БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-5

• 23 014
  • 789
  •   1
Отговори
# 90
За Алете-то не знам, ама обикновеното Нестле и индийско орехче имаше и още.. няколко  Rolling Eyes
След въвеждането на глутена давах и пюрета със спагети. На Бебивита купувам.  Peace

# 91
далече съм от мисълта да е правило,просто споделям,а за количествата мисля,че е нормално-сутрин-180мл.,обяд-190гр.пюре,следобяд-180-200гр.каша,вечер-180мл.
Предоволни количества за 7 месечно бебе Grinning. Затова и се храни 4 пъти.
Моят син постигна тези количества чак след като направи 2 години Crazy.

# 92
Здравейте момичета, да ви питам, взех стерилизиран зелен боб на Бондюел, но как да го съхраня като отворя консервата, може ли да го замразя във фризера? Другото е, че е със сол, дали да го изкисна във вода да се обезсоли? Да уточня, че сега започвам да го въвеждам.

# 93
Роси, според мен не замразявай стерилизирания фасул. По-добрият вариант е да се обезсоли. Но още по-добрият вариант е вие да си хапнете стерелизирания фасул, а за детето да вземеш от замразения и да му го сготвиш.

# 94
Благодаря, довечера ще взема замразен.

# 95
*Роси* koнсервираните зеленчуци, не са подходящи за деца. Първо защото съдържат консерванти, и второ защото са доста солени.
По-добре купувай замразени.

# 96
...защото са доста солени.

Замразени е по-добре, да. Но консервираните по принцип май не са солени, когато не са в сосове някакви...  Thinking

# 97
  • София
...защото са доста солени.

Замразени е по-добре, да. Но консервираните по принцип май не са солени, когато не са в сосове някакви...  Thinking
Зависи от фирмата, Блонди. Има буркани, които нямат много сол, ама съм попадала на такива дето аз, която ям солено не мога да лапна  Grinning

# 98
Да, явно е така.  Simple Smile Но и съвсем безсолни да са, наистина не са добър избор за дете. А и за възрастен  Grinning

# 99
Здравейте , при въвеждането на месото всеки ден ли се дава до получаване на нужното количество или се редува през ден със зеленчуково пюре?

# 100
  • София
Аз редувах със зеленчуково.

# 101
колко суров банан мога да давам на 7месечно бебче?

# 102
  • София
Момичета,
давате ли "шейкове"?
Напр. 60 г пюре + 120 мляко в шишето?
Какво ви е мнението?
Мерси  bouquet

# 103
Около 3-4 дни от седмицата давам 100 г плодово пюре с 120 мл АМ (90 мл АМ) за следобедна закуска.

# 104
Арчита, досега давала ли си? Ако да - колкото иска, повече от един няма да може. Аз по един пасирах или половин с половин авокадо.  Simple Smile

Marleen, аз съм правила, да  Simple Smile Със зеленчуково също  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт