БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-5

• 22 536
  • 789
  •   1
Отговори
# 405
Вчера за първи път дадох йогурт с банан - 4лъж, днес 8-9лъж, днес бебка киха около 30 пъти, не ги и броя вече, в едно от изхожданията и забелязах малко слуз,Вие как мислите може ли да е от йогурта????? ВЪзможно ли е? Ще чакам да ми отговорите!

# 406
Не, според мен не.

# 407
Благодаря за отговора!

# 408
Здравейте, мога ли да давам на дъщеря си череши?Благодаря Hug

# 409
Здравейте,при преминаване от адаптирано мляко  към частично адаптирано,постепенно ли трябва да става?

# 410
# 411
Благодаря  bouquet

# 412
  • на Русе
Имам проблем... малкия отказва обедното си пюре. Няма нищо ново, което не е опитвал и ял, а сега не го иска и реве и чака АМ. Какво да правя? Мислим да го запишем на кухня да видим ще яде ли от тяхното или... Нещо друго да ми предложите?

И ние сме в такъв период /надявам се да отмине/, само че бойкотира кашите. Не ще да ги яде, особено овесената. И се чудя какво да давам. И АМ не ще, освен ако не му се е доспало, защото така се приспиваме  ooooh!

Редактирам се с един въпрос: Мога ли да дам ванилия или ни е рано още?
Мисля, че наистина е период. Днес яде обедното пюре от ориз, броколи и пиле (той досега ориз винаги ми е отказвал). А овесената каша как я правиш или инстантна каша? Ако е от овесени ядки и я предлагаш чиста, тя никак не е вкусна за мен лично, предполагам и за детето. И мен ме интересува за ванилията точно заради овесена каша и грис след време като му го въведа. А колко време след въвеждането на пшеницата може да се даде грис?
Първоначално реших да дам домашна овесена каша, но бебчо отказа да я яде, пък и стана доста рядка като добавя плодовото пюре и АМ. Сега взех на Хип с ябълка, първо я изяде, сега не иска. Сякаш на овеса му подхожда повече да е солен, знам ли. newsm78 Затова ще дам със сирене, когато стигнем до него.

Чудя се какво да въведа сега с глутен? Пшеница?

# 413
Чудя се какво да въведа сега с глутен? Пшеница?

Няма никакво значение  Peace

# 414
  • София
Здравейте, мога ли да давам на дъщеря си череши?Благодаря Hug

Да.
Цитирам Косе Босе:
"Череши се препоръчват около 10 м. именно защото са трудносмилаеми поради:
- ципата
- пектина
- фибрите
За възрастта около 9 м. може фино пасирани или пасирани+обелени. Така е най-щадящо за стомахчето.

Другата причина да се обелят е, че черешите са сред 12-те вида плодове и зеленчуци, които задържат най-много пестициди. Ако са купени, трябва да се измият обилно с вода или да се махне ципата. "

Действат разхлабващо. Гледката в памперса може да те шокира.  Simple Smile

# 415
...Гледката в памперса може да те шокира.  Simple Smile

Червен цвят? Мисля да дам сега череши. Т.е. предложих, но детето не пожела да ги опита.

# 416
  • София
Червено изобилие.  Crazy

# 417
Vivi  Благодаря  Hug

# 418
Здравейте, с каква риба захраните ваште деца? На мен лекарката ми каза бяла риба, как я приготвихте? На хипп има пюре с риба треска, някой има ли впечатления от това пюре?
Благодаря, предварително за отговорите...

# 419
Хубави са пюретата, стига да се одобри от детето. И аз захраних с готово пюре, после му варях филетата и ги давах чисти.
Спазвах едно правило за рибните пюрета - давах ги със стайна Т°, не топли.
Може да вземеш някое филе от бяла риба и да го свариш на пара.

Общи условия

Активация на акаунт