БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-5

• 23 034
  • 789
  •   1
Отговори
# 60
  • Стара Загора
Имам един въпрос за срока на годност на пюретата. Имам едно което е със срок до 05.2010 г. Въпроса ми е до кога мога да го дам до началото или до края на май месец.
До края  Peace

# 61
Мога ли вече да въведа сиренето?Досега никакви млечни не съм давала.Дали ни е рано за сирене?И ако мога да го въведа вече,как става захранването с него?

# 62
За срока на годност знам че се   процедира като при лекарствата-обявяват 3 мес.по-рано от реалния, но      ти си прецени.
Кристина, изчакай поне да навършите 8 месеца за сиренето.Знам, че се обезсолява и се добавя към зеленчуковото, но още не съм стигнала до там

# 63
Не 3 месеца,а един месец след датата обявена на опаковката е годно за консумация.

# 64
Момичета коприва и лапад от кога се дават на бебетата и някаква рецепта по специална има ли за готвене за бебе?

# 65
  • Пловдив
От кога се минава на 4 кратно хранене?Нашия режим в момента е:
7,30-8  - 150мл.АМ
11-11,15  - 60-90 гр. пюре + 60-90 мл.АМ
14,30 - 150мл.АМ
18 - 90гр. каша с плодово пюре + 60мл.АМ
21 - 150мл.АМ

1.Трябва ли да заместя вече хранене?
2.Да увелича ли количеството храна и да увелича и интервала,за да станат 4 храненеия?

# 66
  • Видин
Бебето е на 6 месеца, какво 4-кратно хранене  ooooh! Възрастните ядат повече...

# 67
1.Трябва ли да заместя вече хранене?
2.Да увелича ли количеството храна и да увелича и интервала,за да станат 4 храненеия?
1. Не, всяко хранене до годинката трябва да съдържа кърма/АМ или друг млечен продукт.
2.Води се по детето - нека да хапва колкото иска и само да си определи интервал между храненията.
4 хранения са много малко за бебе на тази възраст.

# 68
Мами, дадох на малката пюре на Гербер пиле с картофи и моркови, в него има и царевично нишесте, дадох и само 3 лъжички, ако давам няколко дни по-малко, означава ли че съм въвела царевицата?! newsm78

# 69
Мами, дадох на малката пюре на Гербер пиле с картофи и моркови, в него има и царевично нишесте, дадох и само 3 лъжички, ако давам няколко дни по-малко, означава ли че съм въвела царевицата?! newsm78
Да, означава. Можеш да продължиш с млечна каша, която да съдържа царевица. Например ориз и царевица на Милупа.

# 70
Момичета коприва и лапад от кога се дават на бебетата и някаква рецепта по специална има ли за готвене за бебе?
Коприва, лапад, спанак е най-добре да бъдат въведени след навършени 10 месеца.
Ако бебето е с по-чувствителен стомах след навършването на една година.

# 71
  • София
Коприва, лапад, спанак е най-добре да бъдат въведени след навършени 10 месеца.
Ако бебето е с по-чувствителен стомах след навършването на една година.

Ако лападът е бран някъде в планината може и преди годинка.

# 72
Да, означава. Можеш да продължиш с млечна каша, която да съдържа царевица. Например ориз и царевица на Милупа.

Hug  bouquet

# 73
ами лапада е от градината на баба ми.Как да го приготвя дайде някаква изпитана рецепта Peace

# 74
Мога ли вече да въведа сиренето?Досега никакви млечни не съм давала.Дали ни е рано за сирене?И ако мога да го въведа вече,как става захранването с него?
Аз въведох сиренето на 8 навършени месеца. Отначало давах буквално трошички, а сега си хапва по една малко бучица (колкото капачка на шише). давам си го чисто и Томи много го харесва така Peace

Общи условия

Активация на акаунт