"Мисия Лондон"

• 18 404
  • 158
  •   1
Отговори
# 30
Някъде дали го има качен?
Надали. С цел подпомагане на българското кино, навсякъде в мрежата се призовава хората да ходят на кино, а да не гледат чрез безплатни торенти  Peace

# 31
Някъде дали го има качен?
Надали. С цел подпомагане на българското кино, навсякъде в мрежата се призовава хората да ходят на кино, а да не гледат чрез безплатни торенти  Peace
Съмнява ме,4естно казано в 4ужбина да има прожекция.А ние сме много там,как бихме могли да го гледаме,ако не се ка4и някъде?

# 32
Моля,кажете често-хубав ли е филма?
Аз не съм го гледала,но това което върви като реклама не ме впечатли.
Даваха по БТВ зрители прехласнати по филма.
Но как става магията,с тези актьори-г-жа Шинова,Андрея,Калки....

# 33
и аз това се чудя, оня дебелия депутат ли беше и той  ...Андреа блика отвсякъде, та просто ще ми дойде много, ако отида на кино и и от екрана изскочи пак тя ....

# 34
Съмнява ме,4естно казано в 4ужбина да има прожекция.А ние сме много там,как бихме могли да го гледаме,ако не се ка4и някъде?
ако се качи някъде , кой ще иде да го гледа ?
а са хвърлени много пари все пак , затова ще следят да не се качва по торентите и с право ...

# 35
  • София

Някой знае ли как се казва актьорът, който играе шофьорът на Катя(Анна Пападопулу)?

да,беше голям сладур шофьора и много ме изкефи  Grinning

филма е смешен,според мен е добър като за бг.филм,иначе има доста псувни и цинизми,има смешни моменти ,става за гледане,не ми хареса как свърши само и ми дойде малко дълъг,като продължителност,накрая се чудех  няма ли да свършва вече  Laughing

# 36
Сигурно е по добре да прочета книгата и да зарежа филма.
Не исках да се настройвам негативно,но тази реклама и всичките халби ме дразнят.
И не мога да коментирам нещо което не съм гледала.
То хората са различни и харесват различни неща.

# 37
  • Italia
Записвам се и аз. И аз съм от тези дето хем им се иска да гледат филма, хем няма как. Надявам се, че след месец-два ще го пуснат на ДВД, нямам нищо напротив да си го купя, на кино едва ли ще ми се отдаде  да го гледам

# 38
Честно казано, чудя се на иззказванията на някои, че предпочитали да прочетат книгата, а не филма. Защо? Много е скъпо 8 лв ли? Аз също бих прочела с удоволствие книгата, но и в момента, в който започна шумната рекламна кампания на филма реших, че ще го гледам. И не съжалявам за миг, разтоварих се страхотно. И смятам, че моя билет е бил знак към нашите творци да продължават да правят нещо ново и интересно. Дошъл ви в повече медийния шум- ами мисля, че това е нещо нормално, промоции се правят за щяло и нещяло, това е начина, така се прави. Браво на екипа. Черногледци ще има винаги, инакомислещи също, аз лично гледам всеки български филм. Все пак те на пръсти се броят.

# 39
чакаме го с нетърпение в замундатата да го качат

Дано да НЕ го качат! Praynig
Хора, ако сами не си уважаваме филмопроизводството, защо тогава се чудим, че го няма....

# 40
Честно казано, чудя се на иззказванията на някои, че предпочитали да прочетат книгата, а не филма. Защо? Много е скъпо 8 лв ли? Аз също бих прочела с удоволствие книгата, но и в момента, в който започна шумната рекламна кампания на филма реших, че ще го гледам. И не съжалявам за миг, разтоварих се страхотно. И смятам, че моя билет е бил знак към нашите творци да продължават да правят нещо ново и интересно. Дошъл ви в повече медийния шум- ами мисля, че това е нещо нормално, промоции се правят за щяло и нещяло, това е начина, така се прави. Браво на екипа. Черногледци ще има винаги, инакомислещи също, аз лично гледам всеки български филм. Все пак те на пръсти се броят.
Защото очите и ушите ни имат известни ограничения, книгите дават по-пълна картина, поне добрите. Пък и книгата е по-скъпа от билета, ако това ти е мисълта. Лично аз в този случай харесвам и книгата, и филма  Simple Smile
А иначе браво за рекламната кампания на филма, писна ми да слушам само за холивудски продукции Simple Smile

# 41
  • Пловдив
Много ми хареса филма, забавлявахме се от сърце с моите приятелки, смяхме се през цялото време  Laughing Не очаквах толкова да ми хареса, салона беше пълен  Peace Бих го гледала поне още веднъж, защото не успявах да следя всеки комичен образ, бяха невероятни просто  Laughing

# 42
  • София
Някой знае ли дали филма го има качен на някой друг торент тракер, защото в Замундата още го няма?
Ако ви е допаднал този филм, има вероятност да ви хареса и филма Вагнер на Андрей Слабаков. Много ми е любим, но не мога да го намеря никъде из нета, а пък съм го гледала много отдавна и ми се гледа, но няма от къде да се намери... Ако и него знаете от къде може да се свали ... много ще съм благодарна.
  bouquet

# 43
Моля,кажете често-хубав ли е филма?
Аз не съм го гледала,но това което върви като реклама не ме впечатли.
Даваха по БТВ зрители прехласнати по филма.

Нищо няма да загубиш, ако не гледаш филма. Хуморът е на нивото на този в халтурите, с които са пълни телевизиите. Аз се подведох по медийния шум около филма и съжалявам. Стана ми мъчно само за Георги Стайков. Като си помисля  в какви филми съм го гледала и в какви е принуден да участва сега. Аз ще го помня с "Вчера", но децата, които бяха в салона и се смееха на плоските шеги и псувни, ще го помнят с тази простотия.

# 44
  • София
Вчера го гледах и се разбихме от смях с една приятелка. Божичко!!! Nice, а? hahaha hahaha "Кво ми звъниш в 100 часа, бе, п***о?" hahaha hahaha hahaha Много силен филм, наистина! Единствено Първата дама малко сухо игра ("Ти тъъъъъъп ли си?" hahaha ) Но пък другите бяха невероятни. Юлиан Вергов си ми остава най-голямата любов, все пак. Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green Безценни му бяха face-овете. hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт