"Мисия Лондон"

• 18 423
  • 158
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Гледах го и аз. Ще ми се да бях изгледала филма и след това да бях прочела книгата. Явно си падам по детайлите, неща, които очевидно е нямало как да пресъздадат във филма. Събитията от деня на пристигането на посланика, кмета на Провадия, отношенията в семейството на Баничаров, първата оперативка... Пък и посланикът не беше така готин, както го изигра Вергов. Интересното е, че частта с патиците и мероприятието не ми бяха допаднали, но пък ми харесаха в лентата.

# 61
  • София
Гледах го и аз. Ще ми се да бях изгледала филма и след това да бях прочела книгата. Явно си падам по детайлите, неща, които очевидно е нямало как да пресъздадат във филма. Събитията от деня на пристигането на посланика, кмета на Провадия, отношенията в семейството на Баничаров, първата оперативка... Пък и посланикът не беше така готин, както го изигра Вергов. Интересното е, че само частта с патиците и мероприятието не ми бяха допаднали, но ми харесаха в лентата.
Явно товатова се отнася до теб. Аз съм щастлива "интелектуалка", която вместо да чете  е изчакала филма. Mr. Green Ако бях чела щях да пропусна страхотен филм.

# 62
  • София
Бояна Ламбер, много хубаво си го казала в блога си Peace

# 63
  • София
Бояна Ламбер, много хубаво си го казала в блога си Peace
Благодаря!  bouquet Съжалявам, че давам линк вместо да преразкажа, но имам някакви резерви, когато се налага да се повтарям, макар и на различни места. Embarassed

# 64
има ли го вече някъде за сваляне  Embarassed ( друг начин няма за да го гледам)  Sad

# 65
Духченце - няма го и едва ли ще го има. Поне в Замундата имат политика да не качват нови български филми с цел да се подпомага гледането им по кината:)

# 66
Много искам да го гледам, но в Русе нямаме работещо кино  Tired

# 67
Духченце - няма го и едва ли ще го има. Поне в Замундата имат политика да не качват нови български филми с цел да се подпомага гледането им по кината:)
благодаря  Cry

# 68
# 69
  • София
и аз мисля, че няма да го има..."Източни пиеси" чак преди 15-тина дни го пуснаха в торентите, а излезе по кината мнооого отдавна.

# 70
Сега се връщам от кино!Много съм доволна!Всички около мен ,които очакваха едва ли не американски филм бяха разочаровани.Аз не очаквах кой знае какво и останах много доволна.Любо малко ме разочарова за него очаквах повече.От Вергов съм очарована ама това е ясно.

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 23:08 от Malko_Slance

# 71
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Гледах още преднат аседмица, рано рано..
Авторката н атемата не иска ли да сложи една анкета, в която гледалит ефилма да изказват дали им е харесало, или пък са очаквали повече, или пък са нямали очаквания, но са приятно изненадани...
така на тези, които искат да прочетат в резюме, бързо бързо ще им се изясни, що е то ТОВ БЪЛГАРСКИ ХИТОВ ФИЛМ! Mr. Green

.. само идея! Wink

# 72
ох, и аз се дразня на това "много пушат, много псуват". ми това сме ние, българите, бе хора. защо да си затваряме очите?
ние сме всички тези муцуни от Биг Брадър, това е българина, и по света, и у нас.
радвам се, че така добре е уловен и представен духа ни в този филм.
/quote]

Не съм гледала филма все още ,защото живея в чужбина Sad....,но четя коментарите ви и разбирам колко е трудно да успееш да се видиш отстрани в цялата си прелест Mr. Green такъв какъвто си Peace Та затова се подписвам под горнонаписаното с две ръце!! Това сме ние българите: пушим,пием,бием ,псуваме и пак сначале  Sick

# 73
  • София
Елеонора, наистина ли в Русе вече няма работещо кино?
Много се извинявам на останалите за офтопика, настина... , но преди години имаше дори няколко работещи кина, а сега нито едно...

# 74
Здравейте мили дами !
Филмът ми хареса много - освен ,че доста се посмях , допадна ми това ,че във филма има и доста смисъл и няколко лични истории, вплетени в цялата комична ситуация. Хареса ми и края, който загатна за продължение на историята между посланника и Катя, но загатвайки остави филнала за въображението на зрителя ...
Определено препоръчвам филма, ако някой не го е гледал , и бих дала приятелски съвет на зрителя да отвори сетивата си за по - тънкия хумор,който се долавя на втори план , отвъд явно казаното, което разсмива на първо гледане .....

smile3525 Хубав ден ,дами !

Общи условия

Активация на акаунт