БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-5

• 22 617
  • 789
  •   1
Отговори
# 300
Тези дуети са за след 8 месеца обикновено, можеш да ги даваш, не се захранва.
За кашите Лека нощ - на коя фирма са? На българския превод вероятно пише сухо мляко. Но то и самото АМ пак си е сухо мляко.

Блонди, да разбирам ли, че мога да взема пюре на Хип с извара и да дам на бебка колкото изяде, а не по 2лъж, 4 и тн. Не съм въвела нищо млечно! newsm78

# 301
  • София
С всяка нова храна се захранва бавно и внимателно.

# 302
Първия ден дай 4-5 лъжички, след това можеш да продължиш. Можеш и да заместиш кашата, но засега бишкоти, а Житен дар малко по-натам  Peace

# 303
# 304
Мога ли да дам йогурт или още сме малки? Купих йогург с банан на Бебевита, вие как мислите? newsm78

# 305
Мога ли да дам йогурт или още сме малки? Купих йогург с банан на Бебевита, вие как мислите? newsm78
Не съм давала готови йогурти на тази възраст,а просто кисело мляко с АМ или плод !Имат доста захари,оцветители и Е-та готовите продукти!Към 11 месец и купихме Нестле йогурт да опита,но бяха много сладки и не й ги дадохме!

# 306

Аз след 8-ми месец давах йогурти. Не са били обаче на Бебевита, тях не ги познавам. Иначе взимах на Нестле и на Хип и бяха хубави, хапваше ги доста време с охота.  Simple Smile

# 307
Мога ли да въведа глутена с овесени ядки? Фини на биосет? Варя ги с вода и преди да ги дам слагам АМ? 1-2 лъжички, на другият ден 3-4? И така до кога и до какво количество? Цяла порцийка? Или да добавя лъжиците към обедното му пюре, но до колко лъжици да стигна, за да го приема за въведен глутена ? А има ли ръжени бисквити, за да продължа нататък? Голяма ми е мъгла, извинете ме, ако объркано съм писала....

# 308
Мога ли да въведа глутена с овесени ядки? Фини на биосет? Варя ги с вода и преди да ги дам слагам АМ? 1-2 лъжички, на другият ден 3-4? И така до кога и до какво количество? Цяла порцийка? Или да добавя лъжиците към обедното му пюре, но до колко лъжици да стигна, за да го приема за въведен глутена ? А има ли ръжени бисквити, за да продължа нататък? Голяма ми е мъгла, извинете ме, ако объркано съм писала....

Пухиту, аз въведох глутена с овесени ядки! Можеш на Биосет! Аз около десет дни давах по 3-4 чаени лъжици, вариш ги докато омекнат и можеш да ги прибавиш към зеленчуковото пюре! За ръжени бисквити незнам, но можеш да дадеш ръжен сухар в супичка, макар че аз продължих с пшеница, дадох к(сухар на Голдис!

# 309
Благодаря ти Цвети Simple Smile така ще направя. А супа още не ядем, тя от кога се дава и какво точно представлява, в смисъл като зеленчуково пюре ама по рядко ли? Как?  А вместо ръжен сухар, може ли препечен ръжен хляб?

# 310
Благодаря ти Цвети Simple Smile така ще направя. А супа още не ядем, тя от кога се дава и какво точно представлява, в смисъл като зеленчуково пюре ама по рядко ли? Как?  А вместо ръжен сухар, може ли препечен ръжен хляб?

Супи взимам на Гербер, те са като зеленчуковите пюрета, и ги разреждам с малко вода! А за хляба не мисля, че е проблем, но да кщажат и другите мами!

# 311
Момичета мога ли да дам за закуска чисто кисело мляко?Без бисквити или плодове,че малката не харесва сладко-кисели комбинации.Дали няма да я заболи стомахчето ако хапне кисело мляко на гладно?

# 312
Аз не бих дала , защо не АМ а кисело мляко!

# 313
Ами защото в 6 и 30 пи АМ.А тя пие АМ само сутрин след сън и вечер преди сън,сега ако й дам няма да го пие.А понеже следобед я храня навън няма как да й дам кисело мляко и затова исках да знам дали мога да давам сутрин.

# 314
Криси, пробвай. Може пък да го пие. От киселото мляко на гладно няма да я заболи коремчето, друг е въпросът добър избор ли е.

Общи условия

Активация на акаунт