БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-5

• 22 632
  • 789
  •   1
Отговори
# 540
От Пикадили купувам органик домати. Ако се обелят и сготвят не виждам проблем.

Има пюре на ХИП - Пилешко с картофи и домати, много добро.
Аз въведох доматите с него, но вече давам пресни.
Това пюре на Хипп беше едно от малкото, които синът ми обожаваше.
И аз въведох домати с него.

# 541
Цитат
Има пюре на ХИП - Пилешко с картофи и домати, много добро.
Аз въведох доматите с него, но вече давам пресни.
Цитат
Това пюре на Хипп беше едно от малкото, които синът ми обожаваше.
И аз въведох домати с него.
И аз мисля то4но с това да го въведа

# 542
Момичета кажете за изварата каква мога да давам на бебчо.Чета има обезсолена,обезмаслена ама не знам каква да взема и на каква фирма да е  newsm78

# 543
Аз давам безсолна на Маджаров.

# 544
може бли вече бисквити с кисело мляко?Какви трябва да бъдат бисквитите и млякото марка и проценти ?

# 545
Може, ако са въведени, и аз мисля към 10-я мес.да въведа кис.мл и пшеницата, макар, че има бисквити и от други култури. Бисквитите гледай да са бебешки- Плазмон, Хип, четох че и на Милупа имало , но не съм виждала. За киселото мляко-до годинка се дава пълномаслено, марки които харесвам-Верея, Елена...най-добре био, но тук няма такова за съжаление

# 546
И аз след 10м започнах да давам кисело мляко с млени бисквити, понякога за закуска Peace

# 547
може бли вече бисквити с кисело мляко?Какви трябва да бъдат бисквитите и млякото марка и проценти ?

Бисквити, най-добре домашни. Не са сложни, освен това ще са едиствените, в които няма да има "боклуци". Марката мляко по избор, процентите до 2 години 3,6, после може нискомаслено и след три години дори обезмаслено.

# 548
  • Пловдив
Купих овесена каша на Бебевита и мисля с нея да въведа глутена-знам,че по принцип се въвежда поне 10 дни последователно-това означава ли,че през тези 10 дни никаква друга нова храна не може-плод или зеленчук нов?   newsm78   

# 549
Купих овесена каша на Бебевита и мисля с нея да въведа глутена-знам,че по принцип се въвежда поне 10 дни последователно-това означава ли,че през тези 10 дни никаква друга нова храна не може-плод или зеленчук нов?   newsm78   
Да, защото се следи за реакция.
10 дни ми се вижда множко, 5 е ок.

# 550
Аз въвеждах глутена 7 дни. Да, по- добре е да не се въвеждат нови храни през това време, за да следиш за реакция Peace

# 551
Дайте идея какво да давам вместо каша?

# 552
Благодаря за отговорите за домата! Гледах това пюре на Хип Пиле с картофи и домати, но виждам, че има три подправки, а аз не съм въвеждала никакви подправки. Вие въвеждате ли подправките отделно или не?

# 553
Аз не...

# 554
И аз знам, че подправките и мазнината от растителен произход не се въвеждат отделно

Общи условия

Активация на акаунт