 346
Не съм давала шунка и досега ,не мисля ,че е полезна храна ,а свинско чак към 18 месец опита !

# 347
Не е проблем да дадеш, свинско може след 8-ми месец, а шунката е много добра и чиста храна  Simple Smile

# 348
Това ирония ли е или аз се бъркам?

# 349
Не, не, най-сериозно ти отговарям.  Hug Написах го заради горния пост, че не е полезна храна, което според мен не е вярно  Simple Smile

# 350
Свинското се отрича много незаслужено.Никой не е казал да се дава сланина и разни мазнотии.Но чистото месо(шунката)изобщо не е лошо.И аз съм давала пюрета с шунка.На Хип със зеленчуци.Малкото много ги харесваше.

# 351
Блонди,помислих че е ирония защото доста мами са против шунката и си мислех,че и ти си от тях.Утре ще й дам пюрето дано го хареса.Мерси за отговорите.

# 352
Галина добре го е написала. Свинското е хубаво месо, особено чистата шунка  Simple Smile Давай спокойно  Hug

# 353
Пюре с шунка няма проблем, но купена от нашите магазини не знам дали е добър вариант. Обработват я със всякакви гадости.

# 354
Момичета някой дава ли лактана на бебето си 3, защото ние отскоро почнахме на тройката но малкият не я иска newsm78Незнам какво да правя мога ли да продължа с 2 ка и докога?

# 355
Щом не иска 3-ка, продъжи си с 2-та. Колкото е необходимо я давай.

# 356
Аз никога не съм давала тройки по препоръка на педиатрите тук. Двойка докато го пие или след годинката прясно мляко. Така че спокойно може да продължиш с двойката. Бях купила тройка, но Криско също я отказа - доста сладка, гъста...  Crazy

# 357
Блонди, а какви са аргументите на тези педиатри да не се дават 3-ки АМ?

# 358
Веси,когато ние минавахме на 2-ка лекарката ми каза да минем на нея постепенно,именно за да не я откаже.Каза постпенно да смесвам единичката и двойката,докато минем само на двойка.

# 359
Блонди, а какви са аргументите на тези педиатри да не се дават 3-ки АМ?

Прекалено сладки най-вече, често ароматизирани, както и с допълнителни сгъстители.

Общи условия

Активация на акаунт